Kızlar Kayınvalidesi tarafından sevilmeyen var mı?

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
9.027
30.521
748
Kayınvalideniz sizi seviyor mu? İlişkileriniz nasıl? Eşinizle,nişanlınızla,sevgilinizle ilişkinize etkisi nasıl oluyor?

Hem de çok sever, oğlundan fazla sever.
Eşim ilişkimize karışmaz zaten karışmasına da müsade etmem.
Kayınvalidem onun annesi olabilir ama ikimizin arasındaki ilişki sadece kayınvalidemle beni ilgilendirir.
22 senedir, bazen sorunlarımız olsa da, zaman zaman karşılıklı susarak, zaman zaman da sabrederek bu günlere geldik.
Evim o nun evidir, istediği zaman gelir istediği zaman gider, anahtarım ondadır. Evimde kendi evi gibi her özgürlüğe sahiptir.
Yatak odamada girer (tabi biz yatmıyorken), evimi istediği gibi değiştirir, istediğini yapar.
El üstünde tutulurum, el üstünde tutarım.
Allah uzun ömür versin.

Kayınvalidem onun annesi olabilir ama ikimizin arasındaki ilişki sadece kayınvalidemle beni ilgilendirir.
22 senedir, bazen sorunlarımız olsa da, zaman zaman karşılıklı susarak, zaman zaman da sabrederek bu günlere geldik.
Evim o nun evidir, istediği zaman gelir istediği zaman gider, anahtarım ondadır. Evimde kendi evi gibi her özgürlüğe sahiptir.
Yatak odamada girer (tabi biz yatmıyorken), evimi istediği gibi değiştirir, istediğini yapar.
Allah uzun ömür versin.

Kayınvalideniz sizi kızı gibi görüyor herhalde ne güzel.. Allah'ım herkese nasip etsin. Dediğiniz çok doğru kayınvalidenizle olan ilişkiniz size özel ikinizin arasında eşler karışmamalı. ama ne yazık ki her erkek eşiniz gibi değil..

fazla anlastıgımı söyleyemem çünkü bir anı bir anını tutmaz bende nabza göre şerbet veremeyen insanlardanm o nedenle pek anlasamayız ama sevmiyorum da dıyemem benım cok sevdıgımın annesı sonucta...

yaradılanı severım yaratandan ötürü..

fazla anlastıgımı söyleyemem çünkü bir anı bir anını tutmaz bende nabza göre şerbet veremeyen insanlardanm o nedenle pek anlasamayız ama sevmiyorum da dıyemem benım cok sevdıgımın annesı sonucta...

yaradılanı severım yaratandan ötürü..

İşte kötü olan bu zaten bir anının bir anını tutmaması. Haklısın canım sonuçta sevdiğinin annesi ama dengeyi nasıl koruyorsunuz?

İşte kötü olan bu zaten bir anının bir anını tutmaması. Haklısın canım sonuçta sevdiğinin annesi ama dengeyi nasıl koruyorsunuz?

keyfi yerıdeyse tatlı tatlı lafımı sokuyorum gülerek :D canı sıkkınsa duymuyorum anlamıyorum anlasıp gidiyoruz işte alıştık artık :D

Evliligimde ki " kayinvalide ile iliski" gündemi geceli yillar oluyor.
Nisanlandigim da, esim ve ailesi cok iyiydi hersey.
Evlendigimde mecburiyetten ( evim kiralanip, dösenene kadar) 5 ay birlikte kaldim.
Bu 5 ay icinde, esimle benin " kari koca" oldgumuz fikri kayinvalideme agir gelemye basladi.
Zamanla bana " o senin esin olabilir ama önce benim oglum" sinyalleri vermeye basladi.
Zamanla bu sinyaller yön degistirdi ( tabi benim esime bazi seyleri göstermemle) ve esimle didismeye vardi.
Suan da ise " canimin parcasinin bu dünyaya gelmesinin vesilesi" olarak gördügüm ve o baglamda saygi gösterdigim insandir kendisi.
Oda yaptigi hatlarin farkinda ama iste bazi seyler keske bastan yapilmasa da insanlarda birseyler kirilmasa, yokolmasa.

Allah uzun ömür versin.

Biraz fazla olmus..

Kayınvalideniz sizi seviyor mu? İlişkileriniz nasıl? Eşinizle,nişanlınızla,sevgilinizle ilişkinize etkisi nasıl oluyor?

Arkadaşım keşke gelini seven kayınvalide var mı diye yazsaydın:3: sevenide vardır ama ben kendimde rastlamadım benim ki anca yuvamı yıkmaya çalışıyor o öyle yaptıkça bende onun başına dünyayı dar edesim geliyor. benim kayınvalidem her yerde boşandırıcam onları büyüler yapıcam o kıza ölsün gibilerinden konuşan bir insan sebebi ne dersen ailem onun ailesne uymuyormuş o okumuşmuşda benim ailem okumamışmış. sonra başka bir kızın ailesine söz vermişmiş falnada filan oğlunu tiksindirdi kendinden yaptıklarıyla daha ne söylim. Allah yüzünü güldürür mü bilmiyorum ben benimkinin bu kötülükle ama ıslahda etmesin yansın öbür dünyada azap versin ona . Allaha havale ettim ben benimkini.

eşimle aramızda kendini hep sorun etmeye çalıştı nesela kimi zaman onun oyununa düştüm ama akıllandım artık eşimle aramı bozmasına müsaade etmem sende etme

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayınvalidemi severim, sağolsun o da beni sever...4 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım sağolsun hiç kırmadı beni..:nazar:
Her daim gönlümü hoş tutmaya çalışır tabi bende aynı güzellikle ona yaklaşırım..
Yeri geldiğinde eşime kızar benden taraf olur..
Anlayışlıdır her zaman hatta bazen ben ona karşı hatalı olabiliyorum daha sonra çok üzülüyorum ama sağolsun bana hiç tavır yapmaz hemen unutur:17:
Allah nasip ederse benimde bir oğlum olacak ve inşallah bende ileride gelinime karşı, kayınvalidem gibi olabilirim

ben çevremde çok görüyorum. annem de yaşamış zamanında ufak tefekte olsa. büymemesinin tek sebebi annemdir. kendini uzak tuttu.

sevilen elinin parmaklarını geçemez eminim çevremde de rastlamadım kayınvalidesi tarafından sevilen :((( şahsen ben eşimle sevgiliyken kadın tırnaklarını çıkarmıştı şimdi ise eşim yuvama burnunu sokma dediği için uzaktan icra ediyor yapacaklarını :((((

benimki çok politiktir, ince ince giydirir:)
bense çoğu zaman içerlesem de pek cevap vermem...
sever mi beni derseniz, kendi ölçülerince sever kötülüğümüzü istemez, artniyetli değildir.
ben de onu böyle kabul ettim heralde artık.

Allah uzun ömür versin.

öncelikle tebrik ederm sizi .....bu kadar anlayışlı olmanız , özelhayatınıza ( evinizi değiştirebilmesi anahtarın birirnn onda olması vs..) bu denli karışıyor olması sizinde buna müsade etmeniz ve rahatsız olmamanız ......
ama herkez sizin gibi olamaz .... el üstünde tutulmak için evimin anahtarını vermeme evimin dekorasyonunu değiştirmesine müsade etmeme istediği an kendi evimde herşeyi yapmasına müsade edemem .... kaldı ki yatak odası çok mahremdir ben yatak odamda yatayım yada yatmayım kimse benden izinsiz giremez .. böyle bi hakkı davranısı kimseye müsade edemem ...eşimn annesidir beni arayıp müsaitmsnz die sorduktan sonra eğer müsaitsem tabiki evime gelme hakkına sahiptir ama evimi ben istediğim gibi düzeldir istediğimi yaparım çünkü bu evin kadını benim..... kayınvalidemde kendi evinn kadınıdır ....kayınvalideyi iki evin bi kadını yapıpta totişini kaldırmanın hiç luzumu yok yani...
sizi taktir etmiyorum .... sadece ve sadece tebrik ediyorum çünkü alan razı veren razı .....

Back
X