Kızlar hayatımda ne eksik ki böyle hissediyorum?

En vahimide ürüyor bunlar mantar gibi prototipileri karışıyor topluma sonrada ah vah işte kadını ezikleyen bir kadın parası yeme meraklısı iki birde numaradan aşırı kıskanç al sana birleşim hayır küf mantarinin bile faydası vardır bunların yok

Allah iyiliginizi versin sanırsın Sabancı veliahtı dünya borsasında ticaret yapan adamın jeti olur be en azından bir kaç villası akıl var mantık var çok büyük atmış

Bak direkt evlilik diyorsun
Cidden kafanı evlilikle bozmuşsun.
Ayrıca “dünya borsasında ticaret yapıyorum” demek işsizim borsayla oynuyorum demek. Bana bunu söylese biri gülerim mesela. Dünya borsasıymış
Adam gerçek bir broker mı yada spk lisansı var mı? Yok. Evde oturduğu yerden dünya borsası diyor

gülme khomyuk ya şimdi herşey sanala döndü. Bende nasiplendim bundan Allah kahretsin ki.
Güzel güzel konuştuk baktım bir şeyler hissettim olan oldu yani.

4 sene ilişkisi olduğunu falanda duyunca ilk buluşmada. demek ki takılan değil de uzun ilişkileri olan biri gibi düşündüm.

Çokta merak ediyorum o kızı 4 sene nasıl çıkmışlar.

sana anlatmıştım ya arkadaşımla tanıştırdım falan diye orda kulağıma bile arkadaşım için x’in kolları da halterci gibi” diyip gülmüştü. Ne alaka yani?

Ya o 4 sene çıktığı kız bunları görmedi mi ona yapmadı mı acaba ?

Diyorsun ya böylesiyle nasıl kahve içiyorlar diye valla içenler var beni geç. Ben arkadaşımı anlatırken bana o da arkadaşın kıskanıyor o zaman seni derken kendisi de bana Çok güzel kızlarla çıktım benim kuzende beni kıskanır onun yanında çok görmedim öyle falan da demişti en son günler de .

Yani bilemiyorum herkese farklı nir yüzünümü gösteriyor bu

Allah iyiliginizi versin sanırsın Sabancı veliahtı dünya borsasında ticaret yapan adamın jeti olur be en azından bir kaç villası akıl var mantık var çok büyük atmış
Dünya borsasında ticaret yapması için kendi şirketinin olması gerekir. Bir mal yada hizmet satması gerekir. Adam düz hisse al satı yapıyor kendine taktığı statüye bak
Şirketi var da halka açıyor sanki

Yahu ne alaka zaten sinyaller gelmiş yok dünya borsasi ticareti yok 6 ay peşimden koştu bir diğer kıza kırmızı bayrak bunlar biten ilişki için konuşan adamdan kaç yalan atan adamdan kaç adam dedim ya bakma lafta o belliymiş kumaşı biraz daha beyin yorarsaniz daha neler demiştir abuk abuk

tabii canım babanın verdiği evde boş beleş oturup iki saat borsada takılınca “dünya borsasında ticaret” yapıyorum diyorsun. Adamdaki boş özgüveni veren de buna bir tarafıyla gülmeyen kadınlar.
Bana bunu söylese gülme krizine girerim. Ticaret yapıyormuş
Kavramlardan da haberi yok. Ticaret olması için bir mal bir hizmet olmalı. Sen kimsin de ticaret yapıyorsun diyen yok tabii at yalanı

Ne ticareti bende bı göreyim dersin demi en azından böyle sevgilin olacak İtalya'ya gidelim hadi tatile demeyeceksin birde bu herife keşke deseydi konu sahibi kesin İtalya diye pizzacı ya götürürdü bu profil

Benim bir bekar kaynım da senelerdir işsiz. Biz işsiz diye ezikliyorduk halbuki senede bir kere babasının fındıkları toplamasına satmasına yardım eder kiraları toplar falan. Söyleyeyim de o da kendine yatırım uzmanı ve tarım şirketleri yöneticisi falan desin. Meğer kariyeri varmış biz bilmiyormuşuz

Ay fakeden de öyle demişti riskli ama anlayan için öyle değil uzun zamandır bu işi yapıyorum 1 2 senedir çalışmıyorum sadece diye.

Parayı vurursa önce ailesine ev alacağını söylüyordu var gerçi evleri de. Babası tırcı falan tır ve şirket bunun üzerindeymiş öyle demişti bana.

Bilmiyorum inşallah babası tırcı veya eşi tırcı vs olan yoktur burada… genel bir kanı var tırcılar ile ilgili çoğu uzun yollarda eşlerini aldatırmış öyle duymuştum.

Ne ticareti bende bı göreyim dersin demi en azından böyle sevgilin olacak İtalya'ya gidelim hadi tatile demeyeceksin birde bu herife keşke deseydi konu sahibi kesin İtalya diye pizzacı ya götürürdü bu profil
Tam tersi kadınlar para yiyor muhabbeti bile yapmış. Kadınlar bir şey ısmarlatıyor falan diyormuş.
Adamın arabası bile yokmuş ayol dünya borsası diyor ama altında araba yok

Aile kooperatif başkanıyım dese yutulur bence

Ne tır filosu ya konu sahibi sen niye inandın bunun her dediğine babasının tır filosu olan adamın ne işi var öyle internette kadınla kızla onun etrafına randevu almadan girilmez

Evlilikle bozmak değil evlensem şu esnafla da evlenirdim. Hali vakti çok yerinde çalışkan nir insandı.

Valla bende o ara ikinci bir üni okuyordum bankacılık ve sigortacılık diye . Borsaya bende merak sarmıştım. O ben sana öğretirim dedi. İlk buluşmada da telefondan dünya borsasını vs göstermişti torex mi ne sonraları hep evde eğitimler izlediğini söylüyordu. Çok gösterdi dinlediği takip ettiği adamları.

Yokluktan gelip bu kadar nasıl zengin olduklarını.. adamları sürekli izliyor ve eğitim videolarını da gün içinde izleyip ona göre aksiyon alıyormuş.

Aman öyle işte saatlerce anlatırdı nitekim kazanıyorda ama öyle çok değil tabi olsa arabası olurdu.

Çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün bunu geç artık konu sahibi yeni bişey olursa konu aç masaya yatıralim onu üzülme sen kurtuldun bundan

Ne tır filosu ya konu sahibi sen niye inandın bunun her dediğine babasının tır filosu olan adamın ne işi var öyle internette kadınla kızla onun etrafına randevu almadan girilmez
Tır filosu demedi küçük bir şirket dedi. Tabi filo dese bi dururum orda. İş başında olurdu borsa ile uğraşacağına. Ama nasıl detaylı anlattı bende ilgileniyorum diyince.

Haklısınız aslında da ben hevesli hevesli anlatınca işsiz sanmadım

Vizyonu geniş kesin kot 1 olur oda 1+1 sonuçta dünya borsasi kaygan bir zemin girişimci ya önce bundan başlar
Ailesine ev almak sonra kendisine daha başka sıcak nir yerlerde ev almak.
Sonra da Balkanlardan başlayarak dünya turuna çıkmak istiyordu

Kuzeni çalışıyor bir sürü ülke gezmiş belli biraz ona özeniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…