- 18 Mart 2011
- 9.027
- 30.521
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
Kayınvalideniz sizi seviyor mu? İlişkileriniz nasıl? Eşinizle,nişanlınızla,sevgilinizle ilişkinize etkisi nasıl oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de çok sever, oğlundan fazla sever.
Eşim ilişkimize karışmaz zaten karışmasına da müsade etmem.
Kayınvalidem onun annesi olabilir ama ikimizin arasındaki ilişki sadece kayınvalidemle beni ilgilendirir.
22 senedir, bazen sorunlarımız olsa da, zaman zaman karşılıklı susarak, zaman zaman da sabrederek bu günlere geldik.
Evim o nun evidir, istediği zaman gelir istediği zaman gider, anahtarım ondadır. Evimde kendi evi gibi her özgürlüğe sahiptir.
Yatak odamada girer (tabi biz yatmıyorken), evimi istediği gibi değiştirir, istediğini yapar.
El üstünde tutulurum, el üstünde tutarım.
Allah uzun ömür versin.
fazla anlastıgımı söyleyemem çünkü bir anı bir anını tutmaz bende nabza göre şerbet veremeyen insanlardanm o nedenle pek anlasamayız ama sevmiyorum da dıyemem benım cok sevdıgımın annesı sonucta...
yaradılanı severım yaratandan ötürü..
İşte kötü olan bu zaten bir anının bir anını tutmaması. Haklısın canım sonuçta sevdiğinin annesi ama dengeyi nasıl koruyorsunuz?
keyfi yerıdeyse tatlı tatlı lafımı sokuyorum gülerekcanı sıkkınsa duymuyorum anlamıyorum anlasıp gidiyoruz işte alıştık artık
![]()
Keyfi yerindeyken tatlı tatlı laf sokma olayı çok hoşmuş![]()
Kayınvalidem onun annesi olabilir ama ikimizin arasındaki ilişki sadece kayınvalidemle beni ilgilendirir.
22 senedir, bazen sorunlarımız olsa da, zaman zaman karşılıklı susarak, zaman zaman da sabrederek bu günlere geldik.
Evim o nun evidir, istediği zaman gelir istediği zaman gider, anahtarım ondadır. Evimde kendi evi gibi her özgürlüğe sahiptir.
Yatak odamada girer (tabi biz yatmıyorken), evimi istediği gibi değiştirir, istediğini yapar.
Allah uzun ömür versin.
Kayınvalideniz sizi seviyor mu? İlişkileriniz nasıl? Eşinizle,nişanlınızla,sevgilinizle ilişkinize etkisi nasıl oluyor?
Biraz fazla olmus..
Allah uzun ömür versin.