İşte neden böyle yaptığını inanın biz de bilmiyoruz bir taraf ille de alın diyor bir taraf ben kimseyi taşıyamam diyor inanın annemle arada sıkıştık kaldık. Annem yok dizim ağrıyor yapamayız ,edemeyiz deyip arabayla gidelim dedi. Şimdi de kaldık arada.abinin hakli oldugunu nerden cikardiniz? ha teyzenin evinin ordan almis ha kuzeninin evinin önünden... fark nerde?
teyze yani...anne yarisi abin niye ahkam kesiyorki?
iyikide yapilacak bir iyilik var ortada...nasilda gerim gerim gerilmis abim.
ama dogru.. suc teyzende.. bacak kadar cocuga yalvarmak yerine atlayip gitseymis otobüsle.
burdan sinir oldum abine.
Hanımefendi biz kenar semtte oturuyoruz ,onlar çarşının içinde oturuyor.Onlar kendi oğulları asla bizi bir yerden alıp bir yere götürmez ,neden taşımak zorunda ki bence abim haklı yani.Onun arabası ,götüren eden o ,bizi dinlemiyor. Bana alsa otobüsle gidip kimseye laf söz getirmeyecektim zaten.
İşte neden böyle yaptığını inanın biz de bilmiyoruz bir taraf ille de alın diyor bir taraf ben kimseyi taşıyamam diyor inanın annemle arada sıkıştık kaldık. Annem yok dizim ağrıyor yapamayız ,edemeyiz deyip arabayla gidelim dedi. Şimdi de kaldık arada.
Aslında şöyle bu teyzemle geçmişte küstük yani arada kavgalar ,anlaşmazlıklar geçti(burası uzun) .Daha yeni 2 yıl oldu barıştık.Konuşuyoruz gidip geliyoruz .Annem zaten ablasından asla geçmez.Abim de sizlerin dediği gibi aşırı tepki verdi. Sanırım geçmişteki yaşanan olayları unutamadığı için.Yoksa annemle bana kalsa cidden götürsün etsin akrabayız.Ama abim işte hemen tepki gösteriyor. Taşımacılık mı yapayım dinlenmek hakkım değil mi diyorYa öne bi kişi şoför yanına. 3 kişi arkaya ne var bunda bu kadar anlamadım :) Ayşeye gıcık mı oluyonuz
O zaman hiç kabul etmeseydi keşkemAslında şöyle bu teyzemle geçmişte küstük yani arada kavgalar ,anlaşmazlıklar geçti(burası uzun) .Daha yeni 2 yıl oldu barıştık.Konuşuyoruz gidip geliyoruz .Annem zaten ablasından asla geçmez.Abim de sizlerin dediği gibi aşırı tepki verdi. Sanırım geçmişteki yaşanan olayları unutamadığı için.Yoksa annemle bana kalsa cidden götürsün etsin akrabayız.Ama abim işte hemen tepki gösteriyor. Taşımacılık mı yapayım dinlenmek hakkım değil mi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?