O kadar haklısınız ki .Ne olacak yani ,evet kenar semtteyiz onlar çarşıda az bir yol daha gideceğiz hepsi bu. Artık ben de daraldım onu düşün ,bunu düşün ,o kırılır mı küser mi ,nasıl söyleriz ki gibi şeylerden.abiniz haksız. bu kadar abartacak bişey yok. gidip alıversin ölmez ya altında arabası var. ne kadar kıymetli ya şu erkeklerin şoforlüğü.
Aynen keşke planlamasaydık diyoruz annemle , bize göre çok büyük dert oldu bazı üyeler için çok basit ama arada sıkıştık resmen. Abim fazla tepki verdi yani .O zaman hiç kabul etmeseydi keşkem
Benzin parası teklif edildi ama zaten asla almayız emekli insan zaten üç kuruş maaşı var tenezzül etmeyiz .Ama abim işte ben özel şoför müyüm her istediğiniz yere şuraya götür buraya götür diyorsunuz diyor. Eee eniştem ve babam vefat etti başka kime diyelim.Teyzemin çocuklarının arabası yok ,ayşenin eşinin de yok.Zaten bütün maddi (hediyelik ,çeyrek altın vs.) ihtiyaçları annemle ben aldım.Gerekirse yakıtı da annemle ben vericem.Ama geçmişteki tatsız olaylar yüzünden galiba aşırı tepki gösterdi.Teyzelerim istanbulda yaşıyor ben izmirde. İnanın şimdi içlerinden biri izmire gelicem ama tek başıma gelemiyorum gel beni al derse basar gider alırım. Gık demem. Yanına da arabaya sığacak kadar ekstra yolcu alabilir. Aynı ricayı abime yapsa ve abim geçerli bir sebebi olmadığı halde reddetse onun da canına okurum. Teyze yahu, anne yarısı. Kuzen dediğiniz şey kardeş. Üstelik zaten gidilecek bir yol, benzin parası teklif edilmiş, ekstra üç beş km fazla gidilip evden alınacak sadece. Akrabalık ilişkilerinizi ve insaniyetinizi sorgulamalısınız ailece bence.
Benzin parası teklif edildi ama zaten asla almayız emekli insan zaten üç kuruş maaşı var tenezzül etmeyiz .Ama abim işte ben özel şoför müyüm her istediğiniz yere şuraya götür buraya götür diyorsunuz diyor. Eee eniştem ve babam vefat etti başka kime diyelim.Teyzemin çocuklarının arabası yok ,ayşenin eşinin de yok.Zaten bütün maddi (hediyelik ,çeyrek altın vs.) ihtiyaçları annemle ben aldım.Gerekirse yakıtı da annemle ben vericem.Ama geçmişteki tatsız olaylar yüzünden galiba aşırı tepki gösterdi.
Haklısınız , geçmişte en büyük abime kız istemiştik (dayımın kızını) işte yengemler bu teyzem diğer teyzemler ,o bunu dedi bu şunu dedi diyerek engel olmuşlar.Annem hayır işi olacaktı bunlar engel oldu ,sonra başka kötü olaylar olmuş ben küçükken .Küstük yıllarca ,2 yıldır görüşüyoruz.Aile ilişkilerimiz böyle ve karmakarışık.Teyzelerim istanbulda yaşıyor ben izmirde. İnanın şimdi içlerinden biri izmire gelicem ama tek başıma gelemiyorum gel beni al derse basar gider alırım. Gık demem. Yanına da arabaya sığacak kadar ekstra yolcu alabilir. Aynı ricayı abime yapsa ve abim geçerli bir sebebi olmadığı halde reddetse onun da canına okurum. Teyze yahu, anne yarısı. Kuzen dediğiniz şey kardeş. Üstelik zaten gidilecek bir yol, benzin parası teklif edilmiş, ekstra üç beş km fazla gidilip evden alınacak sadece. Akrabalık ilişkilerinizi ve insaniyetinizi sorgulamalısınız ailece bence.
Sabah aradığımızda akşam bize gel de sabah kahvaltıyı yapıp çıkalım dedim ,o yok kapımdan alın kızım beni dedi.O zaman bastan teyze bizim buraya gelirsin burdan gideriz diyip söförlük yaptırmayacaktın
Veya simdi teyzeyi arayıp dayım kalın dedi kalıcaz biz diyip vazgecirceksiniz
Haklısınız , geçmişte en büyük abime kız istemiştik (dayımın kızını) işte yengemler bu teyzem diğer teyzemler ,o bunu dedi bu şunu dedi diyerek engel olmuşlar.Annem hayır işi olacaktı bunlar engel oldu ,sonra başka kötü olaylar olmuş ben küçükken .Küstük yıllarca ,2 yıldır görüşüyoruz.Aile ilişkilerimiz böyle ve karmakarışık.
Valla bu abinin ilerdeki karısına şimdiden acıdım.Abi ne nazlıymış maaşallah. Hem nazlı hem korkutuyor sizi.
Öyle güzel yazmışsınız ki yani, teşekkür ederim.Babamı kaybedeli 8 yıl oldu. Biz abimle yaşıyoruz ,annem galiba çekiniyor her dediğini söyleyemiyor korku da olabilir.Aynen onların ayıbı onlara kalsın , ben götürürüm demeliydi.Aşırı bi tepki oluştu.Ne var yani gelse ,yok onların çocukları götürmez ,yok dinlenmek hakkım değil mi gezmenize mi harcayacağımabınız oldugu ıcın objektıf bakamıyorsunuz sanırım mevzuya
abınız haksız ve yaptıgı ayıp annenız arada kalmıs gıbı hıssetmıs uzulmussunuz ama olması gereken sey hatta abınızın teklıf etmesı gereken sey
ben ızınlıyım goturur getırırım sızı ne olacak demelıydı
bence gerılmeden uzulmeden acıkca abı bızım suraya gıtmemız gerek bır abım var benım abım goturur getırır sagolsun dedım rıca etsem bızı goturur musun dersınız olur bıter
aıle ıcınde kardesler ıcınde kırgınlıklar küslükler olur gerı barısılır annenızle teyzenızın sorunu onları baglar kımseyı ılgılendırmez hayat kısa ıkı gunluk dunya ıcın boyle seylerle kafanızı doldurup bız kenar mahalledeyız onlar bızı goturup getırmez bız onların soforumuyuz dıye dusunmeyın
bırakın sız ustunuze dusenı bır akraba olarak yapın , yapmayan onlar olsun ayıp onların ayıbı olsun sız dogru olanı yapın da.
Haklısınız , geçmişte en büyük abime kız istemiştik (dayımın kızını) işte yengemler bu teyzem diğer teyzemler ,o bunu dedi bu şunu dedi diyerek engel olmuşlar.Annem hayır işi olacaktı bunlar engel oldu ,sonra başka kötü olaylar olmuş ben küçükken .Küstük yıllarca ,2 yıldır görüşüyoruz.Aile ilişkilerimiz böyle ve karmakarışık.
Aynen ama annem sanki abimle kötü olay yaşamaktan korkuyor ,tepkisini koyamıyor kavga gürültü olmasın diye. Keşke anneniz gibi tepkili olabilseydi. Diğer abimle annemin maaşı nedeniyle sorun yaşadık.Tek kalmaktan korkuyor,hani bırakıp giderse vs diye.Abinizin biraz anne azarına ihtiyacı var bence. Benim annem olsa karşısındaki afedersiniz yerin dibine sokmuştu onu.
İşte bütün mesele annemin sesini çıkaramaması ,ne var gitseler sanki diyememesi ,geçmişin unutulamaması falan.Araba zaten gidiyor Ankara’ya. Ekstra biri binince arabayı sırtında mı taşıyacak abiniz? Ne kadar gereksiz atarlar giderler bunlar. Korkmayın abinizden bu kadar.
Allah yardımcısı olsun.Valla bu abinin ilerdeki karısına şimdiden acıdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?