kızlar ne yapmalıyım ben şimdi

eğer ona bakacak kızı,kardeşi falan varsa yanında senin gitmene gerek yok..bana bu istek doğru gelmedi..hani ailede hiç bayan olmaz da bir tek sen bakacak durumda olursun onu anlarım ama şu anda sana gerek yok bence.

kızı olan bir kadın neden bunun henüz nişanlı olan gelininden ister ki?

ben olsaydım gitmezdim
annamısın bubammısın gideyim :27:

5 yıllık evliliğimde şunu analdım ki...

memnun etmeye çalıştıkça memnun edemezsin, ama memnun etmeye çalışmazsan seni memnun etmeye çalışırlar...

ilerisi için de korkmuyo değilim hani. :S offf

koy valla tavrını smdilk topu ailene atabilirsn gelmem uygun olmaz ailem izin vermez diyebilirsn ama sakın ben çok istiyodum gelmeyi kusura bakmayyın ltfen falan die açıklama yapma ... geçmiş olsun anne seni ziyaret etmemi istemişsin ama uzak mesafe olduğu için ailem nişanlı kızın erkek evine gdip kalması uygun olmaz dedi bende bişi dyemedim diyip kapat konuyu tavz verme

yakışık kalmaz de, biz evli değiliz ben nasıl sizin evinizde kalırım de

daha önce nişandan sonra yani nişanlım ailemden izin aldı nişanlımla gittik 2 gün.
bayramda falan da nişanlım geldi kaldı bizde 1 hafta nerdeyse.

yani şimdi gezmeye olunca geliyo hastayım gelmiyo olur :S

ama benim bozulduğum şey emir vaki gibi arada kalmak.
hani tatlı dille söylense neyse.
kpss çalıştığımı da biliyo kitaplarını da getirsin burda çalışsın demiş üstelik ya.
yani bugün böyle ise ilerisi korkutuyo taviz vermek istemiyorum :S

Kendi kızı nişanlıyken nişanlısının annesine bakar mıydı acaba?
Tavrını koymazsan daha bunun evliliği var seni her çağırdığında tıpış tıpış ayağına gidersin burada da konu açarsın kayınvalidemden bıktım diye bilmem anlatabildim mi?
Ailem izin vermiyor o kadar.İster kötü düşünsünler ister iyi düşünsünler.Onun annesine gelince çağırmasında bi mahsur olmayacak annem babam izin vermeyince mi olacak?
Ben böyle birşeyi ilk defa duydum açıkçası.Bu ilk level sana diyim :27: Ben olsam senin yerinde ziyaretine giderdim ama o da ailemle birlikte.

işte üstelik bunu 2. teklif edişi ilki başta teşhis konduğunda evde yatıyorkendi.
o zmanda gelsin demişti ama nişanlıma dedim uygun olur mu sen varsın kızı var falan die.
ameliyat olsa neyse demiştim
o zman bile ufak çaplı da olsa nişanlım bozulmuştu farketmiştim bunu.
şimdi de ameliyat olacakmış haydi bakalım :S

öyle bi çizgi ki gelemem desem ayrı dert gitsem ayrı dert.
gidip 2-3 gün hastanede 1 gün de evde kalsam gelsem :S off bilmiyorum ki.

Nasıl yani ilk seferinde gel dediğinde,ameliyat olursa gelirim dedin.Bunun için nişanlınla aranıza soğukluk girdiğini hissettin öyle mi??Böyle birsey yüzünden bu hissiyatı veriyorsa sana nişanlından emin misin peki diye soracağım..??
Ayrıca her yazılan çözüm önerisine bahaneler buluyorsun.Aslında kararını vermişsin.Sırf şirin görünmek adına gideceğinden eminim.
SONRASI için kolaylıklar dilerim.

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
aman diyim gitme yanii bence baktırmakta çok kullancak seni ayak işleri için burnuma hiç hoş kokular gelmiyor zaten istesen o söylemeden giderdin
gitme canım

daha önce nişandan sonra yani nişanlım ailemden izin aldı nişanlımla gittik 2 gün.

E nisanlinin gelip sizde 1 hafta kalmasina ailen musade ettiyse,bu durumda bekler tabi.
Benim oglumu 1 hafta evlerine kabul ettilerse,
Kizlarinida 1 hafta bana gonderirler nede olsa hastalik diye dusunmustur.
Daha oncede konusu gecince. Nisanlim bozuldu demissiniz.
Nisanda bu kadar icli disli olmak iyi degil.
Siz mesafeyi kuramamissiniz.
Benim ailem hayatta izin vermezdi nikahi olmayan adamin, nisanlimda olsa
Evimizde kalmasina.

Nasıl yani ilk seferinde gel dediğinde,ameliyat olursa gelirim dedin.Bunun için nişanlınla aranıza soğukluk girdiğini hissettin öyle mi??Böyle birsey yüzünden bu hissiyatı veriyorsa sana nişanlından emin misin peki diye soracağım..??
Ayrıca her yazılan çözüm önerisine bahaneler buluyorsun.Aslında kararını vermişsin.Sırf şirin görünmek adına gideceğinden eminim.
SONRASI için kolaylıklar dilerim.

ameliyat falan olsa hadi neyse refekatçı olarak gelirim ama şimdi sende varsın kızı var benim gelmem hoş olmaz dedim.
kimseye şirin görünmek gibi bi derdim yok hele de kv ye hiç. ama ben nişanlımla sorun yaşamak istemiyorum. o yüzden onunla kötü olmadan bu durumu atlatmak istiyorum :(

ama benim bozulduğum şey emir vaki gibi arada kalmak.
hani tatlı dille söylense neyse.
kpss çalıştığımı da biliyo kitaplarını da getirsin burda çalışsın demiş üstelik ya.
yani bugün böyle ise ilerisi korkutuyo taviz vermek istemiyorum :S

ben kaynanan olsam öyle birşeyi teklif bile etmem, kendi çocuklarım dururken.
görümcenin yerindede olsam hayatta izin vermem, ben dururken abimin nişanlısımı bakacak anneme
olacak şey değil.

Nisanliniz sizde kalmis, siz gidip daha evvel kalmissiniz.
Onun icin icinden cikamiyorsunuz isin zaten.
Onlarda bu taleplerini normal goruyorlar cunku daha evvel bu konularda rahatsizlik olmamis.
Bana kalirsa pasa pasa gideceksiniz.

hastahaneye gidersin, veya gerekirse laf olmasın diye gidersin bir gün evlerine ziyarate.. ama 10 gün gelsin bana baksın nasıl bir mantıktır aklım almadı..

hem nişanlısınız, hem sen istemiyorsun, hem aileni hiç düşünmemişler, hem de kusura bakma ama hasta bakıcı mısın 10 gün gideceksin nişanlıyken bakacaksın falan..

bence tavrını şimdiden koy, sınırını belirle ki ileride bu anlamda zorluk çekme.
sen şimdi gitsen 10 gün gitsen baksan, ileride kim bilir daha neler neler ister.

canım içinden geliyorsa ve ailen problem çıkartmayacaksa bu seferlik git ama 3-4 günlüğüne ama istemiyorsan sana zorla bişe yaptırmalarına izin verme.. ben olsaydım eğer... bende hasta olurdum ayağımı burkardım ne bileyim işte kpsss mulakatına giderdim ama yinede oraya gitmezdim..

sakın !!!!!!!!!!!!!!!!!
cnm daha şimdiden bukadar yüzgöz olma ta 12 saatlik yol söyle nişanlına evlenmeden aynı evde kalmamız yakışı kalmaz kusura bakma deyin........

daha şimdiden böyle bakıcılığa başlarsan sonu gelmezzz

Saçmalığa bak... Az yesin de uşak tutsun kendine :S İlginç... Ben kayınvalide olsam tenezzül etmem.
Gidip 3-4 gün kalacağını ama daha fazla duramayacağını söyle, ailenin müsade etmediğini söyle.
O da oğlunun 1 hafta kalmasına müsade etmeseydi , kim zorlamış ? Hıh. :47:

Back
X