- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Swettbonibon
-
Annem 15Baba da hızlıymış yalnız. 17 sinde mi evlenmiş?
Konu sahibi, adam evliliği bırak, sevgili bile olmam demiş. Ya sizi beğenmemiş, ya cinsellik ondan geçmiş yani. Hala ne aşkı?
Düşünsene adam 50 yaşında; karizma, olgun, nazik, kır saçlı vs.Evet bak bu mantıklı
Demi bu açıdan bakmamıştım teşekkür ederimDüşünsene adam 50 yaşında; karizma, olgun, nazik, kır saçlı vs.
Biblo gibi düşün.
Ama adamın evlilik ve sevgililik halini bir düşün; prostat, şeker, kolestrol, onu yiyemem bunu yiyemem, benden geçti, oraya gidemem şunu yapamam vs.
Üzerine tavrını, tribini, nazını da çekmez. :) :)
Yani bir Özcan Deniz, Mehmet Aslantuğ çıkmaz. Onlar zaten sanatçı. :)
Onların da vardır tansiyonu, şekeri falan:)Düşünsene adam 50 yaşında; karizma, olgun, nazik, kır saçlı vs.
Biblo gibi düşün.
Ama adamın evlilik ve sevgililik halini bir düşün; prostat, şeker, kolestrol, onu yiyemem bunu yiyemem, benden geçti, oraya gidemem şunu yapamam vs.
Üzerine tavrını, tribini, nazını da çekmez. :) :)
Yani bir Özcan Deniz, Mehmet Aslantuğ çıkmaz. Onlar zaten sanatçı. :)
Eski topraklar dinç oluyor bende var tansiyon :)) hey yavrum hey eski toprak onlar :)))Onların da vardır tansiyonu, şekeri falan:)
Sadece 5-6 yıl sonra adam 50 yaşında dede olacak.Demi bu açıdan bakmamıştım teşekkür ederim
Herşeyi geçtim de;Eski topraklar dinç oluyor bende var tansiyon :)) hey yavrum hey eski toprak onlar :)))
Canim cok cok buyuk sorun bu yani sen kac yasindasin adam kac yasinda merak ettim. Benim kocamla 10 yas var aramda ama kendimi bi morga kilitlenmis gibi hissediyorum dusun adamin o kadar ruhu ölmüş . Seninkini dusunemedim bile. Hadi kabul etti evlendin adamla cocuklari arasinda kac nesil fark olacak. Cocuklarin 20 yasinda gelince adam dede olacak yanı . Kendi yasitin birini bul aman diyim sonrası felaket bu islerin.Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
hissettiğiniz şey elbette aşk olabilir ama evlilik düşünmüyorum demiş. Ufak ufak ayrılın olay yerindenOnu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
Benimki benden 20 yaş büyük yani adam seni sevmiyor demekki yoksa yaş engel değil hele de bir erkek için daha da cazipOnu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
Evet buda mantıklı bencede aşk engel tanımazBenimki benden 20 yaş büyük yani adam seni sevmiyor demekki yoksa yaş engel değil hele de bir erkek için daha da cazip
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşındaBenimki benden 20 yaş büyük yani adam seni sevmiyor demekki yoksa yaş engel değil hele de bir erkek için daha da cazip
BEN 29 SEVGİLİM 50 YAŞIN DA BİRLİKTE YAŞIYORUZ 1 YILDIRSen kaç yaşındasın o kaç yaşında
O şimdi uzaktan bakınca karizma görünür de yakın olunca durum bambaşka olur. 19 yas büyük adamla ne paylaşabilirsinizAmca değil kız çok karizma unutamam tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?