- 29 Eylül 2018
- 47
- 22
- 3
- Konu Sahibi Swettbonibon
10 yaşındayım canım sıkıntınmı varadamın yaşını bilemem de siz 27 yaşında olduğunuza emin misiniz?
verdiğiniz cevaplar 17 gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 yaşındayım canım sıkıntınmı varadamın yaşını bilemem de siz 27 yaşında olduğunuza emin misiniz?
verdiğiniz cevaplar 17 gibi
10 yaşındayım canım sıkıntınmı var
Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
O yuzden bende diyorum ki bi baslik var mutlaka gormussundir kocalariniza acimayin diye :) acima kocana ye ic gez o senin oesinden kossun
Ay valla erkekleri 1 cumleyle.ozetledin bravooooooAah canım ben yıllardır aynı şeyi diyorum hatta burda bile kaç konuya yazmışlığım vardır, "ne kadar harcatırsan o kadar kıymetlisin erkeğin gözünde" gibi gibi. Vicdanen doğru birşey mi, hayır değil ama pratikte geçerli olan bu evet. Erkekler diyor ki "işte bana bunlarla gel, duygusal isteklerin benim için eziyet ama maddi isteklerinin başımın üstünde yeri var çünkü ben erkeğim, ben hallederim" diyolla galiba sanırsam![]()
N'aptın sen yahu? Kendine gel.Ben de en fazla 18dir diyordum senin için.N'apıcan sen o yaşta birini? Bul kendi dengin bir adam.
Yanlışlıkla yolladım yaaaa ben diyet gurubundakilerle yazışıyorum :)afiyet olsun
konuyla ilgisini kuramadım![]()
5 yasindada evlense 19 yaş farkla torun olmuor yok mumkn deil☺ kızıda olabilir yeğnide eeee erken Evliliklerde torun bile olabiliyor
bundan hiç şüphem olmadı nedense10 yaşındayım canım sıkıntınmı var
afiyet olsun
konuyla ilgisini kuramadım![]()
58 değil 47 yaşında bu bir ikincisi seni niye gerdi bu konu bu kadar anlamadımbundan hiç şüphem olmadı nedense
bu arada amca zengin mi malum 58 yaş için bir sebebin olması lazım![]()
Sen Zengin 58 yaşında filan olunca beraber oluyorsun demekki kişi kendi gibi bilirmiş her işi58 değil 47 yaşında bu bir ikincisi seni niye gerdi bu konu bu kadar anlamadım
estağfurullah beni niye gersin gerilmeyecek kadar önemsemiyorum58 değil 47 yaşında bu bir ikincisi seni niye gerdi bu konu bu kadar anlamadım
hamdolsun evliyim ve edepsiz değilim ,ar damarım da çatlamadı ,karşımda olgun biri olsa daha yazardım ama girme cahille münakaşaya dizeleri çınlıyor kulaklarımda.Sen Zengin 58 yaşında filan olunca beraber oluyorsun demekki kişi kendi gibi bilirmiş her işi