canım sen bilirsin artık evlenip evlenmeyeceğini yapılan yorumlara göre kafanı toparlayıp doğru bir sonuca ulaşırsın inşallah...
Nişanlanmadan önce sevgiliyken daha beterdi görmeliydiniz..Yüzükler takılınca onunda içi rahat etti değişti yani.Okulunu bitirme demiyorm bitir ama acelesi yok evlenelim beklemeyelim diyor.
erkeklerin ne konuştuğunu o biliyomuş öyle mi??? bizim kocalarımız bilmiyor yani? Ya da bizim kocalarımızın mezhebi mi geniş ? Saçmalıyor sen de inanıyosun.. Evet bazı sapkın ruhlu erkekler kızların arkasından her lafı eder. Eşinizin arkadaşları da bunlardan demek. Sen yaşantını başka erkeklerin senin hakkında ne düşündüğüne göre mi şekillendiricen. Ay şu an çıldırıcam. Ne demek gardrobunu yenilemek? Annen biliyor mu bu kıskançlıkları?
Aaa öyle mi meslektaşımm :))Canım biz zaten nişanlıyız geçen yıl nişanlandık çok istedi yüzük takalım diye nişanlanmadan önce daha da beterdi kıskançlıkları.Yüzüklerimiz takıldıktan sonra eskisine göre daha rahatım..Şimdide evlilik diye tutturdu
Canım bi bilsem( Dolabımı baştan donattık eski kıyafetlerimi bi valize koydum verdim ona.Erkeklerin aklından ne geçirdiğini bilemezsin onların arasında ben bulunuyorum ne konuştuklarını ben biliyorum senin hakkında kimse kötü bişey düşünmesin istiyorum diyor..Seviyorum onu katlanıyorum azaldı tabki kıskançlıkları eskisi gibi değil ama okulum bitmeden evlenmek korkutucu geliyor..
ben söz sanmıştım, kaçırmışım o kısmı, pardonseven insan sabreder,seneye yaza evleniriz söz diyin
Baska kızlara bakarken aklından neler neler gecıyordur kımbılır, kısı kendınden bılır işi hesabı
Canlarım, benim 2 yıllık bir ilşkim var 21 yaşındayım nişanlım ise 26 yaşında.Ben üniversite öğrencisiyim hukuk fakültesinde 3.sınıf öğrencisiyim nişanlımın okulu falan bitti askerliğini yaptı kıskançlıkları yüzünden benim okulum bitmeden ikinci sınıftayken nişanlandık ama nişanlanmadan önce söz verdi bana okuluna gitmene gelmene artık karışmaz olucam daha rahat olucaksın diye.Şimdi de evlenelim diye tutturuyo.Uzatmanın ne anlamı var okul nasılsa biter bi iki dönem uzasın diye ısrar ediyor.Ben okulumu bitirmeden evlilik istemiyorum ama böyleyken huzur da vermiyo kiSürekli kıskançlıklar arabamı bile istediğim gibi kullanamıyorum yaz günü cam açamıyorum arabada klima yzünden sürekli hasta oluyorum düşünün yani ne derece kıskanç olduğunu.Napmalıyım ben nolur bi akıl verin
Ne bu evlilik acelesi anlamıyorum ki sanki kaçıyorum biyerlere.Her konuşmamızda bu.Aşkım yanımda ol aşkım uyandığımda yanımda ol aşkım o zaman çok değişicem.Bıktım artık bende hem bu kıskançlıklardan hemde ısrarından.Tamm seviyorum aşığım ama acelemiz yok ben daha çok küçüğüm evliliğie hazır da değilim diyorum ben seni büyütürm diyor.Ne desem evliliğe getriyor lafı.
canım senı kırmıyorsa kıskançlık yaptığında senı suçlayıp, hakaret edıp canını sıkmıyorsa sorun yok bence,, boyle bı adamla evlenecekmısın dıyen kızlara katılmıyorum acıkcasıve sende emınım kı sevıyosun ve kandırıp edıp okul bıtınce evlılığe ıkna edersın
amaan bız kızlar gırmıssek bu yola kıskançlıktır, falandır fılandır herturlu baslayacak o yuzde boylesı bır konuyu kafana bıle takma.alttan gır ustten cık lafına gelsın,
Üzüldüm valla. Yazıp yazıp siliyorum bir yandan. Bir şey dicem vazgeçiyorum. Çok fazla taviz vermişsin kendinden.. Göz göre göre kendine kötülük ediyosun ama kolundan tutup yapma etme kızım diyenin yok. Benim kardeşim olucaktın ki saçını başını yolardım :)
Aynen öyle ben çok taviz verdim.Ama başka çarem yoktu çünkü istediğini yapmamazlık yapamıyorum.Bende ona aynısını yaptım bi dönem çok kıskanç davrandım bni anlasın diye ama ne dediysem tmm dedi için rahat etsin yeter ki senden önemli değil hiçbişey dedi(
Bak sevgili kardeşim, konuna yorum yapmadan geçemem.Alttaki yorumlarını da okudum.
Bu adam seni kesinlikle eve kapatır, bu kadarını sen de anlamışsın zaten.Sosyal hayatın da olmayacak; bunalmayacak mısın?Okula gitmeden, kimseyle konuşmadan evde 1 hafta otur bakalım, neler oluyor?Haydi bunları da geçtim, çalışmak sadece para için değildir;çalışmak ve üretmek dünyanın en güzel duygularından biri, özgüvenli bir birey olmak ve tatminkar bir hayat için kesinlikle gerekli. Nişanlın psikopat, camı bile açtırmayan adam için bütün hayatın boyunca evde mi oturacaksın?
Yazdıklarını okurken çok sinirlendim, şimdi buraya geleyim.Sen çok önemli ve güncel bir mesleğe aitsin.Çalışmamak gibi bir lüksün olamaz, sen ülkemizin ileri mi geri mi gideceğini belirleyenlerden olacaksın, fikirlerin çok önemli olacak.
Paraya ihtiyacın olursa çalışırsın bu kadar şeyin içinde avukatlık mı yapacaksın diyor
Asıl bu kritik günlerde çalışmalısın zaten.
Üniversite bitiren herkes çalışmak zorunda değil..Diplomam ekonomik özgürlüğüm elimde olduktan sonra bunun sorun olacağını düşünmüyorum
Beni iyice dinle küçükhanım, ne düşünüyorsam yazacağım şimdi. Televizyonlarda dayak yiyen hemcinslerini, demokrasi adı altında çiğnenen insan haklarını, 2ye bölünen ülkemizi gördüğünde vicdanın ne diyor? Elinde bir şeyler yapma imkanın varken, eve kapanmayı seçerse vicdanın; sen zaten hukukçu olma. Ezilenlere yardım edeceğine onlardan biri olmayı seçiyorsan, hukukçu olma kapasiten zaten yoktur.Hocalarının emeklerini daha fazla ziyan etmeyip okulu şimdi bırak o zaman.Senin yerinde olmak isteyen ve bu işi layıkıyla yapacak insanlara bırak üniversitedeki yerini.
Bilmiyorum ya senin hayat görüşünle alakalı bundan sonrası. Sana göre kadının yeriyle neresidir? Kafanda iyi düşünüp tart. Nişanlınla tanışmadan önce hayatın nasıldı, şimdi nasıl. Asla yapmam dediğin şeyleri yapıyor musun, yoksa evleneip böyle bi hayatın olsun mu isterdin. Kıskançlık tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır ayrıca.
Tabiki öyle çalışmayı sevmeyen biri olsam zaten şuan bu konumda olamazdım ben.Ama seviyorummm aşığım benOndan kıymetlimi diye düşünüyorum..Benim isteklerm onun için herşeyden önce geliyor.Okuma demiyor ki okulunu bitir diyor kendiside mühendis gayet kültürlü falan biri ama çalışma ortamını sevmiyor.Türkiye çok geri gerçeklerden kaçamayız birsrü abaza var onlar varken sen çalışamazsın burası amerika değil diyor..
bu çocuğun senden önce hiç kız arkadaşı olmamış ve arkadaş ortamında dişi sinek dahi bulunmamış.. O abazalar sana napıcakmış? Yicek mi? Bu kadar çalışan kız erkeklerle gezip tozan kızlar kötü mü?
Benim eşim yurtdışında çalışıyor. ikimiz de mühendisiz aynı üniversitede okuduk. Akşamları bana mesaj atar müsaitsen skype a gel diye. Dışarda arkadaşımlayım derim. İnanır mısın bigünden bigüne bana o kimdi diye sormadı. Ben anlatırım sonra kimleydim naptım diye. İş yerinden erkek bir arkadaşımla çıkar akşam bi yemek yerim. Ne biliyim sıkıntılaırmızı paylaşırız. Sonra eşime söylerim ahmet mehmetle yemek yedik diye. Sevinir burda yalnız kalmıyorum, birileriyle vakit geçiriyorum diye. Bu masum arkadaşlık ilişkileri senin nişanlına göre o....luk biliyosun dimi..
Sana karşı çok iyi, çok aşık.. Biliyorum. O yüzden bu kadar korumacı. Çünkü bir kızı nasıl seveceğini bilmiyor..
Hayatta her şey olabilir. Bir kavga, küslük yaşadığınızda verdiğin her taviz için kendinden nefret ediceksin.
Ne bu evlilik acelesi anlamıyorum ki sanki kaçıyorum biyerlere.Her konuşmamızda bu.Aşkım yanımda ol aşkım uyandığımda yanımda ol aşkım o zaman çok değişicem.Bıktım artık bende hem bu kıskançlıklardan hemde ısrarından.Tamm seviyorum aşığım ama acelemiz yok ben daha çok küçüğüm evliliğie hazır da değilim diyorum ben seni büyütürm diyor.Ne desem evliliğe getriyor lafı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?