kızlar galiba ölüyorum

çok sağol canım ya Allah korusun ne zordur doğum anında atak gelmesi

iki haftadır içmedim. ilacı bugün içsem kalbime bir zararı olurmu peki

Hapları kafaniza göre bırakmayın lütfen. 6 ay kullanmadan kalıcı etkileri başlamaz. Kendini iyi hissetmeniz yetmez. İyi olmayı öğrenmeniz lazim.
Bu arada sizin sosyallesmeye ve hobilere ihtiyacınız var.

Doktor musunuz? Niye kafaniza gore ilaç birakiyosunuz ki? Ben sizi tedavi eden doktor olsam vallahi ugrasmam.

Bu panikatak ne illettir arkadasim yaa! Arkadasim bitkiler ile kurtulmustu. Hatta hamile kaldiginda doktor o bitkileri kes ilac gorevi goruyor demisti. Kesince de bi rahtasizligi olmadi. Insallah kurtulursun sen de.

Kalp Krizimi geciriyorum,damarım mı tıkandı?? Allahh aşkına bunu bizler nasıl bilebiliriz?Doktora gitmek bukadar zormu ya!
Biz sümdi desek ki,yok Kalp krisi degildir vs vs. Ya oyle ise?Bizemi güvenip haraket edeceksin..
Haplarınızı doktora sormadan bırakmayın lütfen,bilgim yok ama belki dozajını düşürür vs vs hic bilgim yok ama aniden kesmek iyi degil,lütfen bir doktora gidin lütfen!

Hapları kafaniza göre bırakmayın lütfen. 6 ay kullanmadan kalıcı etkileri başlamaz. Kendini iyi hissetmeniz yetmez. İyi olmayı öğrenmeniz lazim.
Bu arada sizin sosyallesmeye ve hobilere ihtiyacınız var.
sosyalleşme ve hobi öylemi... lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın. gidin başka konuya saldırın. altı ay olayını bende biliyorum 10 yıldır panik ataklıyım kardeşimin ölümünden sonra oldu... buradaki hanımlar insan gibi cevap verdi senin gibi saldırmadı. gidin ne iş yaptığıma bakında sosyalliğime öyle laf söyleyin. esefle kınıyorum sizi

bilginiz yoksa yazmayın. pazartesi günü kardiyoloji açık ya bile bile gitmedim. size silah zoruyla yorum yazdırmıyorumki. bilgisizseniz yazmayın beni de yanlış yönlendirmeyin

Bende panik atak hastasiyim en zor olan atagimda sezeryan ameliyatindan bitipde ayilmam icin bekletilen odadaykenki olan resmen oldum zannettim sagolsun hemsire doktorlar cok iyi mudahale ettiler simdi canim ben soyle kurtuldum hapimi ilk birkac ay 2 gunde 1 sonra ayda sonra kriz geldiginde derkenncok sukur kullanmiyorum doktorun dediklerine tamamen uydum beni uzen herseyden mumkun oldugunca uzak duruyorum duygusal stresli filmler izlemiyorum cogunlukla komedi izliyorum aksam yediklerine bile dikkat et dedi dr kafein asitli icecekler bile tetikler dedi bende. Birakdim uzun yil oldu artik gitti benden insallah sendende gider acil sifalar

ya bende bir haftadır deli gibi soda içiyorum ya ondan olmuştur belki. çok sağol canım

ben de klinik hastalık hastasıyım.her gün kalp krizi korkusuyla yaşıyorum ya da kanser beyin kanaması.stresim artınca korkularım da artıyor net.Allah herkese şifa versin tedavisiz çözülecek bir durum değil

Cok sikintili bi donem gecrmistim panik atak oldum nefes alamicam saniyodum.agir bi depresyondu.ama sebepsiz degildi. ise bile gidemez olmustm. Sonra herseyi degstrdim. beni birakirsan yasayamam intihar ederm deyip beni hep zorla tehdtle yaninda tutan sevgiliyi biraktim.o donem cok cirkeflik yapti ama olsn gecti gitti. Insanlarla sorunlarimi paylasmaya basladim. Icime kapanmayi biraktim. Eskiden sorunlarmi saklardim. Insanlarin hakkimda ne dusundugunu bosvermeyi ogrendim. Kendimi kasmayi biraktim. Kendimi bos birakmamaya basladim yani hep kurs spor gibi aktiviteler yapmaya basladim.enerjimi attim bi muddet guzelce. Yani hayat tarzimi degstrdim. Gecti gitti cok sukur. Sizde hayatin neresinin sizi sktigini bulun. Duzeltmeniz gereken birseyler vardr belki

Ilaclari birden birakmaman gerektigini biliyorsun belki ama. Yapmamissin.
Tekrar baslaman ve dr kontrolunde birakman gerekebilir. Ablamda 5 senedir cocuk yapamiyo ilaclari birakamadigi icin. Simdi asamali olarak azaltiyolar.
Basit gibi gorunuyor ama zor bir durum allah yardimcin olsun canim.

Panik atak hastasıyım
Kalp krizi geciriyorum hissi
Beyin kanamasımı geciriyorum korkusu
Bilekten ritim kontrolü
Nefes alamıyorum
Göğsümde ağırlık var
Ellerim uyuşuyor
Kaslarda kasılma
Kalp atışında artış
Nefes almada zorluk
Esnemeyle nefes almaya calışma
Uyuma korkusu
Uyursam bi daha uyanamazsam korkusu
....hepsi var bende şuan
İlac kullanıyorum bırakma sakın ilacla kasılmalar bitti diğerleri %70 azaldı

"kedi annesi fundy, post: 45380859, member: 740481"]sosyalleşme ve hobi öylemi... lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın. gidin başka konuya saldırın. altı ay olayını bende biliyorum 10 yıldır panik ataklıyım kardeşimin ölümünden sonra oldu... buradaki hanımlar insan gibi cevap verdi senin gibi saldırmadı. gidin ne iş yaptığıma bakında sosyalliğime öyle laf söyleyin. esefle kınıyorum sizi[/QUOTE]
Saldırı olarak neyi sorduğunuz anlamadım. Psikolojik sıkıntılari sadece siz cekmiyorsunuz. Panik atagi yenmiş biri olarak size yardımcı olmak adına yazmistim oysaki. Kaç doktor kaç çeşit ilac içtim bilmiyorum. Hatta başlarda ilaç içmeye direndim ve soktorumdan iyi bir azar yedim. Biyolojik olarak sureci tanımlaması beni ikna etmesi zaman aldı. Ama başardım. Çok yol kat ettim. Dizinde yapabileceğiniz inanarak yazdım. Ama görüyorum ki gerek yokmuş. Bir dert cekn sizmissiniz.
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…