kızlar galiba ölüyorum

Panik atak hemen psikatriye

Ben de bu panik atkla tanisali nerdeyse bir yil olacak gebelik dusundugum icin haplari azar azar birakiyordum15 gun kala tekrar hortladi ilaclara geri dondum
Hakikaten bu hastaliktan kirtulmanin caresi yok mu ya

Illa ilac kullanmak sart mi?Bu hastalikla yasayamaz miyiz?
Konu sahibi sutlanmis ama birebir yasadigi gece kafami yastiga koydugum da basliyor.Kalp atislarim degisiyor,nefes alislarim da.O anda nabzim dusuyor.Devamli degil ama mesela gecen hafta 3 defa oldu.Bende nabiz dusuklugu oluyor.50 ye kadar dusuyor.Bazen gece birden uyaniyorum ve ayni sikayetlerden 1 saat uyuyamiyorum.Sonra sizip kaliyorum.Hemen teshis koymak istemiyorum kendime ama sanirim panik atak bu.

Panik atakliyim evetyasadiginiz hafif atak ilaclari birden birakmaniz dogru olmamis azaltarak ve doktor kontrolünde birakmalisiniz iki senedir ilac kullaniyorum doktorum henuz birakmami uygun bulmuyo çünkü hafif var diyo yasadiklarimdan tekrar atak gecirmektense ilac kullanmaya raziyim minicik bi hap ne olacak sagliginiz ve yasam kaliteniz icin kullanin ne zarari var size gecmis olsun ayrica panik atak illet bisey insallah kurtuluruz

ben 7 yıl uğraştım panik atakla canım dünya kadar ilaç kullandım 23 kilo aldım hapları bırakır bırakmaz önce herşey normale döndü şok oldum ama mevsim geçişlerinde falan yoklamaya başladı yada basit sorunlarda bile. Yarım ilaç alıyorum geçiyor asla ilaç kullanmamalıyım deyipte hayatını zorlaştırma bence Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…