Kızlar kendimden korkuyorum nolur bana bir akıl verin...

Bence böyle bir durum hem sana karsı yapılan bir saygısızlıktır hem de o bayana karsı yapılan saygısızlıktır ama eşin yine çok olgun davranmış sen adım atmadıkça sana karsı adım atmamış ama ben yine de takıldım o bayan hayatındayken yine de seninle görüşmesi olmamış ama sana bir sey söyleyi mi hiç kimseyi dış görünüşüyle değerlendirme ya da eşinin arkadas cevresi hiç sevmemiş onu falan demişsin nerden biliyorsun ki eminim senin kıskandıgını bildikleri için öyle cevaplıyorlardır esin de dış görünüşüne değil mutlaka bir huyuna falan filan hayran olmuş ki çıkmış o kızla ama bu ayrılık bilinçli olarak yapılmış ben sadece bir soru sormak istiyorum o bayan senin yüzünden ayrıldıklarını biliyor mu?bu çok önemli Allahım sen koru kimsenin bedduasını alma çünkü o ilişki bitmiş hemen senin ilişkin baslamış

"Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak" diye bir cümle vardır.bunu hatırlatarak devam ediyorum.

öncelikle ;

"Yada kocamın o kızı kendine nasıl layık gördüğünü. Türk kadınlarının güzellik ortalamasını düşürebilecek kadar çirkin. 2 yıllık üniversiteyi zar zor bitirmiş ve kültürsüz. Ukala, kocamın beni seven arkadaşlarının hiçbirisi ondan hoşlanmıyor. Bu kadar çok kötü özelliğe bakıp eşimin son tercihinin de ben olduğumu düşündüğümde deliriyorum. Ona birkaç kere niye o öyle bir kıza bu kadar çok değer verdiğini sorduğumda onun arkasından kötü tek bir laf etmedi. bu beni delirtiyor.

Bu yukarıdan bakış çok çirkin,
yaşın çok gençte olsa,senin gibi kültürlü üniversite okuyan bir genç kıza yakışabilicek bir tavır değil.
güzellik göreceli bir kavramdır.ve erkekler sadece dış güzelliği olan içi boş kadınlarla genelde kısa süreli ilişkiler yaşar
kültür de ne yazıkki üniversite okumakla olmuyor herzaman.
bu genelleme de çok yanlış .
ben de üniversite okumadım bu durumda kültürsüzmü oluyorum direk ?.
o kızı aşağılarken bir çok kadına taş atıyorsun aslında.
sen bu kıskançlık yada hastalık duygusuyla tabiki her yönü kötü görürsün ama eşin bu insanla 2.5 sene geçirdiyse mutlaka çok iyi yönleri vardır ki sürmüştür okadar.ve eşinide takdir ettim arkasından kötü laf etmemesine.
sen eşine bu şekilde yaklaşırsan adamın kafasında olmayan şeyi sokarsın kafasına,
başta yazdığım cümlede bunun için.

her ne olursa olsun sen bu adamla evlisin ve o ilişki geçmişte kalmış,
geçmişi didiklemek sadece üzüntü getirir.
bununla başedemiyorsan en acilinden ve mutlaka bir yardım al.

ama geçmiş olan ilişkiye saygı duymak zorundasın.
insanlara bukadar yukarıdan bakarsan birgün indiğin yerde onları görmek için kafanı yukarı kaldırman gerekir.umarım bu duruma girmeden düzelir herşey.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

en çok bu yoruma katılıyorum.

olumunekankayizsmilevereliniortak BU HATUNUN YORUMUNDAN SONRA SOYLENICEK HICBIRSEY YOK LAFI GEDİĞİNE NE GÜZEL OTURTMUS...vereliniortak

aklıma bide şimdi şu geldi. yediğin hurmalar meselesi :)

siz daha çok takarsınız kafaya bu kızı. kimbilir belkide kızın sizden haberi oldu ondan ayrıldılar. kimbilir belkide ah etti çekildi köşesine....

Aynen oyle bılıyomusun gecmıste canımı yakan kım varsa bırer bırer yerle bır oldular eskı erkek arkadasım 30unu gectı evlenmedı ıs degıstırdı devamlı,canım kocamın aılesınden zararı dokunanın kocası hapse gırdı,benı zor zamanımda yanlız bırakan halamı kocası genc unıversıtelı hatunlarla aldattı,benı uzuen bır arkadasım nısanlısından ayrıldı yanı hıcbırı suan ıyı yerlerde degıller...katılıyorum hurmalar tırmalar muhabbetıne..

geçmiş geçmişte kaldı artık....lmaz:

geçmişte yaşanmış ve bitmiş bir ilişki için bu kadar kendini yıpratma.....
eşinn senden önce beraber olduğu insanı şimdi neden tutup kıskanıosun ki unutma O KIZ SENDEN ÖNCEYDİ eşin seni tanımıodu bile o dönmler....böle düşün....

eşin gerçekten seni sewiomuş ki sennle ewlenmek istemiş....boşuna kuruntu yapıosun:bbo:

Yok bilmiyordur... Yani öyle tahmin ediyorum...
Onlar eşim benimle tanışmadan önce 3 kere falan ayrılmışlar zaten. eşim ayrılmayı çok düşünmüş çok kere söylemiş hatta bir keresinde ona "bak sana olan aşkım bitmek üzere bu davranışlarla bu nedensiz kavgalarla kendini benden daha da çok soğutuyorsun senden ayrılmayı düşünüyorum ne olur beni bu düşünceden vazgeçir... 2 sene emek verdim ben bu ilişkiye bitmesini istemiyorum" demiş. Kız da söz vermiş tamam davranışlarımı düzelticem diye... Ama sonraki 2 hafta içerisinde de 7 kere kavga etmişler... Son kavgalarının olduğu gün biz tanıştık eşimle. Elini sıkarken yüzük vardı, sonra okey oynarken sordum ona "bu yüzük bi nişan yüzüğü mü güzelmiş" diye hayır dedi. Arkadaş grubu da hiçbirşey söylemedi(sonradan öğrendiğime göre bu kız 10 kişilik grubun hepsiyle kavgalıymış hiçbiri sevmiyormuş onu hatta eşimide o kız yüzünden 1 ay dışlamışlar). Sonraki buluşmalarda da yüzüğünü çıkarmıştı. Bu olaydan beni öptüğü güne kadarki sürede eşim kıza mesaj atıyomuş arıyomuş kız açmıyormuş. Eşim diyor ki sanki bir şekilde bitmesini istiyordu facebook şifresini değiştirdi ve benimle görüşmedi belki de hayatına yeni birini sokacaktı diye... Beni öptükten sonraki gün de kıza ablasından ulaşıp buluşmaya çağırmış ve bitirmiş...

Aslında siz benim onu kıskandığımı herkesin bildiğini sanıyorsunuz ama kimse bilmiyor. Bu konuların hepsi sadece birer kere konuşuldu ve konuyu da hep onlar açtılar.

Bana koyan ise, benim eşim dünya tatlısı çok iyi, duyarlı ve romantik bir adamdır. Onun gibi birine hiç değer vermemiş çok affedersiniz ama hayvan gibi davranmış bir kıza neden o kadar değer verdi... Ve en çok üzüldüğüm cümle de şu " o kavgada davranışlarını değiştirseydi sana yan gözle bile bakmazdım ve onunla hala sevgili olurduk. yanlış anlama sana aşık oldum ben ama eğer o benim kıymetimi bilseydi sana aşık olabileceğim bir gözle hiç bakmazdım..."
Ya bakın hanımlar hepimiz kadınız beni çok iyi anlarsınız. Düşünün kaderim o kızın ellerindeymiş, hayatımın aşkına o kız sayesinde ulaşmışım yani o kız eğer eşime o kadar kötü davranmasaymış ben şu an sahip olduklarımın hiçbirine sahip olamayacaktım.
İşte bana asıl koyan bu. Ona karşı bu saçma takıntıyı geliştirme nedenim bu cümleler. Aslında o kıza o sıralarda muhtaç olmuş olmam ve o kızın bana hayatımın aşkının karşıma çıkmasında yardım etmiş olması...

Ama onlar senin ahını almışlar ablacım.
Ben kimsenin ahını almadım. Bir önceki mesajımı okursanız anlayacaksınız ne kadar farklı konular olduğunu...

a.s.kendin nediyorsun 'benim üzüldüğüm o kızın böyle bir adamın değerini bilememiş olması' yani inananılmaz saçma bir takıntı! madem öle adam sana gelmiş bu eksikliği böyle saçma takıntılarınla ona yaşatma böyle giderse sende o kızdan farksız olacaksın!ilişkilerin hepsi öledir,benimde eşimin ilşkisini ben biliyordum ayrıldıktan sonra biz dosttuk sevgili oluverdik ve 5 yıldır mutlu bir evliliğim var,neden onu incitenin saçmalıklarını ben eşime yaşatmadım,hiç kimsenin kültürünüde sınıflandırmadım,çünkü bu beni kültürsüz yapardı!onlar gibi değer bilmeyenlerden olmadım eşim bana deli gibi aşık !şüphe götürmeyen bir birlikteliğimz var,üniversite bitimedim hemde ama iddialarımda yok süperim diye ama adamı döndürürüm vallla etrafımda akıl üni.de verilmiyor cnm,
SANA TAVSİYEM BİRAZ KENDİNİ SORGULA,BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞMA,OKADAR EŞİNİ SEVİYORSAN GÖZÜN ONDAN BAŞKASINI GÖRMEMELİ!!YOKSA AKSİNİ Mİ İDDİA EDİYORSUN??
ASLA VE ASLA İNSANLARI KISKANMA!BIRAK ONLAR SİZİN MUTLULUĞUNUZU KISKANSIN!
sen o kızla uğraşırken eşine ilgisiz tavırlar hissettirirsin,kaş yapıyım derken göz çıkarma başkasına kaçırtma!!Akıllı kadın bence aklını nasıl kullanacağını çok iyi bilir,elinden de sevdiğini kaçırtmaz,ardına değil evine yuvasına bakar!!!!bak herkes aynı fikirde bence bizlere darılma kırılma kendini toplaa.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hiç kimse mükemmel değildir arkadaşım

bu takıntılarla kocanız yakında illallah eder...
abartmayın derim.
güzellik,mükemmellikte bir yere kadar. kafayı dış görünüşle bozmayın bence...

bence çok kendini beyenmiş bi insansın sen mükemmelsin sen güselsin o kız kötü çirkin hiç bişeyi haketmeyen bi kız...eee o zaman neye takılıyorsun anlamadım ki yani...eşin 2 buçuk sene onunla beraber odluysa demek ki herkesi göremediği şeyler görmüş kızda...demek ki kişiliğini güzel bulmuş sinir oldum he biliyodun sonuçta evlenmeden önce böyle bişey olduğunu madem bu kadar takıntı yapacaktın neden evlendin evlenmeseydin... o kızda senin hakkında kaç yıllık sevgilimi elimden aldı bi de bişeye benzese diyordur emin olun.....mutluluklar

öle yada böle sonuçta bu kız evlenmiş sewdiği adamla...

bazı arkadaşlar,arkadaşı eleştiriyor diğer kızın ahını aldın,onları ayırdın,eski sewgilisinin tipini eleştiriosun.....vs. gibisinden kız buraya sorunu yazmış çözüm arıo millet geçmişte yaşananları eleştirio çözüm aramaktan çok kızı eleştiri bombardımanna tutuyorsunuz......

hakediyo çünki:lepi:

Birilerinin ahını almışsın,ondan ayırmışsın,korkutmayım ama kimsenin ahı varken, herşey güllük gülistanlık olmaz.

Eşinizi bu kadar kıskanmakla hiçbir yere varamazsınız. Boş yere kendinize ve eşinize zulüm edersiniz. Sonuçta en sonunda sizi seçmiş ve evlenmiş siz ne kadar araştırırsanız araştırın, ne kadr da gözünüz üzerinde olsa eğer içinde varsa siz ne kadar mükemmelim de deseniz kendinize aldatacak olan aldatır. Buna karşı koyamazsınız ama sürekli bu düşünce içinde de yaşanmaz. Bir kere ben şöyle mükemmelim böyle güzelim diyorsanız kendinize de güvenmeniz gerekir öyle değil mi sen ne kadar kendinden emin olursan eşinde sana o kadar yakınlaşır. Ayrıca son yazdıklarınız da hiç hoş olmamış. Siz o kızı sadece eşiniz anlattığı kadar tanıyorsunuz. Bir insan çirkinde olabilir, okuyamamışta olabilir, kültürsüz de olabilir hiç kimse dört dörtlük değildir ama herkesin bir alıcısı vardır başka artı yönleri vardır. Unutmayın ki siz de zamanında başkalarıyla çıktınız görüştünüz eşinize de saygı duymalısınız. Kimsenin içini bilmeden dışarıdan yorum yapmakta hiç kültürle uyuşmuyor. Hem bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz eşinizin ve başkasının ağzından peki eşiniz sizinle evlenmeyip ayrılsaydı sizde onun eski aşkı olarak kalacaktınız ve eşiniz başka evlendiği birine de sizin hakkınızda aynı şeyleri söyleyecekti yada arkadaşları bu seferde sizin arkanızdan atıp tutacaktı bu sizi onlar diyor diye kültürsüz, çirkin ve ukalamı yapardı bir de o yönden düşünün.. Siz mükemmelim demekle zaten ukalalık yapmışsınız..

Demekki kocanız dış görünüşe ve öğrenim durumu, lisans düzeyine fazla önem vermiyormuş. Vermemesi de normal. İş başvurusu mu canım bu:umursamaz:
Hem sizin ilişkiniz başlamadan önce ilişkim var bitirmeden senle başlamam dediğine göre dürüst bir insan. Sana da eski kız arkadaşına da saygısızlık yapmak istememiş. Bu kadar takıtı yapmayın bence. Bu takıntılarınız yaşınızın ufak olmasından kaynaklanıyor olabilir. Yıllar geçtikçe herşey yerli yerine oturacaktır emin olun.

yanı bu karakterdekı bır adamdan hala endısen var ya ne dıyım sana yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…