• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım

Aklını başına al ve aranızda bir nesil farkı olduğunun idrakına gel.
Yazık günah senin gençliğine.
Aynı sayfadan asla hayata bakamayacaksınız.
İnşallah sana burada tavsiye verenler boşuna yazmıyordur.

Bir de tabii insanlar mecburen yaşayarak öğreniyorlar birşeyleri.
Umarım sen de geç olmadan algılarsın birşeyleri de, kendine yazık etmezsin.
Hakkında hayırlısı olsun.

Yasın kac?
Babamla aramda 19 yas var
Örnek verdiğin Özcan Deniz de iyi oldu .
Evet Özcan Deniz de karısının yanında amca gibi duruyo
Çok tv izleme kitap oku tatlım

Yasın kac?
Çok tv izleme kitap oku tatlım
Sende çok nettte takılma tatlım onun bunun dertleriyle uğraşma madem kitap öneriyorsun senin bana akıl verecek kapasite de olduğunu düşünmüyorum

Yasın kac?
Çok tv izleme kitap oku tatlım[/QUOSende fazla nette takılma tatlım onun bunun dertlerine zaman ayıracak kadar boşsun demekki yada mutsuzsun senin bana akıl verecek kapasitedeoldugunj düşünmüyorım

şimdi belki fark etmez ama 10 yıl sonra aranızdaki yaş farkı sorun olabilir.

konu sahibi va aşık olunan adam kac yasında ? biri bana yazabilir mi.
Konu sahibi 29 yaşındaymış. Demek ki adam da 48...

Konu sahibi olgun bir kadın yaşında olduğu için, ortada çok ters bir durum göremedim ama iki taraf olgun olsa da yaş farkı olan ilişkileri çok sağlıklı bulmuyorum. Çünkü denkliği önemli buluyorum. Duygusal dünya, yaşanmışlıkların getirdikleri, hayattan beklentiler, bazı şeylere doymuşluk ya da açlık... Yanımdaki insanın tam olarak olmasa bile belli konularda benimle yaklaşık olarak aynı toyluğa ya da olgunluğa sahip olmasını isterim ki, birlikte yapacaklarımıza az çok aynı gözle bakabilelim. Umarım anlatabilmişimdir.

Yaşa fazla takilmiyorum acikcasi. Benim asil takildigim sey su. Adam sana demiski bu saatten sonra napicam ben sevgililigi ve evliligindemis. Yani adamin yasi kac ki yaşım gecti diyor ha bide sen kac yasindasin .
Benim esimle aramda 10 yas var ama inanin hiç yok gibi ve hatta yasitlarimdan daha avantajli oldugumu düşünüyorum cunki gercekten beni el ustunde tutuyor

Ha birde eger gercekten umutsuz vakaysa hic olmayacak gbiyse. Kendini yavas yavas sogut derim cunku insan düşündükçe alisiyor alistikca heycanlaniyor.

Sizi el üstünde tutması yaş farkından değil, karakter meselesi bence. Ben de bir zaman ondokuz yaş büyüğümle görüşüyordum fakat hiçte el üstünde tutmadı. Hatta kendi kendime "bana saygısı yok benden büyük olduğu için, yaşıtı biri olsa böyle mi davranırdı, daha saygılı olurdu" diye üzülürdüm. Belki bu da karakter meselesi. Gencecik eşine çok kötü davranan erkekleri de okuyoruz burda zaman zaman. Yaş değil de duyulan sevginin yoğunluğu diyelim bence buna. Kadınların çoğu erkekten genç olursa daha değer göreceğini zannediyor ama ilgisi yok. Hem zaten sırf daha dirisin diye sana kıymet veren, on sene sonra senden de daha gencinin peşine düşer, oluyo yani bu maalesef.

Sizi el üstünde tutması yaş farkından değil, karakter meselesi bence. Ben de bir zaman ondokuz yaş büyüğümle görüşüyordum fakat hiçte el üstünde tutmadı. Hatta kendi kendime "bana saygısı yok benden büyük olduğu için, yaşıtı biri olsa böyle mi davranırdı, daha saygılı olurdu" diye üzülürdüm. Belki bu da karakter meselesi. Gencecik eşine çok kötü davranan erkekleri de okuyoruz burda zaman zaman. Yaş değil de duyulan sevginin yoğunluğu diyelim bence buna. Kadınların çoğu erkekten genç olursa daha değer göreceğini zannediyor ama ilgisi yok. Hem zaten sırf daha dirisin diye sana kıymet veren, on sene sonra senden de daha gencinin peşine düşer, oluyo yani bu maalesef.
O yuzden bende diyorum ki bi baslik var mutlaka gormussundir kocalariniza acimayin diye :) acima kocana ye ic gez o senin oesinden kossun

İnsanların fikirlerine önem vermeyeceksenız konu acmayın .
29 yasındasınız ne yapmanız gerektıgıne kendınız karar verın madem .

karizmatiktir şuan büyük ihtimalle ama en az 10 sene sonra pert olur. kendine ne kadar baksada yaşın verdiği çökmeler oluyor insanda. bende de olmuştu 22 yaşındaydım. 40 yaşındaydı ama çok karizmaydı gerçekten. şimdi 33 yaşındayım. birkaç ay önce denk geldim şok oldum amca olmuş dedeye doğru gidiyor

Sabah kalktım kahvaltıdan önce 45 dkyuruyusumu yaptım geldim 9.30 da kahvaltımı yaptim

Back
X