• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım

Genelde babasindan ilgi ve sefkat gormeyenler eksik kaldiklari baba sevgisini kendiletinden buyuk biriyle dolduracaklarini sanip yasca olhun tiplere asik olduklarini sanirlar. Muhtemelen bu kisi sizin icin babanizin ayna gorevini goruyor.

Ay kuzum karar ver 27 yazıyo ama sen 29 diyosun ☺ yaş büyütme hobinmi var ☺

Doğum Günü:
8 Ekim 1990 (Yaş: 27)
Swettbonibon
Yeni Üye, 27

• Hakkında
    Doğum Günü:
    8 Ekim 1990 (Yaş: 27
Yeni üye ve yaşça büyük aşk konusu... biraz daha zorlayın kızlar ilgi çekici daha yalan konu bulabilirsiniz ha gayret :işsiz:

Konu sahibinin duygularını, ne hissettiğini bilmeden "aşk değildir, hevestir, bilmem ne" diye yargılamanız da ayrı bi garip.
İnsanların hislerinin adını siz mi koyacaksınız?
Bende kendimden büyük birine aşık olmuştum. Hiç öyle heves falanda değildi, bildiğin aşktı.
Aşk denilen şeyde sayıların bi önemi olmuyor. Kişi aşık oldu mu tamam artık. Yaş, boy, kilo sadece sayı olarak kalıyor.
Kolayca "heves o heves" denmesi, hissedilene saygısızlık..
Yeni üye ve yaşça büyük aşk konusu... biraz daha zorlayın kızlar ilgi çekici daha yalan konu bulabilirsiniz ha gayret :işsiz:
sanırım sen öyle yapıyorsun sipastikmiyim ben kimin ilgisini çekecek yada neden ilgi çekim...aşık olmak ilgi mi çekiyor ilgi çekmek istesem ahlaksızca şeylerle ilgili konu açardım..İnan toplumun öyle şeyler ilgisini çekiyor...bence şeytani fikirlerinle fazla dolaşma etrafta çünkü kişi kendi gibi bilirmiş her işi;)

sanırım sen öyle yapıyorsun sipastikmiyim ben kimin ilgisini çekecek yada neden ilgi çekim...aşık olmak ilgi mi çekiyor ilgi çekmek istesem ahlaksızca şeylerle ilgili konu açardım..İnan toplumun öyle şeyler ilgisini çekiyor...bence şeytani fikirlerinle fazla dolaşma etrafta çünkü kişi kendi gibi bilirmiş her işi:KK66:
Burda ilgi çeksem ne olur çekmesem ne olur

Genelde bu denli büyük yaş farkı olan ilişkilerin altından kadının güvenecek, sığınacak biri araması, babası ile düzgün ilişki kuramamış olması falan çıkıyor. Yani heves değilse de bir ömür bir arada kalacak yada birliktelik başlatacak sağlıklı bir duygu da degil.

Şöyle bir hayal edince olmuyor,
İkisinin de sıradan insanlar olduğunu düşünerek yazıyorum....

bu kadın doğduğunda, adam üniversitedeymiş.
Kadın agu demeden, adam çoktan ilk aşkını yaşamış, şiirler yazmış,
Kadın yürüyemeden adam aşk acısı çekmiş,
Kadın okula başlamadan, adam askere gidip gelmiş, işine başlamış, hatta belki evlenmiş,
Kadın liseyi bitirmeden adam bilmem kaçıncı terfisini almış yada şu kadar insanla tanışmış, bilmem ne kadar yer gezmiş, belki çoluğa çocuğa karışmış...

Kuşak farkı denilen bir şey var.
Hayatlarının bir noktasında bu insanların birbirlerini duygu/düşünce anlamında yakalaması çok çok zor.
Ki adamın hayır demesi bilinçli bir hayırsa da sebebi budur..

Ama diyelim duygu/düşünce anlamında birbirlerini yakaladılar,
o zaman
5 sene sonra adam o kadının olgunluğundan sıkılır
(20 yaş küçük bir kadınla aynı olgunlukta ilken olgunlaşma hızları çok farklı olur)
Yada kadın kaç yaşında adam, hala eğitmeye çalışıyorum diye düşünmeye başlar...
Yada asla değişime açık olmamasından şikayet eder.

Heves değilse de gelecek olmaz.
Söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte, babamla çok iyi bir ilişkim oldu her zaman.
Yani ben aşık olduğum adamda baba faktörü aramadım.
Saydıklarının hepsi doğru. Ama genede aşık olmaya engel değil.
İlk ve en uzun süreli (6 yıl) sevgilimle aynı yaşıttık ama o ilişkimde hissetmediğim şeyleri hissettim. Ben ilk defa birisinin mutsuzluğuyla mutsuz oldum ki daha önce bunun ne demek olduğunu bile bilmiyordum.
Hislerime dair çok şey sayabilirim ama gerek yok sen anladın :)

Evet geleceği olmaz demek mantıklı ama heves demek kırıcı ve saygısızlık.

sanırım sen öyle yapıyorsun sipastikmiyim ben kimin ilgisini çekecek yada neden ilgi çekim...aşık olmak ilgi mi çekiyor ilgi çekmek istesem ahlaksızca şeylerle ilgili konu açardım..İnan toplumun öyle şeyler ilgisini çekiyor...bence şeytani fikirlerinle fazla dolaşma etrafta çünkü kişi kendi gibi bilirmiş her işi:KK66:
Beni neden alıntıladın yahu?

Söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte, babamla çok iyi bir ilişkim oldu her zaman.
Yani ben aşık olduğum adamda baba faktörü aramadım.
Saydıklarının hepsi doğru. Ama genede aşık olmaya engel değil.
İlk ve en uzun süreli (6 yıl) sevgilimle aynı yaşıttık ama o ilişkimde hissetmediğim şeyleri hissettim. Ben ilk defa birisinin mutsuzluğuyla mutsuz oldum ki daha önce bunun ne demek olduğunu bile bilmiyordum.
Hislerime dair çok şey sayabilirim ama gerek yok sen anladın :)

Evet geleceği olmaz demek mantıklı ama heves demek kırıcı ve saygısızlık.
Zaten konu açtığıma pişman oldum heves miş geçiciymiş nerden biliyorsunuz ki hemen yargılıyorlar bilip bilmeden çocuk değilim ki aşk ne sevgi ne ayrım yapabilecek yaştayım nerelere getirdiler bazıları konuları yaşıtına aşık olunuyor gibi bir kural mı var saçma

Kız sen öyle yapıyorsun sanırım kişi kendi bilirmiş her işi burda ilgi çeksem ne olur çekmesem ne olur.ilgi çekecek olsam ahlaksızca konular açardım toplum seviyor öyle şeyleri aşık olmanın ilgi çekecek bir yanı Yok...şeytanca düşüncelerin sana kalsın bence Burda kendini belli etme

Sen 45 o da 64 yaşındaysa olur da. Kac yasindasin 20 o 39 sa olmaz ama sen 20 o 35 ise olur bak 4 yas cok farkediyor . Bosver bu adami yoluna baksin:)

‘Sipastik’ değil,
‘Spastik’
Ve bu hastalık, böyle bir kalıpta kullanılacak bir şey değil.
Çok çok ayıp eğer böyle bir şeyi günlük hayatınızda da kullanıyorsanız dikkat edin de hasta yakınlarına falan denk gelmeyin!

Ben çok yaşa takılmam yaşam tarzınızın ve fikirlerinizin uyması önemli olan ama böyle cevap veren biri zaten öküzdür bi halttan anlamaz boşver bence

Aynen öyle tatlım :)) kendini oyala ne diyim

19 yaş nedir ya. Adam askere gittiğinde sen daha götünde bezle geziyomuşsun. Şaka gibi. Aşk değildir o, hayranlık falandır ya

Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi :KK43:((
Bu durum bende 15 yaş ile sürdürdü kendisini.ben de 3 sene boyunca aşık gezdim etrafta. Evet aşık olmak güzel bir şey. İstersen sen yine bu insana karşı güzel hisler besle ama ortak bir hayat umma. olmuyorsa kendini de karşındakini de yorma. Muhtemelen sevgiye ihtiyacın var. Mesele yaş ise yani kendinden büyük birine ilgi duyuyorsan hep senden 19 yasbuyuk birine değil de 9 yaş büyük birine aşık ol mesela.

Back
X