• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım

O yuzden bende diyorum ki bi baslik var mutlaka gormussundir kocalariniza acimayin diye :) acima kocana ye ic gez o senin oesinden kossun

Aah canım ben yıllardır aynı şeyi diyorum hatta burda bile kaç konuya yazmışlığım vardır, "ne kadar harcatırsan o kadar kıymetlisin erkeğin gözünde" gibi gibi. Vicdanen doğru birşey mi, hayır değil ama pratikte geçerli olan bu evet. Erkekler diyor ki "işte bana bunlarla gel, duygusal isteklerin benim için eziyet ama maddi isteklerinin başımın üstünde yeri var çünkü ben erkeğim, ben hallederim" diyolla galiba sanırsam :KK53:

Aah canım ben yıllardır aynı şeyi diyorum hatta burda bile kaç konuya yazmışlığım vardır, "ne kadar harcatırsan o kadar kıymetlisin erkeğin gözünde" gibi gibi. Vicdanen doğru birşey mi, hayır değil ama pratikte geçerli olan bu evet. Erkekler diyor ki "işte bana bunlarla gel, duygusal isteklerin benim için eziyet ama maddi isteklerinin başımın üstünde yeri var çünkü ben erkeğim, ben hallederim" diyolla galiba sanırsam :KK53:
Ay valla erkekleri 1 cumleyle.ozetledin bravoooooo

dediğiniz gibi 29 yaşındaysanız normal şartlarda burada kimse sizin kararınıza laf edemez. zaten sizin sorununuz yaş farkı değil adam sizi istememiş bu noktada yapacak birşey yok. cevaplarınızda ciddi bir üslup sorunu var, sizin yaşınızın kuracağı cümleler değil.

Sen Zengin 58 yaşında filan olunca beraber oluyorsun demekki kişi kendi gibi bilirmiş her işi
hamdolsun evliyim ve edepsiz değilim ,ar damarım da çatlamadı ,karşımda olgun biri olsa daha yazardım ama girme cahille münakaşaya dizeleri çınlıyor kulaklarımda.

biliyor musun bende öyle bir şey yaşamıştım benden 15 yaş büyüktü Ben 19 yaşındaydım. kiii çok severdi beni. :) oğrencisiydim de .neyse zaman gecti kendime denk yaşça yani birine aşık oldum hemde deliii gibi....evlendim ...bi ara o aşık oldugum ya da aşk sandigim( hayranlik)kişiyi gördüm ne kadar yaşlı dedim ve inanamadım :) evlenseydim utanırdım ya babam gibi duruyor :) ahh ah ne günler be :D yani senin aşk sandığın şey hayranlik. bosver tatlim beyaz atlı prensini bekle :)

Ay benim sevgilimle aramda 5 yaş fark var onda bile fikir ayrılığı yaşıyoruz 19'u hiç canlandiramadim gözümde ..

Back
X