- Konu Sahibi Swettbonibon
YUVARLAK HESAQP 30 DİYORUM ONDAN 20 YAŞ DEDİM BU ŞUBATTA 30 OLCAM MDA KAFA KARIŞIKLIĞI OLMASIN :)BEN 29 SEVGİLİM 50 YAŞIN DA BİRLİKTE YAŞIYORUZ 1 YILDIR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YUVARLAK HESAQP 30 DİYORUM ONDAN 20 YAŞ DEDİM BU ŞUBATTA 30 OLCAM MDA KAFA KARIŞIKLIĞI OLMASIN :)BEN 29 SEVGİLİM 50 YAŞIN DA BİRLİKTE YAŞIYORUZ 1 YILDIR
Canım bende birlikte yaşarım onu oda kabul eder kim etmez önemli olan ciddi adım atmakBEN 29 SEVGİLİM 50 YAŞIN DA BİRLİKTE YAŞIYORUZ 1 YILDIR
Ruhunu öldürür o adam senin ruhunu .O şimdi uzaktan bakınca karizma görünür de yakın olunca durum bambaşka olur. 19 yas büyük adamla ne paylaşabilirsiniz
Evet buda mantıklı bencede aşk engel tanımaz
Canım bende birlikte yaşarım onu oda kabul eder kim etmez önemli olan ciddi adım atmak
Sadece 5-6 yıl sonra adam 50 yaşında dede olacak.
Tansiyon, kalp vb rahatsızlıklar başlayacak.
Emekliliğinde bir köye yerleşip hayvan tarla vs düşünülen yaşlarda siz hangi sinema filmine gitsem, arkadaşlarla takılsam yaşında olacaksınız.
hiç öyle değil ya cidden akşam anlatayım bu yorumu gülsün benim ki :))))))))))))))))))))))))))ahaha konu sahibini vazgecirecez diye de elli yasi gomdun resmen yahu.
hadi tmm ddi diyelim ve siz onunla başladınız belki de evlendiniz diyelim. Bir toplulukta baba kız gibi duracağınızı , ortak bir paylaşım yapmaktan zevk almayacağınızı ve bir süre sonra birbirinizden sıkılıp biz ne yaptık diye saçmasapan bir hayatın tam ortasına düşeceğiniz hayal edin , böyle bir şeyi kendinize yapmayın. Bu aşk değil sadece bir heves...Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
hiç öyle değil ya cidden akşam anlatayım bu yorumu gülsün benim ki :))))))))))))))))))))))))))
Ben yaş farkının cinsel açıdan da sorun olabileceğini düşünüyorum.. bi kadın cinsellikte zirvesini 35-45 yaşları arasında yaşar meselaOnu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
Genelde öyle hayaller kurmazlar mı?ahaha konu sahibini vazgecirecez diye de elli yasi gomdun resmen yahu.