Kizlar kocam cok hain ve yalanci cildiriyorum

Güçlü ol ve ayaklarının üzerinde dur. Çocuklar karşılarında güçlü bir anne görmek isterler. Babaları tarafından dışlanmış küfür duyan ezik bir anne görmek istemezler
Guclu durmak icin cok caba sarfediyorum emin olun . Su an üniv okuyorum disardan meslegim olsun daha cok para kazanayım ilerde diye. Cocuklar buyuyene kadar kendimi gelistirecek her yolu deneyecegim. Okul cagina gelince de isime gücüme girip calisacagim.

Guclu durmak icin cok caba sarfediyorum emin olun . Su an üniv okuyorum disardan meslegim olsun daha cok para kazanayım ilerde diye. Cocuklar buyuyene kadar kendimi gelistirecek her yolu deneyecegim. Okul cagina gelince de isime gücüme girip calisacagim.
Ne okuyorsunuz açıktan

Çocuk gibi eşin, olgunlaşmamış. Ya da karakter meselesi, bilemiyorum.

Karısını annesine karşı savunmaması da çok çirkin.

Bu evlilik değil.
Bu adam kocan, hayat arkadaşın değil.
Bunu bil ona göre adımını at.

Çocuk gibi eşin, olgunlaşmamış. Ya da karakter meselesi, bilemiyorum.

Karısını annesine karşı savunmaması da çok çirkin.
Annesi savunmasina izin verirse savunur vermezse nefes bile alamaz benimki

Bu evlilik değil.
Bu adam kocan, hayat arkadaşın değil.
Bunu bil ona göre adımını at.
Aynen oyle cok aci bir sekilde ogrendim bunu ama artik kabullendim gercegi. Eskiden guzel bir isim vardi cocuktan sonra onu da biraktim hep fedakar taraf ben oldum ama cocuklarimdan baska bişeyim de kalmadi elimde. En azindan onlara sahip cikayim bari

Aynen oyle cok aci bir sekilde ogrendim bunu ama artik kabullendim gercegi. Eskiden guzel bir isim vardi cocuktan sonra onu da biraktim hep fedakar taraf ben oldum ama cocuklarimdan baska bişeyim de kalmadi elimde. En azindan onlara sahip cikayim bari

Önce kendine, sonra çocuklarına...
Sor kendine...
Böyle bir adamla aynı evi paylaşıp çocuklarımı güvensiz hissedebileceği bir ortamda büyütmek ister miyim?
Çocuklarıma yalan söylensin ister miyim?
Ona göre karar ver.

Önce kendine, sonra çocuklarına...
Sor kendine...
Böyle bir adamla aynı evi paylaşıp çocuklarımı güvensiz hissedebileceği bir ortamda büyütmek ister miyim?
Çocuklarıma yalan söylensin ister miyim?
Ona göre karar ver.
Onlari uzmemek icin dişlerimi sikmaktan agzimda dis kalmadi artik. Maddi yonden yetecegimi bilsem alir onlari giderim hayatima bakarim. Bakiciya versem para yetmiyor kendim baksam ne yiyip icecekler. Sadece ictikleri sute ayda 400 lira gidiyor hayat cok zor cok . Okula baslamalari gerek ki bende yolumu cizeyim .

Ayrıca ben anlayamıyorum bu kaynana gelin çekişmeleri tartışmaları neden bu kadar çok....biri gelin yani evlat kazanır biride anne kazanır evlilik gerçekleşince iyi anlaşmak varken neden böyle oluyor anlamıyorum...büyük büyüklüğünü yapacak küçükte küçüklüğünü yok illa kıskançlık illa baskın olacak bir taraf....güzelce yaşamak varken heyyu Allah im ya

Sen de bunların ikisinin aynı anda bulunduğu ortamda bi birine laf sok bi diğerine sonra da ben öyle demedim anan yalan konusuyo de ötekine de ben demedim oğlun mızıkçı de. Ama yanında seni tastikleyecek birisi olsun :KK8:

Ayrıca ben anlayamıyorum bu kaynana gelin çekişmeleri tartışmaları neden bu kadar çok....biri gelin yani evlat kazanır biride anne kazanır evlilik gerçekleşince iyi anlaşmak varken neden böyle oluyor anlamıyorum...büyük büyüklüğünü yapacak küçükte küçüklüğünü yok illa kıskançlık illa baskın olacak bir taraf....güzelce yaşamak varken heyyu Allah im ya
Cunku iyilikten maraz doguyor ben bu adamin ailesi icin cok fedakarlikkar yaptim sonunda hep nankorluk gördüm . Suc bendeymis demek ki kimseye hakkindan fazlasini vermeyeceksin. Mesafemi bastan koymaliydim yuz vermemeliydim. Ben dedim ki bana ikinci bir aile olurlar . Kadini güvenip evime aldim benim evimden parami altinlarimi caldi. Kaldi ki isteseydi ben zaten gozum kapali verirdim . Esim de zaten fazlasiyla verir kendisine para ama anlayamıyorum aklim almiyor. Ben daha bir kurus almadim kocamin cuzdanindan cebinden bu insanlaf nasil boyle arsizlar :( cok buyuk hayal kirikligi yasadim cok.

Sen de bunların ikisinin aynı anda bulunduğu ortamda bi birine laf sok bi diğerine sonra da ben öyle demedim anan yalan konusuyo de ötekine de ben demedim oğlun mızıkçı de. Ama yanında seni tastikleyecek birisi olsun :KK8:
Kimse yok ki yanimda hep yalnizim. Annemden bisey isterim hemen ayilir bayılır . Babam zaten yok . Kardesim daha cok cok kucuk . Onlar aksama kadar dip dibeler birbirlerinin pisligini kapatmalari kolay oluyor

Kimse yok ki yanimda hep yalnizim. Annemden bisey isterim hemen ayilir bayılır . Babam zaten yok . Kardesim daha cok cok kucuk . Onlar aksama kadar dip dibeler birbirlerinin pisligini kapatmalari kolay oluyor
Bi şekilde bunları ayar et canım.Ögrensinler senle uğraşılmayacagini.Bu bana bunu dedi noktasında kalirsan haksız olursun hakliyi haksız gösterdikleri yetmiyo delirtmeye çalışıyorlar bu devirde ama senin üzüldüğün asıl önemli sıkıntı kocan denen şahıs sana biraz olsun kol kanat gerecegine anasının kötü yaramazliklarini eline yüzüne bulaşmasin diye arkasini derliyo topluyo.kocani al karşına konuş bildiğin halde yanlışı savunmaya devam ettiğin sürece ben de annen gibi olurum de

Bi şekilde bunları ayar et canım.Ögrensinler senle uğraşılmayacagini.Bu bana bunu dedi noktasında kalirsan haksız olursun hakliyi haksız gösterdikleri yetmiyo delirtmeye çalışıyorlar bu devirde ama senin üzüldüğün asıl önemli sıkıntı kocan denen şahıs sana biraz olsun kol kanat gerecegine anasının kötü yaramazliklarini eline yüzüne bulaşmasin diye arkasini derliyo topluyo.kocani al karşına konuş bildiğin halde yanlışı savunmaya devam ettiğin sürece ben de annen gibi olurum de
Sorunun ana kaynagi bu adam zaten . Insan gozunun gordugunu inkar eder mi ben annem bile olsa savunmam kimsenin yalanini yanlisini. Beni geçtim cocuklarina da acımıyor insan nasil kiyar cocuguna. Benim cocugum evde hasta adam annesiyle avm de keyif yapiyor telefonu acmiyor . Cocuga biaey olsa en son onun haberi olacak. Kv ile artik yan yana gelmiyoruz zaten ipleri tamamen kopardim en son cildirdim agzima gelen herseyi her pisliklerini doktum ortaya. Zaten oda ona cildirdi hazmedemedi . Niye oglu hala beni bosamamis da bu eve geliyormus diye hergun arayip rahatsizlik veriyor.

Yeni evliydim kv catkapi evime gelmis evde bulamamis benimkini ariyor karin ortaliga dustu evde yok nerde ne halt ettigini biliyor musun diyor. Benim karaktersiz de sadece su an benim yanimda demekle yetindi . Ilk sorunum orada basladi. Cocuklarim yokken dersanede ise basladim bunlar kocama karin dersaneye birini bulup seni birakmak icin basladi dediler onlar yuzunden isi de biraktim. Esimle yeni evliyiz balayina cikacagiz sabah bi kalktim valiziyle kapida bekliyor ve kavga gurultu çıkarıp balayına bizimle geldi zehir zikkim oldu icimize. Bayram gunu babamin mezarını ziyarete gittim arayip babama kufurler yagdirdi. Kizlar artik hangisini anlatayim cok doluyum cok ben bunlari yasamak icin kime ne yaptim acaba. Bu cehennemden bir gun kendim de cocuklarim da kurtuluruz insallah. Dua edin benim icin de ne olur .

Ne utanmaz rezil bi kadınmış kaynana müsveddeniz.Korkulur böyle insandan kendinizi ve çocuğunuzu koruyun koruyabildiginiz kadar.Evladına eşinden boşanması gerektiğini söyleyen anadan hayır gelmez zaten

Back
X