- Konu Sahibi popcorncuk
-
rahatlık batmış başka bişey değil..başka bir dert gelince başına anlarsın..
bırak bu fesatlık vesvese işlerini..bu kadarıda olmaz..şeytan içini kibirle doldurmuş habire kendinii yüce görüp elalemi aşağılıyorsun..kocanın eski çıktıklarıda insan..herkesin kısmeti bir yerlerde durur..sen kısmetine ulaşmışsın,otur ve şükret..
438 aynı isimli kişiden o kızı bulup profilini delik deşik ettim. Hala da rahatlamadım. Onu devamlı kocamla düşünüyorum. Yada kocamın o kızı kendine nasıl layık gördüğünü. Türk kadınlarının güzellik ortalamasını düşürebilecek kadar çirkin. 2 yıllık üniversiteyi zar zor bitirmiş ve kültürsüz. Ukala, kocamın beni seven arkadaşlarının hiçbirisi ondan hoşlanmıyor. Bu kadar çok kötü özelliğe bakıp eşimin son tercihinin de ben olduğumu düşündüğümde deliriyorum. Ona birkaç kere niye o öyle bir kıza bu kadar çok değer verdiğini sorduğumda onun arkasından kötü tek bir laf etmedi. bu beni delirtiyor.
Bu arada üstelik benim de çeşitli çıktıklarım oldu.
Napıcam arkadaşlar ne olur bana mantıklı tavsiyeler ve rahatlama yolları gösterin...
Kendimden korkuyorum artık.... Saçmalıyorum iyice... İçimde yaşıyorum bu saçmalıkları, ama eşime bir gün ağzımdan kaçırırsam diye de korkuyorum...
Ne olur yardım edin....
2 yıllık üniyi zar zor bitirmişmiş, sen dönüp kendine bakar mısın bir de 19 yaşındasın muhtemelen onu bile bitiremeden koca peşine düşmüşsün, genelde 22 yaşında mezun oluyoruz çünkü :)
4 senelik konuyu nerden buldunuz Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?