Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Önce sakin ol ! Mübarek günlerde de böyle şeyler yaşanabilir, hatta bosanabilirsin de ...ben bu sabah eşimle tartıştım mesela ..ikimiz de bugün mübarek gün tartışmayalım demedik :) böyle zamanlarda insan günü ,saati ve önemini kavrayamıyor. ..

Sen ısrarla altınlarını istiyorsun ve esin de sürekli bir bahaneyle geçiştiriyor ..aklıma artık altınlarının olmadığı düşüncesi geldi .bozdurup ,bir işe bağlamış olmasın ?işler yoluna girince çaktırmadan yerine koyarım diye düşünmüş olabilir mi ?küfür ve şiddete varacak kadar sinirlenmesinin altındaki sebep bu gibi ...tabi ki haklı çıkarmaz onu ama herşeye bir kılıfı var ve altın diyince de anasına küfür etmiş gibi bozuluyor ..onlar senin ve söz hakkı da senin ..

Hazırlan ,babanın evine götüreceğim demesinden ne korkuyorsun? Dik dur ve kararlı ol ,git babanin evine ve özür dileyene kadar dönme .sana vurup ,küfür eden bir adamın bosamasindan korkacagina, bir sonraki adım olarak ağzını burnunu dagitmasindan kork .şiddet şiddeti dogurur ,devamı gelecektir ...iyi bir ders vermen gerek ..bana kalsa böyle kendini dünyanın hakimi sanan ,bana mal muamelesi yapan adama yapacağım şey bellidir de ...sen bosanmazsin, bu hakaretleri yutarsın ,dayağa susarsın gibi geliyor ..en azından git babanin evine de bir süre görüşme .

Yok canım omdan Emin'im öyle paraya düşkün bir kişilik değil habersiz yapamaz yapsa bile ben kalkıp laf etmem aramızda sen ben yoktur o konuda Emin'im
Sen laf etmezsin belki ilişkinizin selameti icin ama esin öyle düşünmüyor ki bu kadar çirkinliği yaşatmış sana .nasıl bu kadar ılımlı olabiliyorsun? Hamile eşe ve cocuga reva görülecek bir yaşam şekli değil bu ..

Bu arada senin altınını sana vermediği gibi senin çocuğun için de "sana çocuk yok" diyebiliyor ya... Bu adam haydutlukla her şeyi ele geçirebileceğini zannediyor herhalde. Çocuk da senin altın da. Ne korkuyorsun boşamasından... O korksun.

Bir de altınlarını istiyorsun diye tutmuş sana künye almış .. o kadar altının içinde bir künye yok muydu yada takabilecegin hafif sade birşeyler ? Ben o altınların varlığına inanmıyorum .dediği gibi kasada olsalardi, tutar birini getirirdi tak diye ..yenisini almazdı ..gerçi olmayan şeyi de adam nasil getirsin şimdi . ..bence sen o altinlari bi gözünle gör ..

ee üzgünüm ama adama sürekli getir getir demişsin. araya ailesini de katmışsın. evet oglum getir taksın demişşler... bileklik almış- hevesin gitmemiş.
üzerine eşin haklı. hayat kötü bir küpe, nazarlık için insan öldürüyorlar.
sonrada bunca getirden sonra istemiyorum demişsin.
eşin ne kadar inatsa sende bir o kadar inatsın. adam getirecem dedigin oo süpersin aşkim desen.. sorun cıkmayacak..
eşinin 2 kabahati var. birisi vurmak ( cok öfkelenmiş ve lafını içerlemiş ) yaptıgını haklı asla bulamam.
2.cisi de lafını neden içerledigini merak ettim. benim senin altınında gözüm yok. sen acaba ne yaptın altınlar, nerede? neden benim üzerimde degil? gibi şeyler zamanında sordunsa = sen aldın! sattın! caldın ! ithamlarında bulundugunu sanmış gibi. birde getir göreyim takayım diyorsuun. ve bunu direterek yapıyorsun.
erkek de düşünüyor-sanıyor ki, ' bu kadınsal bir oyun! takmak istemesi bahene !! o altınların varlıgından şüphe duyuyor! ama bunu direkt diyemiyor! '
sizin olayınız bundan ibaret.... kavgayua gerek yok boşanmaya gerek yok. öpüşün gecer.
birde eşin satabilr mi ? maddi durumu borcu harcı varsa satabilir mi ? ben sanmıyorum ama cooook zorda kalınca yapar mı? onu da sen bileceksin ??

Yok canım omdan Emin'im öyle paraya düşkün bir kişilik değil habersiz yapamaz yapsa bile ben kalkıp laf etmem aramızda sen ben yoktur o konuda Emin'im
eh o zaman eşin ona guvenmedigini düşünüyor. ona guvendigini anlat, hissettir.

Altinlarin insani hedef haline getirdigi konusunda hakli.
ne alaka, ben gelip sana ait biseye senin rızan disinda el koyup defalarca istemene ragmen iade etmiyosam kalkip sana insani hedef ( bu ne demek onu da anlamadim) haline getiriyosun desem ? kimse kimsenin hakkina rizasi haric giremez, kocasi olmasi extra bi hak getirmez.

Altınlarını yedi mi bu ne yaptı günahını almak istemem ama tartışmayı uzatmanın anlamıda yok iki taraf üzülüyor hevesini almak için sahte altın al tak bence

altın yok ki neyi getirsin adam..
kim kasadan bir bilezik getirmek yerine gidip künye alır yahu.. hevesin geçsin diyeymiş:) ee onu takarken başına iş geleceğini düşünmemiş mi..

aynen, ortada altin kalmadigi icin yeni bisey alinip veriliyor. bi küpe icin adam öldürüyolar demisler, künye altindan sayilmiyo mu? olay güvenlikse künye de takmasin. neden olanin ıcinden bi tane vermiyo inatla?

bana altinlari satti uste cikiyo gibi geldi.sende safson biraz sanirim iste seni de eziyo.benim eski esime benzettim.eger dişli olursan yola gelur bu tipler yoksa da her kotulugu yaparlar sevmiyorum boyle insanlari

şaka mi bu msj ? adam resmen yatmis altinin ustune isteyince zorbaliga basvuruyo resmen. ama adam hala hakli. degisik :/

Evet anlayamıyorum artık hiçbirşeyi

Eşimin işi gayet iyi bide paraya önem veren biri değil o benim lafıma takıldı inat etti bide

Ya özel Birgün düğün olduğunda istiyorum bari o zaman getir o da zorla getiriyor ..altınlara bişey yapmamış yani..başına bişey gelir takma diyor ben de bir yanda iki tane diyorum çok değil

Vallahi ailesinin yaninda söylenmesine bu kadar kızdığına gore altını aileden habersiz de yemiş olabilir
Bu mübarek günde Allah bilir pavyonda mi yedi kumarda mi yedi
Üzerine bir bardak soğuk su iç o altınların
Ayrıca öküzün en önde gideni o kocan senin altınları yediği yetmemiş gibi üzerine şiddet uygulamış ananın evine götüreceğim gibi iğrenç bir laf etmiş daha bir de çocuğu vermiyor
Konu sahibi de korkudan odu kopmuş bir biçim de bosanacagiz diye ağlıyor
Bu mübarek günde Allah Türk kadınına biraz dirayet ve güç versin baska siyecek bir seyim yok

Ailesinin yanında açmadım canım ikimiz tektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…