- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi popcorncuk
-
Biliyor musun?
O bu şu değil de...
Ben henüz ilişkisi devam ederken senin gidip o insanı öpmene, baştan çıkarmana, elde etmene ve o aşağıladığın hor gördüğün kızı kendince saf dışı bırakıp da bu etik olmayan davranışını normal kabul edip, adamı elde etmene rağmen o kızcağızla uğraşmana takıldım.
Diğer kızla beraberken seni öptüğü için eşin de senin kadar suçlu...
O kız sizin lafınızı bile etmezken, sen ne diye kızla uğraşıyorsun ki?
Bir insanın kültürlü, akıllı olması da okuduğu senelere ve okuduğu bölüme değil, savunduğu değerlere ve davranışlarına bağlıdır...
Yüz güzelliği de fizik güzelliği de kişiden kişiye değişir. Sen sen ol, kimseyi dış görüntüsü ile yargılama... :umursamaz:
Hani demişsin ya eşim nasıl onu kendine layık gördü vs diye...
Bence eşinle siz birbirinize layıksınız ki, günahsız bir insanı aldatarak 2,5 yıllık emeğini çöpe atmasına sebep olmuşsunuz...
Bilmem farkında mısınız?
...
Biliyor musun?
O bu şu değil de...
Ben henüz ilişkisi devam ederken senin gidip o insanı öpmene, baştan çıkarmana, elde etmene ve o aşağıladığın hor gördüğün kızı kendince saf dışı bırakıp da bu etik olmayan davranışını normal kabul edip, adamı elde etmene rağmen o kızcağızla uğraşmana takıldım.
Diğer kızla beraberken seni öptüğü için eşin de senin kadar suçlu...
O kız sizin lafınızı bile etmezken, sen ne diye kızla uğraşıyorsun ki?
Bir insanın kültürlü, akıllı olması da okuduğu senelere ve okuduğu bölüme değil, savunduğu değerlere ve davranışlarına bağlıdır...
Yüz güzelliği de fizik güzelliği de kişiden kişiye değişir. Sen sen ol, kimseyi dış görüntüsü ile yargılama... :umursamaz:
Hani demişsin ya eşim nasıl onu kendine layık gördü vs diye...
Bence eşinle siz birbirinize layıksınız ki, günahsız bir insanı aldatarak 2,5 yıllık emeğini çöpe atmasına sebep olmuşsunuz...
Bilmem farkında mısınız?
...
aklıma bide şimdi şu geldi. yediğin hurmalar meselesi :)
siz daha çok takarsınız kafaya bu kızı. kimbilir belkide kızın sizden haberi oldu ondan ayrıldılar. kimbilir belkide ah etti çekildi köşesine....
Bence böyle bir durum hem sana karsı yapılan bir saygısızlıktır hem de o bayana karsı yapılan saygısızlıktır ama eşin yine çok olgun davranmış sen adım atmadıkça sana karsı adım atmamış ama ben yine de takıldım o bayan hayatındayken yine de seninle görüşmesi olmamış ama sana bir sey söyleyi mi hiç kimseyi dış görünüşüyle değerlendirme ya da eşinin arkadas cevresi hiç sevmemiş onu falan demişsin nerden biliyorsun ki eminim senin kıskandıgını bildikleri için öyle cevaplıyorlardır esin de dış görünüşüne değil mutlaka bir huyuna falan filan hayran olmuş ki çıkmış o kızla ama bu ayrılık bilinçli olarak yapılmış ben sadece bir soru sormak istiyorum o bayan senin yüzünden ayrıldıklarını biliyor mu?bu çok önemli Allahım sen koru kimsenin bedduasını alma çünkü o ilişki bitmiş hemen senin ilişkin baslamış
Aynen oyle bılıyomusun gecmıste canımı yakan kım varsa bırer bırer yerle bır oldular eskı erkek arkadasım 30unu gectı evlenmedı ıs degıstırdı devamlı,canım kocamın aılesınden zararı dokunanın kocası hapse gırdı,benı zor zamanımda yanlız bırakan halamı kocası genc unıversıtelı hatunlarla aldattı,benı uzuen bır arkadasım nısanlısından ayrıldı yanı hıcbırı suan ıyı yerlerde degıller...katılıyorum hurmalar tırmalar muhabbetıne..
amma takıntılısınız yahu,
size tedavi şart
sitede bi arkadaş vardı herkesin kendisini kıskandığını sanırdı
şimdi gitti
yoksa siz o musunuzaklinialirimsmile
dokunsun,öpsün size ne?
geçmişte kalmış bitmiş gitmiş
yok çok güzelimde,mükemmelim de
hadi ya...
bende angelina joliyimkaydirigubbakcemile3
öle yada böle sonuçta bu kız evlenmiş sewdiği adamla...
bazı arkadaşlar,arkadaşı eleştiriyor diğer kızın ahını aldın,onları ayırdın,eski sewgilisinin tipini eleştiriosun.....vs. gibisinden kız buraya sorunu yazmış çözüm arıo millet geçmişte yaşananları eleştirio çözüm aramaktan çok kızı eleştiri bombardımanna tutuyorsunuz......
" o kavgada davranışlarını değiştirseydi sana yan gözle bile bakmazdım ve onunla hala sevgili olurduk. yanlış anlama sana aşık oldum ben ama eğer o benim kıymetimi bilseydi sana aşık olabileceğim bir gözle hiç bakmazdım..."
Ya bakın hanımlar hepimiz kadınız beni çok iyi anlarsınız. Düşünün kaderim o kızın ellerindeymiş, hayatımın aşkına o kız sayesinde ulaşmışım yani o kız eğer eşime o kadar kötü davranmasaymış ben şu an sahip olduklarımın hiçbirine sahip olamayacaktım.
İşte bana asıl koyan bu. Ona karşı bu saçma takıntıyı geliştirme nedenim bu cümleler. Aslında o kıza o sıralarda muhtaç olmuş olmam ve o kızın bana hayatımın aşkının karşıma çıkmasında yardım etmiş olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?