kızlar galiba ölüyorum

kedi annesi fundy

örnek öğretmen
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
2.043
1.789
83
kızlar panik atağım var. kendi kendime iki haftadır ilaçlarımı içmedim yani inceldiği yerden kopsun artık haplara bağlı kalmak istemiyorum yenicem panik atağı dedim. ve herşey çok güzeldi eski sağlıklı funda oldum demekki hapa gerek yok diye sevinmiştim. ama iki gündür belli zamanlarda gelen nefes darlıkları oldu. şu andada uyuyamıyorum. sanki havasız ortamdaymışım gibi nefes almakta zorlanıyorum. sanki göğsüme öküz oturmuş gibi. ya kızlar bu yine panik atak mıdır yoksa ben kalp krizimi geçiriyorum yoksa ritm bozukluğumu var yoksa damarımmı tıkandı. arkadaşlar panik ataklılar yardımcı olabilir mi Allah rızası için. sadece uzanınca nefes darlığı var ayaktayken yok. uyuyamadımda.

Sakin ol arkadaşım,bu kadar olumsuz düşünme bende de aynı şey olmuştu kalp atisim 170e kadar çıkmıştı acile gittiğimde serum verdiler doktora gittim vi sıkıntı yok strese bağlı dediler ondan sonra yine olacak gibi oluyordu hatta bazen çok hızlı çarpar sakinlesmeye çalışırım o zaman geçer,öncelikli olarak iyi seyler düşün dua et geçeceğine inan,fırsatın olduğunda doktora gidip kontrol ettirirsin için rahatlar

çok sağ olun inanın rahatladım. zaten pazartesi direk doktora gitcem ama şu an kötü bişeymi oluyo diye korktum. çok teşekkür ederim:)

Sakin olun panik ataktir o kalp krizinde.ayakta durmayi onermezler oturmak ya da.uzanmak iyi gelir...ilaclari kesmemelisiniz olene kadar.dahi olsa.devam etmelsiniz...ki o kadar surmez kotu hissediyorsaniz acile gidin ama tekrar doktorunuza basvurun bu tarz ilaclar kendi kendine birakilmaz

çok sağ olun inanın rahatladım. zaten pazartesi direk doktora gitcem ama şu an kötü bişeymi oluyo diye korktum. çok teşekkür ederim:)
Anlıyorum sizi,kalp krizi mi bu yaşadığım ne oluyor diye çok düşündüm nefes alamaz gibi oldum dus alsam geçer mi dedim,bi kere oldu hastaneye gittim ikinci üçüncü de teyzem hastanelik bir şey yok senin üstesinden gelmen gerekiyor ben de yaşadım bunları çok normal diye anlatınca kabulleniyor insan o zaman daha da azalıyor

ben çok kez gittim ekg falan çektiler doktor bişey yok dedi her seferinde canım. yinede insan korkuyo işte. çok şükür şu an eser kalmadı:)

çok teşekkür ederim:)

Kalp krizinde ensen agrir miden bulanır dıslerin uyusur nefes darlıgı olmaz sen panikleme ilacıda kesmeseydin ne olck 1 hapciktan

Canm merhaba panik atak diynce yazmak istedim. Oncelikle evet sakin olmalisin. bu illeti bende yasadim gecen sene dr.un verdgi ilactan zehirlenp wc.de baylmsm kafami vurmsm o geceyi cok zor atlattm. ve bi gun evde fenalastm esm hemen bi acile kaldrdi enfekayn dendi bu boyle 2gunde bir devam etti hep enfeksyn anlam veremedm ilk basta enfeksyn bukdr kotu yaparmydi ? Hepte geceleri oluyrdu. 1gun norolijiyede gttm bana 2ilac verdi ama fayda yok devamli hastanlktm gecenn bi yarisi ambulams gelyo ve olum korkusu Rabbim kimseye yasatmasn. bi bayramdi aileme gttm zyarete orada hastnlk oldm bu sefer ozele gttm dr.bna dediki bu ilaclar ise yaramaz yarasada cok gec fayda eder bana brsey demedi ama annemle abmle knsp eskilern verdgi sknti smdi rahatlktan patlak veryo dems. Bana saknlestrci bi ilac yazdi annem kullanma bu ilaca bagmli olma kendi kendne atlatmaya cals dedi cockta istyrm tmm dedm o gunden snra ataklarm azaldi hep kendmi motive edyrm iyiym hc bseym yok bsey olmcak ve en onemlsi DUA. pskiyatrse gdcem dedm gttm durumu anlattm ve panik atak hemde en agr atlatmasi zor olani dedi ve yne ilac o ilaci duzensz olsada kullandm sadece gevsetci bi ilacti baska verlen ilaclari icmedm. ki inanki cok hassasm bi iki kere tetkleynce ozelde verlen saknlestrcyi icp uyuyrm snra iym cok sukur kac aydr hastanlk olmadm ve ilacida icmedm. oncelkle bunu kafana yerlestrmelan BEN İYİM HİCBİRSEYİM YOK BU HASTALİK BENİ YENEMİCEK .vunu hep dusun duani et namazini kil duzelceksn tabikide tedbiri elden brakma tedbir kuldan taktir Allah'tan

Allsh razı olsun canım içime su serptin adeta. dışarda biraz yürüdüm şu an çok iyyim. çok teşekkür ederim beni rahatlattığın için

Allsh razı olsun canım içime su serptin adeta. dışarda biraz yürüdüm şu an çok iyyim. çok teşekkür ederim beni rahatlattığın için
Rica ederm cnm nedemek. Bu hastalgi boyle yeneblrsn eger evli deglsen daha dogrusu cock dusunmuysn elbette tedavni gdp ol katlanamayablrsn cock dusunysn dr. belrtrsn kafandan iyiym kelmesni ckarma Rabbim sifa versin insallah

Kalp krizi geçiren şu an coktaan hastanede olurdun değil mi panik yapacak hicbirsey yok üstelik senin bir psikolojik danışmana ihtiyacın var hap a falan değil ya da seni mutlu edecek derdini dinleyecek birilerine çevredeki insanları değiştirip bi adım atabilirsin kalbin skıştiğında da derin derin nefes al kendini sakinleştirmeye çalış biraz dirençli ol atlatılmayacak bir şey değil

Bende panik ataklıyım ilaç kullanmıyorum her gün yaşıyorum bu dediklerini kollarım ağrır kalbim ağrır deli gibi çarpar falan,doktora gittim birsey yok dedi, o beni 2 3 ay götürür 3.ay ya doktor göremediyse demeye başlarım, çünkü beynin vücudu bu denli kontrol etmesine şaşırıyosun artık, yok yaa diyosun bu kadarı psikolojik değildir

Aç karnına sakin tatlı yemeyin. Adrenelini birden yükseltip panik atak ve migreni tetikliyormus. Meyvelerden de üzüm, muz, hurma yı aç karna yemeyin. Aşırı tatlıya duskunseniz en azından bu dedigimi yapın. Bazı bunyeler panik atağa yatkın olabiliyormus ve bu aç karma yenen tatlılar da tavan yapmasına sebep oluyormuş. Denemekten bisey olmaz deneyin derim ben.
Allah şifalar versin hepinize.

Plansiz bir şekilde hamile kaldım. OKB, panik atak ve anksiyete teshislerim var idi :)) hamile kalınca ilaçları bıraktım ve hamilelik boyunca icemedim. Telkinlerle yenmeye çalıştım. Sonra emzirme dönemi başladı ilaç yine kullanamiyorum. En kötüsü de normal doğum yaparken atak geldi. Nasıl dogurdum ben bile bilmiyorum. Oğlum beş aylık emzirmeye devam ilaç yok. Velhasili olmedim. Doktora da gitmedim. İlaç zaten mümkün değil emzirirken. Benim bunu yenme sebebim "bana muhtaç bir bebeğim var" dusuncesiydi. Emin ol asabilirsin sen de. Zor ama imkânsız değil.

Ilaci neden birden bire kestin ki butun tedavi cope gitti azaltarak kesseydin bari. O kalp krizi dedigin sey panik atagin ta kendisi ilaci cat diye kestigin icinde daha siddetli hissedeceksin tecrubeyle sabittir. ( Ben hamile oldugumu ogrendigim gun kesmistim mecburen ve mahvoldum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…