Kardesinin de, bekareti benim icin onemli degil demesi samimi mi sence. Mesela baska bir yalan soyleseydi ama bakire olsaydi . Kesin ayrilir miydi. Kardesini tanimiyorum ama onunda sana yalan soyleme ihtimali var. Bunu bir dusun.
Bak dürüst olmak gerekirse o kısmını bilemem. Belki de başka bir yalan olsaydılar kız bakire olsaydı bırakmazdı. Sadece şunu biliyorum , sonuçta kızın yaptığı hata. Eğer bunu dürüstçe anlatıpta kardeşim yine terk etseydi o zaman zaten kardeşim kıza uygun biri olmayacaktı. Ama bunu bilemeyiz. Ben bu hataya rağmen düzeltebilir mi bunu merak ettim işte sadece
O kısmı anladık da,
ama kıza gıcık olan eski bir arkadaşından ögrenmiş demediniz mi?
Yani bu kıza gıcık olan eski kız arkadaş özenle aranıp bulunmuş,
ve bu kızın bekareti sorgulanmış.
Demek ki kardeşin bir şeylerden işkillenmiş ve araştırma ihtiyacı hissetmiş.
Yani aslında kız , kardeşinizin dediği gibi el degmemiş, Rahibe Terasa rolü yapamamış.
Yapamaz da...
Kardeşinin kızı bu şekilde yaftalamasına kızıyorum ben.
Yoksa bakirse , bakire bir kızla evlenmek elbette ki hakkı...
Kizin yaptigi hata ama bu sekil davranarak kizi daha cok uzuyorsunuz. Kiz simdi keske durust davransaydim diye kendini yiyordur. En azindan durust olun ve durumu aciklayin. Erkek kardesim bakire olmayan biriyle olmak istemiyor deyin. Senin durust olup olmamanla alakasi yok deyin.
Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...
Peki kardeşim gerçekten doğruyu söylüyorsa bu kardeşime haksızlık olmaz mı ?
Evet olur, ama dogruyu soylemiyorsa bu da kiza haksizlik olmaz mi?
Peki kardeşim gerçekten doğruyu söylüyorsa bu kardeşime haksızlık olmaz mı ?
Şimdi kızın yalancı olduğu her hâlukarda ortada. Kardeşim konusunda ise sadece varsayım yapıyorsunuz.
bence evlenırlerse ılerde bu hep sorun olur . genelde erkekler ıcın. her erkegın mıgdesı kaldırmaz bunu bence.. ck zor durum kız ıcınde. bence o kardesının kendı bılcegı ve kendı kendıne bu durumdan kurtulması gerekn bsy sen bsy dedıgınde ılerde de bı sorun oldugunda abla sen bana bu aklı vermıstın dcek bence karısma ama bence ayrılmaları en dgrusu
Allah Allah ben mi yanlış okuyorum?
Şimdi de kız kendisi söylemiş diyorsunuz
Size kardeşinizle ayrıldıktan sonra söylemiş zaten de,
erkek kardeşiniz nasıl ögrenmiş?
Kardeşinize itiraf etmediğine göre,
ortada kıza gıcık giden eski bir kız arkadaş olmadıgına göre,
birlikte de olmadıklarına göre kardeşiniz nasıl ögrenmiş?
Lütfen şu olayı bir açıklıga kavuşturun artık. :)
Sevgili cudana İnan tam detayını bende bilmiyorum sanırım bu kız bizimkileri faceden görüp bizim çocuğa mesaj atmış. Ama İnan bana kardeşim didikleyip öğrenmiş olsaydı bunu benden saklamazdı.
Konuyu açan arkadaş açık açık yazmış. Dikkatli okunursa anlayamayanların da anlayacağını düşünüyorum :)
Bahsettiğiniz kızın daha olgunlaşmadığını, lise çağlarından çıkamadığını tahmin ediyorum. Yalan içeren bir ilişki illa bir gün çuvallar. Belki kız artık yalan söylemeyi pişman olup bırakırsa kardeşinle beraber olabilir ileride. Ama bunun için zamana ihtiyaç var. Kız da aklını başına alır umarım.
Kardeşiniz için de hayırlısı olsun, inşallah kendisinden daha iyileriyle karşılaşır.
kardeşiniz bakire bir kızla evlenmek isteyen bir erkek olarak görülecek. ( bence gerçekten de öyle )
kız ise kendini yemekten kurtulacak.
kardeşinize ne gibi bir zararı olur, bir insanın acısını hafifletirsiniz.
Peki kıza bunu söylersek sizce diğer ilişkisinde de dürüst davranma bakire olmadığını sakla gibi bir mesaj vermiş olmaz mıyız? Bu kız belkide daha büyük bir hata yapıp diktirecek kendisini öyle tanıtacak ve eğer gerçekten iyi bir kızsa vicdanı bunu kaldırmayacak ve evliliği boyunca vicdan azabı çekecek. Biri mutlu olacak diye yalan söylemek hatta belkide masum birine iftira atmak bence doğru değil kızlar.
Peki kıza bunu söylersek sizce diğer ilişkisinde de dürüst davranma bakire olmadığını sakla gibi bir mesaj vermiş olmaz mıyız? Bu kız belkide daha büyük bir hata yapıp diktirecek kendisini öyle tanıtacak ve eğer gerçekten iyi bir kızsa vicdanı bunu kaldırmayacak ve evliliği boyunca vicdan azabı çekecek. Biri mutlu olacak diye yalan söylemek hatta belkide masum birine iftira atmak bence doğru değil kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?