- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
çok sağol canım ya Allah korusun ne zordur doğum anında atak gelmesiPlansiz bir şekilde hamile kaldım. OKB, panik atak ve anksiyete teshislerim var idi :)) hamile kalınca ilaçları bıraktım ve hamilelik boyunca icemedim. Telkinlerle yenmeye çalıştım. Sonra emzirme dönemi başladı ilaç yine kullanamiyorum. En kötüsü de normal doğum yaparken atak geldi. Nasıl dogurdum ben bile bilmiyorum. Oğlum beş aylık emzirmeye devam ilaç yok. Velhasili olmedim. Doktora da gitmedim. İlaç zaten mümkün değil emzirirken. Benim bunu yenme sebebim "bana muhtaç bir bebeğim var" dusuncesiydi. Emin ol asabilirsin sen de. Zor ama imkânsız değil.
iki haftadır içmedim. ilacı bugün içsem kalbime bir zararı olurmu pekiIlaci neden birden bire kestin ki butun tedavi cope gitti azaltarak kesseydin bari. O kalp krizi dedigin sey panik atagin ta kendisi ilaci cat diye kestigin icinde daha siddetli hissedeceksin tecrubeyle sabittir. ( Ben hamile oldugumu ogrendigim gun kesmistim mecburen ve mahvoldum)
Cnm bence yarin dr a gidip durumu anlat o sana soyler ne yapman gerektiginiiki haftadır içmedim. ilacı bugün içsem kalbime bir zararı olurmu peki
inşallah canım çok sağolBu panikatak ne illettir arkadasim yaa! Arkadasim bitkiler ile kurtulmustu. Hatta hamile kaldiginda doktor o bitkileri kes ilac gorevi goruyor demisti. Kesince de bi rahtasizligi olmadi. Insallah kurtulursun sen de.
sosyalleşme ve hobi öylemi... lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın. gidin başka konuya saldırın. altı ay olayını bende biliyorum 10 yıldır panik ataklıyım kardeşimin ölümünden sonra oldu... buradaki hanımlar insan gibi cevap verdi senin gibi saldırmadı. gidin ne iş yaptığıma bakında sosyalliğime öyle laf söyleyin. esefle kınıyorum siziHapları kafaniza göre bırakmayın lütfen. 6 ay kullanmadan kalıcı etkileri başlamaz. Kendini iyi hissetmeniz yetmez. İyi olmayı öğrenmeniz lazim.
Bu arada sizin sosyallesmeye ve hobilere ihtiyacınız var.
bilginiz yoksa yazmayın. pazartesi günü kardiyoloji açık ya bile bile gitmedim. size silah zoruyla yorum yazdırmıyorumki. bilgisizseniz yazmayın beni de yanlış yönlendirmeyinKalp Krizimi geciriyorum,damarım mı tıkandı?? Allahh aşkına bunu bizler nasıl bilebiliriz?Doktora gitmek bukadar zormu ya!
Biz sümdi desek ki,yok Kalp krisi degildir vs vs. Ya oyle ise?Bizemi güvenip haraket edeceksin..
Haplarınızı doktora sormadan bırakmayın lütfen,bilgim yok ama belki dozajını düşürür vs vs hic bilgim yok ama aniden kesmek iyi degil,lütfen bir doktora gidin lütfen!
Peki.bilginiz yoksa yazmayın. pazartesi günü kardiyoloji açık ya bile bile gitmedim. size silah zoruyla yorum yazdırmıyorumki. bilgisizseniz yazmayın beni de yanlış yönlendirmeyin
ya bende bir haftadır deli gibi soda içiyorum ya ondan olmuştur belki. çok sağol canımBende panik atak hastasiyim en zor olan atagimda sezeryan ameliyatindan bitipde ayilmam icin bekletilen odadaykenki olan resmen oldum zannettim sagolsun hemsire doktorlar cok iyi mudahale ettiler simdi canim ben soyle kurtuldum hapimi ilk birkac ay 2 gunde 1 sonra ayda sonra kriz geldiginde derkenncok sukur kullanmiyorum doktorun dediklerine tamamen uydum beni uzen herseyden mumkun oldugunca uzak duruyorum duygusal stresli filmler izlemiyorum cogunlukla komedi izliyorum aksam yediklerine bile dikkat et dedi dr kafein asitli icecekler bile tetikler dedi bende. Birakdim uzun yil oldu artik gitti benden insallah sendende gider acil sifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?