kızlar kapanmamla ilğili konum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi turko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

turko

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
3.747
6
316
Ankara
konum yok yere kapandı tartışma çıkartmak isteyen birisi yüzünden heyecanımı paylaşıyordum ne güzel sizlerle yeni kapandım 27 yaşındayım pardüsemü eşarbımı garipsiyorum bazen bazende çok hoşuma gidiyor farklı farklı duygular içindeyim :)) ama huzurluyum çok şükür :)

konum yok yere kapandı tartışma çıkartmak isteyen birisi yüzünden heyecanımı paylaşıyordum ne güzel sizlerle yeni kapandım 27 yaşındayım pardüsemü eşarbımı garipsiyorum bazen bazende çok hoşuma gidiyor farklı farklı duygular içindeyim :)) ama huzurluyum çok şükür :)

ilk zamanlar alıştığın giyim şeklini, değiştirmek garip gelebilir alışma sürecindesin çünkü
ama zamanlar alışırsın :) sen huzurlu mutluysan sorun yok demektir zaten :16:

canım konun yanlş yere açıoun ondan kapattılar ''dualarımız sizinle ''bölümüne açıcan .gene kapanıcak konun habern olsun

Eğer kendi isteğinle kapandıysan zamanla alışırsın. Hayırlı olsun.

Back
X