kızlar ne yapmalıyım ben şimdi

endoplazmik_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
209
0
0
Aydın
1 yıldır nişanlıyım kızlar. 12 saat uzaklıkta şehirlerdeyiz.
kv ameliyat oalcakmış 1-2 haftaya gelsin endoplazmik_kedi bana baksın diyormuş.
ne diyeceğimi bilemedim. bizimkiler falan izin verirler mi acaba :S
nişanlıma konuşayımda gelirim hastanede refekatçi olurum dedim hastanede değil evde de baksın diyo dedi.
:S
ya uygun olur mu bilemedim ki
üni de okuyan kızı var 5 saatlik yerde.
oğlu yanında zaten evde çalışmıyo
kp de var
kızlar nasıl davranmam ne demem gerektiğini bilemedim
hem aileme hemde onlara karşı :S

Bence mantıklı bir istek değil ailenize söyleyin büyük bir ihtimalle izin vermeyeceklerdir, ziyarete gidilebilir ama bakmak konusunda ben hayır derdim açıkçası daha nişanlısınız

Zor bir durumda kalmissiniz.
Gitseniz yakisik almaz muhtemelen cevrenizdende tepki alirsiniz, gitmeseniz
Kv size cephe alir .
Hasta oldum bana bakmadi diye.
Aslinda hic talep bile etmemesi gerekir.
Madem kizi var oglu var size dusmezki.
Yakinyer olsa bir derece gece evinize donersiniz.
Siz hic cevap vermeyin aileniz mudahale etsin.
Uygun olmaz desinler.
Sizde ben isterdim ama laf soz olur uygun degil diye babam gondermedi dersiniz.
Simdiden bu kadar talepkarsa ve bu taleplerinin onunu arkasini dusunmuyorsa isiniz zor bu arada.

bence ailene söyle
gidip orda kalıp bakabilecek durumdaysan ve istiyosan izin verirler diye düşünüyorum
senın ne ıstediğin önemli burda ve bakıp bakamayacağın??

Bence mantıklı bir istek değil ailenize söyleyin büyük bir ihtimalle izin vermeyeceklerdir, ziyarete gidilebilir ama bakmak konusunda ben hayır derdim açıkçası daha nişanlısınız

bana da mantıklı gelmiyo çünkü yalnız değil oğlu da yanında ve nişanlımın elinden her iş gelir yemek de yapar temizlik de :S

ama bunu nasıl anlatacam ki nişanlıma bizimkiler izin vermiyo deyince de bizimkiler kötü olur

nişanlıma konuşayımda gelirim hastanede refekatçi olurum dedim hastanede değil evde de baksın diyo dedi.
kp de var

sakın canım sakın sonra arkandan yada ilerde yüzüne derlerki ee sen nişanlıyken geldin kaldın derler sakın bence ailem izin vermiyor de ailece ziyaret edersiniz yapabilirseniz

höst o ne demek ya gelsin bana baksın??

siz bakıcı mısınız? insanların saygı denen şeyden haberi yok yav utanmadan nası söyleyebiliyor gelsin bana baksın diye anlamıyorum??

daha nişanlısın gelsin baksın ne demek hem böyle bir isteği ailenden istemelri lazım senden değil hatta topu ailene at bence ailene sorsunlar, hastalık bu tabi önemli bişi bakılır da ama gelsin baksın demek gereksiz, evlenince aynı şehirdemi oturacaksınız ilerde de gelsin evimi süpürsün demiyceği ne malüm bu kadar rahat gelsin baksın diyebildiğine

ben olsam giderdim eğer ailem izin verirse ama öyle 1-2 hafta kalmaya değil 3-4 gübn en fazla kalır gelirdim daha o kadar söz söyleme hakları yok sende sonuçta

eğer ona bakacak kızı,kardeşi falan varsa yanında senin gitmene gerek yok..bana bu istek doğru gelmedi..hani ailede hiç bayan olmaz da bir tek sen bakacak durumda olursun onu anlarım ama şu anda sana gerek yok bence.

kızı olan bir kadın neden bunun henüz nişanlı olan gelininden ister ki?

1 aydır rahatsız zaten. daha önce de dedi gelsin diye . bende nişanlıma dedim uygun olmaz sen varsın çok şükür idare edersin falan diye. ameliyat olursa gelirim o zman dedim. şimdi de ameliyat demişler iyi mi :S

diyorum tamm hastanede refekatçi olarak gelirim yok eve gelsin diyormuş ongün :S

iki arada kaldım ya :S

çok aptalca bişey
evli bile değilsin niye bakacaksın
ayrıca oğlu var kızı var evli bile olsan bakmak istemezsen istemezsin yani.
hem 2 hafta da ne yaa artık herkes birkaç güne ayaklanıyor yani.
ne nazlanıyor öyle.
şimdiden başlamış kaynanalığa.

1 aydır rahatsız zaten. daha önce de dedi gelsin diye . bende nişanlıma dedim uygun olmaz sen varsın çok şükür idare edersin falan diye. ameliyat olursa gelirim o zman dedim. şimdi de ameliyat demişler iyi mi :S

diyorum tamm hastanede refekatçi olarak gelirim yok eve gelsin diyormuş ongün :S

iki arada kaldım ya :S

ne ameliyatı olacak?

galiba senin kv gelin çalıştırmaktan yana olanlardan..şimdiden işi sıkı tutmazsan ilerde işin çok zor.
nişanlına da uygun bir dille söyle..henüz nişanlı olduğunuzu,3-4 gün hastaneye geleceğinizi ama daha fazla kalamayacapğınızı ,ailenizin de buna izin vermeyeceğini,hoş karşılanmaycağını söyleyin..eğer bakcak kimsesi olmasaydı mutlaka yanında olacağınızı falan da belirtin ki nişanlınız ters anlamasın..

daha nişanlısın gelsin baksın ne demek hem böyle bir isteği ailenden istemelri lazım senden değil hatta topu ailene at bence ailene sorsunlar, hastalık bu tabi önemli bişi bakılır da ama gelsin baksın demek gereksiz, evlenince aynı şehirdemi oturacaksınız ilerde de gelsin evimi süpürsün demiyceği ne malüm bu kadar rahat gelsin baksın diyebildiğine

ben olsam giderdim eğer ailem izin verirse ama öyle 1-2 hafta kalmaya değil 3-4 gübn en fazla kalır gelirdim daha o kadar söz söyleme hakları yok sende sonuçta

nerde kalacağımız belli değil kpss atanmayı bekliyoruz. ben yeniden sınava girecem bu yıl. ders çalıştığımı da biliyo kitaplarını da getirsin çalışır burda diyomuş.

güzellikle nasıl atlatacam ben bu durumu ya off :S

insanları anlamak zor cidden halbuki kendi kızı da varmış acaba kızı gitse nişanlısının evinde 2 hafta kalsa gönlü razı olurmu ...

nerde kalacağımız belli değil kpss atanmayı bekliyoruz. ben yeniden sınava girecem bu yıl. ders çalıştığımı da biliyo kitaplarını da getirsin çalışır burda diyomuş.

güzellikle nasıl atlatacam ben bu durumu ya off :S

kv e değil ama nişanlına çıtlat aynı durumda kardeşin olsa gitsin kalsın dermiydin de ve topu ailene at benceonlar uygun bir dille anlatırlar uzaklığı,ders çalıştığını vs

çok aptalca bişey
evli bile değilsin niye bakacaksın
ayrıca oğlu var kızı var evli bile olsan bakmak istemezsen istemezsin yani.
hem 2 hafta da ne yaa artık herkes birkaç güne ayaklanıyor yani.
ne nazlanıyor öyle.
şimdiden başlamış kaynanalığa.

off nişanlımı kırmadan nasıl atlatacam ben bunu ya :S

istersen hastanede gelir 1 gün refakatçi olurum ama fazlası olmaz ailemin yapısına aykırı de canım öyle şey olurmu yaa daha nişanlısın gelsin bana baksın diyo mantığa bak.
kendi kızını çağırsın.. sakın yüz verme yoksa tepene çıkarlar diyim sna. nişanlına da durumun ne kadar fantazik olduğunu uygun bi dille anlat bence :31:

kp de var

hiç normal değil canım bu,
kızı varken senin nişanlıyken ne işin var orda.
bakacak biri bulunur elbet,12 saatlik yoldan nişanlı kız mı çağrılır.

Back
X