kızlar ne yapmalıyım ben şimdi

Bu senin tavrını baştan ortaya koyman için bir fırsat bunu değerlendirmek senin elinde. Bu olayda tavrını belli edersen ilerde daha rahat edersin gibime geliyor. Hem o ne demek ya gelsin baksın oldu hasta bakıcı mısın sen anneni babanı düşünmüyor mu bakalım onlar izin verecek mi hem verseler bile böyle bir şey istenmez ayıp denen de bir şey var. Herkes durması gerektiği yeri bilecek bilmiyorsa böyle insanlara öğretmek lazım yoksa ilerde çok zor senin işin arkadaşım. O kırımasın bu üzülmesin aman olay olmasın diye yaşarsan üzülen kırılan umursanmayan, değer görmeyen hep sen olursun. Her türlü ilişkide böyle bu evlilikte olsun, iş ilişkisinde, arkadaşlık ilişkisinde de böyledir.

açıkcası kendimi kullandırtmak istemiyorum. alışmasınlar buna.
annemle konuştuk gerekirse ikimiz gideriz de dedi. şimdilik bişi demicem ama konu bidaha açılırsa annemle geliriz flan mı desem acaba :S

Kendi kizi ve oglu hatta kocasi isinden gücünden olmasin diye seni kosturtacak, sonuc olarakda bir ton eline malzeme gececek sana karsi kullanabilecegi, zaten birseyinden memnun kalmiyacak, iyicede araniz bozulur nisanlinizla, kari-koca ve hatta hizmetci gibi sanki ayni evde yasadiktan sonra on gün boyunca, nisanin sonradan bozulacagi kesin gibi, kv´lede zaten tamamen yüz göz oldugun icin birdaha rahat yüzü göremezsin.
Valla gitmezsen senden kötüsü olmaz tabii, agzina geleni söyler, ama bosver sen, bastan kötü ol, kendini kullandirmadan kötü ol daha iyi.
Nisanlinada ailen söylesin biz izin vermiyoruz diye, sanada küsecekse küssün, bir zahmet annesine kendi baksin, bosami dogurup büyütmüs kadin onu.

açıkcası kendimi kullandırtmak istemiyorum. alışmasınlar buna.
annemle konuştuk gerekirse ikimiz gideriz de dedi. şimdilik bişi demicem ama konu bidaha açılırsa annemle geliriz flan mı desem acaba :S

Cok iyi niyetlisiniz canim ya, zaten daha önce nisanlinin gelip sizde kalmasindan belli. Olurmu öyle sey, yüz vermeyin okadari. Annenlede gitsen bile gecmis olsuna gidip gelirsiniz, anneninde bir itibari olmasi lazim yani. Kendini agirdan al biraz, valla degerin olmaz, yazik sanada.

nisanliniz bence ele alsin konuyu. nisanliniza ailem izin vermedi su sebeplerden diyebilir ama konuyu onun cozmesini rica edebilirsiniz. o da asil sebepleri soylemeden kendi firiymis gibi anne oyle sey olmaz desin. boylece aileniz de siz de siyrilirsiniz. ama bence kendi tutumunuzu ailenizin tutumunu saklamayin nisanlinizdan. o acaba kardesini nisanlisinin evine yollar miymis ?
bu konu kavga cikartir diye de korkmayin, en bastan taviz verirseniz sonra her seyden odun verirsiniz.

bence gıdebılırsın sorun yok calısmıyorsun kızı unı okuyor demıssın saatlere gore degılkı demekkı yakın goruyor sızı nısanlısınızda abes bısey yok bence ben olsam gıderdım

bel fıtığı ameliyatından sonra en fazla 2 gece hastanede yatırıyolar,zaten ameliyattan sonra da yürütmeye başlıyolar hemen..
öyle çok bakım gerektirecek bir durum değil yani.ben oldum ameliyat biliyorum..
belki bi yemek yapılır önüne koyulur o kadar,onu da nişanlınız veya kızı yapar heralde..
bence annenizle gidin 2 gün kalıp,o eve çıkmadan dönün..

Çok samimisiniz sanırımki böyle bir şeyi rahatlıkla söyleyebilmiş.
Her şey size bağlı gitmek isterseniz ayıp olmasın derseniz annenizle gidin bi 2-3 gün...

Ne kadar samimi olunsa bile, böyle bir talepte bulunmasi cok ama cok sacma.
Ziyarete giderdim ben sadece yerinde olsam. Simdiden alistirirsan ilerde hep istenecektir bu ve bunun gibi fedakarliklar.
Cocuklari ve esi de bakabilirmis üstelik.
Kayinvalideler ne kadar iyi olsalar bile mesafeyi koymayi bilmek gerek.

Gelin Ata binmiş gor kimin kapısına inmiş! Daha evli degilsin bisey degilsin, şimdiden saece nişanlın diye böyle bisey yapman bence dogru olmaz. Dunyanın bin bir türlü halı var ne yakınına bile güvenirken bir değil iki kez duşunki, suan daha sadece nisanlisin. Hem nedemek gelsin baksın, sen istiyormusun bakalım gidip bakmayı, bide sana sorsunlar. Hemen kendi kendilerine yönetiyorlar kimseye danışmadan etmeden seninde bi ailen var herseyinde bi usulü geleneği göreneği var, evlenmeden etmeden ben böyle seylere karşıyım. Ama bu benim fikrim karar senin.

Kayınvalidenin emrivaki yapar gibi gelsin bana baksın demesi çok çirkin.
Belliki şimdiden kendini sana ve ailene kanıtlamaya çalışarak yerinizi göstermeye çalışıyor.

Ki zaten senin gitmen uygun değil,nişanlısınız sonuçta.
ben nişanlıyken bayramda kv kp beni memlekete götürmek istedi 2 günlüğüne,babam izin vermedi.
ailen muhtemelen izin vermez.versede sen izin vermediler de ve gitme.

delirmiş mi o kaynanan acaba?
nişanlısın ve 12 saat uzaktasın. 5 saat mesafede kızı var, oglu ve kocası evde gelsın baksın dıyor.
benım kızım olcak izin vermezdim gıtmesıne... ne demek yaaa...

bence gıtme. annene soyle arasın, gecmıs olsun desın.
gelin gelıp bana bakmadı falan derler dıye dusunme hiç....
sen suan daha gelınlerı değilsin, ayrıca yarın öbür gün en ufak bı olayda nişanlıkızken teee nerelerden gelıp kaldın,oğluma meraklıydın der de ağzın bi karış açık kalıverır, cvp veremezsın..

sakın ola gitme.. belki anneni babanı alıp 1 gunlugune gecmıs olsun zıyaretıne gıdebılırsınız.
resmiyetten zarar gelmez... mesafeni koru

tabiki gitmemelisin...
kv "gelsin bana baksın" deme cesareti gösteriyosa ailen de göndermeme cesaretini gösterebilir pekala,haklı olarak hem de..
nişanlı kızsın daha ne saçma yaa,nasıl sinir oldum :47:

ben nişanlıyken benim kvalide de köyüne gitmiş,döndüğünde evinde yemek olsun diye benden evine gidip yemek yapmamı istemişti..sanki açlıktan ölecekler eve gelince :47:
eşimle haber yollamıştı bi de,gitmedim tabiki,hem ailem izin vermezdi hem ters geldi bana...

kızı mı var üni de çalışsa neyse kızı varken sana mı kalmışşşş.... resmen hizmet etmeye adam arıyorlar

Hiç çekinmeden böyle bir durumun uygun olmadığını açık açık söylemelisiniz.
Evde tek başına yaşamıyor üstelik, hiçbir şekilde uygun olmaz.

Giderseniz pişman olursunuz. Annesine bir refakatçi tutmalı.

1 yıldır nişanlıyım kızlar. 12 saat uzaklıkta şehirlerdeyiz.
kv ameliyat oalcakmış 1-2 haftaya gelsin endoplazmik_kedi bana baksın diyormuş.
ne diyeceğimi bilemedim. bizimkiler falan izin verirler mi acaba :S
nişanlıma konuşayımda gelirim hastanede refekatçi olurum dedim hastanede değil evde de baksın diyo dedi.
:S
ya uygun olur mu bilemedim ki
üni de okuyan kızı var 5 saatlik yerde.
oğlu yanında zaten evde çalışmıyo
kp de var
kızlar nasıl davranmam ne demem gerektiğini bilemedim
hem aileme hemde onlara karşı :S

Bence ailenizle görüşün fakat gitmeyin nihayetinde nişanlısınız ve gidip bakma gibi lüksünüz yok mecburda değilsiniz, Ailem izin vermiyor deyip işin içinden çıkmalısınız ha birde evlerinde bakıcaksınız öylemi kusura bakmayında başınıza her türlüsü gelebilir, .... ( sonradan pişman olabilecek şeyler ) Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Bence kırmadan çekilmelisiniz, Tercih sizin. :20:

delirmiş mi o kaynanan acaba?
nişanlısın ve 12 saat uzaktasın. 5 saat mesafede kızı var, oglu ve kocası evde gelsın baksın dıyor.
benım kızım olcak izin vermezdim gıtmesıne... ne demek yaaa...

bence gıtme. annene soyle arasın, gecmıs olsun desın.
gelin gelıp bana bakmadı falan derler dıye dusunme hiç....
sen suan daha gelınlerı değilsin, ayrıca yarın öbür gün en ufak bı olayda nişanlıkızken teee nerelerden gelıp kaldın,oğluma meraklıydın der de ağzın bi karış açık kalıverır, cvp veremezsın..

sakın ola gitme.. belki anneni babanı alıp 1 gunlugune gecmıs olsun zıyaretıne gıdebılırsınız.
resmiyetten zarar gelmez... mesafeni koru

ayy der mi der yaa.. haklısın bende gerekli görmüyorum yani bana ihtiyacı yok ki bakalım konuyu bi daha açarlarsa annemle geliriz dicem :)

Back
X