- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
bel fıtığı .....
'Çok isterdim gelmeyi ama 'okuyorsan okulunu, çalışıyorsan işini, ev kızıysan başka birşey' olmasaydı gelirdim. Ama aklım sende kalacak anne' diyebilirsin. Ailem izin vermiyor deme, ileride bak kızlarına sanki birşey yapacaktım da yollamadılar yanıma demesin ailen için...
Nişanlına da bu durumun tersliğini hissettirme, erkekler böyle şeyleri farklı anlayabiliyorlar...
Dediğim gibi kendinle alakalı bahane bulup gitme...
Sana denk düşmez gitmek de nişanlıyken ailesinde kalmak da kayınvalidene bakmak da...
ya çok haklısın işte bende bundan çekiniyorum
yani ailem izin vermiyo desem ailem kötü olacak
hadi kv yi geçtim nişanlım aileme soğuk bakacak bu seferde
:S
Gelsin baksın!demek başka..
Gelip yardımcı olsa ne kadar güzel olur vs demek çok başka..
Emri vaki bu.Gitmemelisin.
Keşke nişanlın annesinden ilk bunu duyduğunda topu sana atmak yerine,'anne ne işi var onun burada daha nişanlıyız..Ailesi izin vermez'falan deseymiş.
allah allah nye sen bakıyomussun anlamadım ... hayr yani evli bile olsan böle bişi talep edemezki zorlamı baktrcak kendine senin içinden geliyosa zaten o söylemeden gdersin , o çağrdı die zorlamı gdceksn böyle emrivaki şey olur mu ... şimdiden tavrını mesafeni koymazsan evlendiğinde çok sorun yaşarsın ...
ben evliyim ve tek gelinim kayınvalidem bgne kadar böyle bi talepte bulunmadı, benm abimde evli ve annemde yengemden 12 senedr byle bişi istemedi... he yardımcı olunur o ayrı gder kalırsın bakarsn yedirir içirir gerekse gece yanında kalır yardımcı olursun bi allah razı olsun der mutlu olursun... ama böyle şeyler talep edilmez kayınvaliden eline maşayı şimdiden almış .. dikkatli olmakta fayda var benden söylemesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?