Kızlar Lütfen Bir Akıl Verin Çok Önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yalan söylemiştir demedim belki çekinmiştir söyleyememiştir ne bileyim yoksa ne haddime yalancıdır demek
Tanımam etmem, günahını alamam kimsenin

Off arkadaşlar çok agresifsiniz ya. Kızla konuştum. Kız iliskinin başında kardeşim konusunu bile açmadan kendisi bekaret önemli falan tarzı muhabbetlere girmiş. Kıza dedim doğru söyle kardeşim mi sordu falan dedim, yok ben kendim konusunu açtım dedi. İyide neden böyle bir yalana başvurun dedim, bana daha çok bağlanacağını falan düşündüm abla dedi. Bende iyi halt ettin dedim. Durum bu yani.

bende anlamadım eli eline değmemiş kız numarası yapmayı.. biriyle daha önce bir birliktelik yaşamış bir insan ilk gördüğü erkeğin üzerine mi atlamalı tabi ki herkes ilk ilişkiye başladığı esnada hanım hanımcık görünmek ister bu gayette normaldir. erkek te aynı şekilde gayet efendi gayet dürüst bir insan izlenimi oluşturmak için çabalar... sonradan insanların huyu suyu ortaya çıkar.

Acaba kardesinin bu konuda agzini mi aradi.

Tamam da bunu simdi acikladiniz iste. Yani kiz saklamanin ustune, bir de resmen yalan soylemis.
Eger sadece soylemeseydi, bir sureligine de olsa saklasaydi, kiza hak verebilirdim.
Ama daha onceki yorumda da dedigim gibi kiz resmen yalan soylediyse, o zaman kiz haksiz diyorum.
Bitirmeleri hayirli olmus. Kaybetmemek ugruna da olsa isin icine yalan girmemeliydi diye dusunuyorum.

kızın yalan söylemesini onaylamak mümkün değil fakat
bu kızları ilişki sürecinde bekaret yalanlarına iten namus kavramının gözü kör olsun
namus iki bacak arasında sanki beyinde değil bekarette bekaret

konunun en önemli noktası bu yani, şimdi söylüyosun dota.

kız abinin ağzını aramış, kafa yapısını öğrendiğinde yavaştan hayatından çıkmalıydı.

saçma sapan davranmış.

kız abinin ağzını aramış, kafa yapısını öğrendiğinde yavaştan hayatından çıkmalıydı.

saçma sapan davranmış.

belki kabullendirebilirim diye düşünmüştür..sonuçta aşık olduysa saçmalaması çok da garip değil.

ilerde fikri değişir diye düşünmüş bence.

belki de kendisi söylemiş olsaydı daha farklı olurdu.

saçma sapan davranmış.

İyide kardeşim bakire değil diye bırakmadı ki. Dürüst davranmadı diye bıraktı. Abla biz evlilik konuşmaya başlamıştık, beni karşısına alıp açıklamalıydı diyor. Ne biliyim ya kızada üzülüyorum işte. Bir hatanın bedeli bu kadar ağır olmamalı.

2 kız vardır biri birini deli gibi sevmiştir o sevginin şiddeti ile bir erkekle ilişkiye girmiştir. yine bir kız vardır bir sürü adamla beraber olmuştur her tarafını elletmiş ama bacak arasına asla dokundurmamıştır.. şimdi hangisi bakire.... çoğuna göre 2. si bakire ama bana göre birincisi bakire...

Ya arkadaşlar dini inancı gereği kabul etmiyor olabilir :26: Bu kadar yargılıycak bişey yok. Sonuçta kabul etmek hakkıysa kabul etmemek de kendi seçimi.

işte kabullendirebilirdim diye düşünüp, sonra bu duruma düşmek var. bir erkeğin bu konudaki fikirlerinin değişme ihtimali çok az bence.

kendisi söylese de farklı olmazdı diye düşünüyorum.

ben hiç o fikirde değilim. yalan söylemesi evet çok çirkin ama asıl mesele belli.

hatanın bedeli tabi ki terkedilmek olmamalı benim fikrime göre, ama kardeşinizin fikri bu değil.

bence her ikisi açısından da ayrılmaları hayırlı olur.

kardeşiniz kızı rahat ettirmez, şimdilik kabullense bile.

ki zaten kabullenmemiş.

Aslinda iki tarafta bazen birbirine oynuyor.

Erkek: Bekaret benim icin onemli degil. Ne olursa olsun, durust ol . (Yalan)
Kadin: Ben bakireyim . Daha once kimseyle olmadim. (Yalan)

Bu ikisi genelde beraber karsilasir. Sonucta hangisi hangisini kandirirsa. Kandiramazsa herkes kendi yoluna.

Ben şöyle düşünüyorum kızlar. Ne olursa olsun dürüst olunmalı bence. Sonuçta bu mesele öğrenildiği zaman eğer erkek terk edecekse zaten kıza uygun değildir ve evlilikte sorun olur.

Erkek içinse eğer kabullendim deyip ilerde başına kakacaksa Buda yanlış. Baştan konuşulması en güzeli bence .

Kardeşim nasıl davranır inanın bilemiyorum ancak vicdanına inanırım.

Bence de durust olmali kadin ama bakire olmasi benim icin onemli degil diyen erkege de inanmam. Basta belki oyle davraniyorlar ama gercek yuzleri sonradan cikiyor .

kesinlikle.

evet her ikisi de dürüst olmalı. ama bu dürüstlüğü ne kadar zamandan sonra sergilemeliler? özellikle kız...

tanıştıktan 1 ay sonra erkek bunu kıza sorsa, kız yine doğruyu söylemeli mi? işte orasını bilemiyorum.

nasıl güvenecek bunu erkeğin kullanmayacağına?

bakınız kızın bekareti iki kişinin arasından çıkmış bile :44:

Son düzenleme:

Bir ay olmasa bile iş biraz ciddiye bindiğinde karşına alınıp konuşulmalı diye düşünüyorum.

içimden bir his sizin de tamamen kardeşinizi haklı gördüğünüzü söylüyor.
kardeşiniz için bence bekaret de çok çok önemli
kız en azından korktuğundan gizlemiş gidip diktirse daha iyi olmayacaktı sanırım

bilmiyorum ben siz ve kardeşiniz tarafından bir samimiyet göremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…