- Konu Sahibi Swettbonibon
-
Eee sen bana ☺ özcan denizle ne alakası varr ☺İyide Özcan Deniz amcamı şimdi, yani ben size
Dert adı altinda konu açıp onca akla cevaben "napiyim, seviyorum" demen şımarık bi tavır, evet..Seviyorum demek şımarıkçamı sylediklerinizide düşünüyorum tabi mantıklı geleni
Yahuuu tamam pess sen haklısın.. dusununce dedim gamze biraz fazla abarttin☺ ama yinede tepkimde haklıyım yani ☺19 yaş farkla torun olur mu kizAnneannem cok kucuk yasta anne olmus, annem de 20lerin basinda, ona ragmen bizim bile aramizda 40 küsur yaş var..
Tepkinde hemfikirizYahuuu tamam pess sen haklısın.. dusununce dedim gamze biraz fazla abarttin☺ ama yinede tepkimde haklıyım yani ☺
Eee sen bana ☺ özcan denizle ne alakası varr ☺
29Sen kac yasindasin konu sahibi, cidden merak ettim
Eskiden aşkın yuceligini ve her seyi halledecegini savunurdum, tabii 17 yasindayken filan.. Ayni yaşta sayiliriz.. Daha 30 olmamissin, hayatinin bahari, ne isin var 50sine merdiven dayamış insanla?
Evet bak bu mantıklıBen çok yadırgamadım, olabilir. Ama yürümez..
Adam kabul etse; evliliği geçtim sevgili dahi olsanız; çok sıkıntı olur canım. Sonucu da olumsuz olur zaten.
Yaş farkından dolayı ne kafa yapınız uyuşur ne de yaşam tarzınız.
Sen sadece onun olgunluğundan ve dış görünüşünden hoşlanıyorsun, bence..
KONU Sahibi 27 yasindaymis hoslandigi adam 46 oluyo
Ay kuzum karar ver 27 yazıyo ama sen 29 diyosun ☺ yaş büyütme hobinmi var ☺
Baba da hızlıymış yalnız. 17 sinde mi evlenmiş?Ablamla babamın arasında 18 yaş var
Aklını başına al .
Ay kuzum karar ver 27 yazıyo ama sen 29 diyosun ☺
Son Etkinlik:
Az önce
Ödül Puanları:
1
Doğum Günü:
8 Ekim 1990 (Yaş: 27)
Swettbonibon sizi izlemiyor
Swettbonibon
Yeni Üye, 27
Üye
Swettbonibon üyesinin en son etkinliği:
Konuya Bakıyor Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım, Az önce
li" data-history="on" style="margin: -23px 0px 0px; padding: 0px 20px; font-size: 11px; background: rgb(252, 240, 243); border-bottom: 1px solid rgb(228, 165, 184); word-wrap: normal; min-height: 23px; display: -webkit-flex; width: 355px; box-sizing: border-box; flex-wrap: wrap; height: auto; position: relative;">- Profil Mesajları
- Etkinlik
- Hakkında
Doğum Günü:
8 Ekim 1990 (Yaş: 27) çok tepki verdiniz 2 yaş büyüttüm bende şuan ama benim sorum evliliği nasıl buna düşündürücem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?