• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım

Evet buda mantıklı bencede aşk engel tanımaz

Canım bende birlikte yaşarım onu oda kabul eder kim etmez önemli olan ciddi adım atmak

Adamın gönlü olsa hava da kapar merak etme benim ki 50 ama en fazla 37 civarı gösterir çok bakar kendine ama tabi ben evlenmeyi düşünmüyorum hiç ilerde çocuklarım dede mi diycek baba mı ? tabi o konular biraz riskli ama ben evlenmek de çocuk yapmak da istemiyorum kendisi de o şekilde böyle gittiği yere kadar bakalım :)

Sorun yaş farkından ziyade adamın seninle bir ilişki istememesi değil mi sencede? Adam istemiyor bitti yalvaracak haliniz yok herhalde aşığım diye az gururlu olun.

Yaş farkına ben yorum yapmaktan bunaldım herkes bar bar bağırıyor hala daha cazip geliyorsa babanız yaşında adamlar yaşayın görün valla. Adam sizi isterse tabi

Sadece 5-6 yıl sonra adam 50 yaşında dede olacak.
Tansiyon, kalp vb rahatsızlıklar başlayacak.
Emekliliğinde bir köye yerleşip hayvan tarla vs düşünülen yaşlarda siz hangi sinema filmine gitsem, arkadaşlarla takılsam yaşında olacaksınız.

ahaha konu sahibini vazgecirecez diye de elli yasi gomdun resmen yahu.

3-4 yas kadın buyukde kucukde olabılır ama 19 yas fark anormal
hıc saglıklı degıl

Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi :KK43:((
hadi tmm ddi diyelim ve siz onunla başladınız belki de evlendiniz diyelim. Bir toplulukta baba kız gibi duracağınızı , ortak bir paylaşım yapmaktan zevk almayacağınızı ve bir süre sonra birbirinizden sıkılıp biz ne yaptık diye saçmasapan bir hayatın tam ortasına düşeceğiniz hayal edin , böyle bir şeyi kendinize yapmayın. Bu aşk değil sadece bir heves...

Biri çıkıp size birini buldum ama senden 19 yaş büyük deseydi, herşeyi mantıklı düşünüp “olamaz” der kıyameti koparırdınız. Normal olan da bu olurdu.
Şimdi neden aklınızı kullanamıyorsunuz?

hiç öyle değil ya cidden akşam anlatayım bu yorumu gülsün benim ki :))))))))))))))))))))))))))

yok benim de arkadaslarim var hic de oyle degiller,
hatta 60 kusur yasinda is arkadasim var, kadinin hizina ben yetisemiyorum, gecen justin timberlake in konserine gitti en bazit ornek olarak :KK14:

Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi :KK43:((
Ben yaş farkının cinsel açıdan da sorun olabileceğini düşünüyorum.. bi kadın cinsellikte zirvesini 35-45 yaşları arasında yaşar mesela ;) 55-65 yaş arası erkek de pek çekilmez gibi o çağlarda ;)

Bu işin olmayacağı zaten belli beyefendiden karşılık gelmediği için, ama benim takıldığım sizi yadırgamıyorum yanlış anlamayın. benim yaş farkı 3 4 yaş üstüyse bile içimden nerdeyse abi demek geliyor. 19 yaş? Bilemedim nasıl etkileniyorsunuz.

Annemle aramda 16 yaş var . Ben 5-6 yaşlarındayken komşunun askeri okula giden okula aşık olmuştum . Ama ne aşk :) Annem derdi ki "kızım çocuk benden bile büyük" olsun derdim .Ben Atilla ile evlenicem .
Gel zaman git zaman Atilla kendisinden 19 yaş küçük benimle yaşıt bir hatunla evlendi :skandal:
ah anne dedim bak gördün mü ?
Atilla pilot oldu . Boşandı vs vs .
Ben 35 yaşındayım Atilla 54,
Yalnız ben nasıl şartladıysam kendimi adama hala adıyla sesleniyorum .Abi falan yok . Eşim de bilir bu muhabbeti baya baya çocukluk gençlik aşkımdı adam :),
Geçen karşılaştık . Annem babam ben yemek yiyoruz . Kız dedi sen hala boşanmadın mı ? Boşan kesin alacam seni (şakayla karışık tabi )
Neyse yemek yedik vs . Valla olurmuş . Kısmetime engel olmuşlar ben teeee 5 yaşındayken :)

Şimdi sen konu açınca aklıma geldi . İçimde kalmış demek :)

Sizinki sadece geçici hayranlık. Ve bu hislerinizi karşı tarafa açarak lütfen kendinizi kullandırtmayın

Bence aşık olmamışsınız size çekici gelmiş hoşlanmışsınız. Zamanla hisleriniz geçer. Bu süre içinde görüşmemeye çalışın.

Back
X