- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Geçmişinde o kdr çok kişi olmuş ki..Benim ilk sevgilim bi tek o oldu hayatımda snn gbi birini buldum etraf çok kötü seni kaybedemem diyor..Haklısın biliyorum söylediklerinde.Çok abartıyor erkek arkadaşım yok zaten sosyal olarak görüştüğüm.Ateşle barutun arkadaşlığımı olurmuş senin en ufak bi hareketinden farklı anlamlar çıkarabilir bilemezsin sen gibi değil erkekler diyor.Anlatamıyorum ki.Bende usandım artık anlatmaya uğraşmıyorum.Ne güzel anlayışlı bi eşin varmış.Ben birşey dediğimde sanki bn hiç arkadaş ortamına üniversite ortamına girmedim gitmediğim girmediğim yer kalmadı sen safsın bilmezsin diyor
Ya yaşı da büyük anladığım kadarıyla. Bişeyleri kabullendiricen canım yapıcak bir şey yok. Biraz dirayetli ol sen de her dediğini yapmayıver. Gerekirse kavga etsin küssün.. Sen nasıl yaşamak istediğine karar ver ve bunu kabullendir bir şekilde. Madem seni bu kadar çok seviyor. O da uysun senin isteklerine biraz.
Mühendislik okuduğundan onun üniversite ortamında abaza erkekten bol şey yoktur zaten bilirim. Çalışma ortamlarımız da öyle malesef. Ama dış dünya o kadar da çirkin değil :)))
degısecegı kesınondan emın olabılırsın ınsallah olumlu yonde degısır.
bana ole gelıyokı bence nısanlın bıran evvel evlenıp senı kendıne mahkum etmek ıstıyo
cok acele edıyo bu benı bırazcık korkuttu acıkcası:44:
Tabiki öyle çalışmayı sevmeyen biri olsam zaten şuan bu konumda olamazdım ben.Ama seviyorummm aşığım benOndan kıymetlimi diye düşünüyorum..Benim isteklerm onun için herşeyden önce geliyor.Okuma demiyor ki okulunu bitir diyor kendiside mühendis gayet kültürlü falan biri ama çalışma ortamını sevmiyor.Türkiye çok geri gerçeklerden kaçamayız birsrü abaza var onlar varken sen çalışamazsın burası amerika değil diyor..
Senın beynını yıkamaya calısmıs belkıde senıde ınandırmıs sacma sapan dusuncelerıne
evlendıkten sonra senı asosyal bır ınsan halıne getırecek ılgısız bır oduna donusucek belkı, o odunlar kopruyu gectıkten sonra karsısındakı ozguvenı oyle bır zedelıyolarkı sen sen olmaktan cıkıyorsun oyle tas gıbı hatunlar bılırım ne buyuk askla evlenmıs sonuc husran
dayak ıhanet assalama hepsı mevcut oyle bır sındırılmısler kı kendı baslarına karar bıle veremez hale gelmısler hele bıtanesı var kocası cırkın dedı dıye kendını cok cırkın hıssedıyor.
guzel bır bolumde okuyorsun bence evlendıkten sonra ısını bırakma eger olumsuz bırseyler yasarsan toparlanman daha kolay olur kı ALLAH gostermesın,ama pıskolojın bozulursa ALLAH korusun burda esım benı dovdu benı aldattı bana kufurler ettı ama ondan bosanamam kendımde o gucu bulamıyorum dıye konu acmak zorunda kalabılırsın
Kızlar korkutmayın beni yahu :)))
canım temız bır kıza benzıyosun oyuzden uyarmak ıstedım bız kadınlar korukorune baglanırız evlenınce husrana ugruyoruz cogumuz
erkeklerın bır cocu sandıgımız kadar temız cıkmıyo genelleme yaptım
ınsallah senın nısanlın senı hakeder senı uzmez ve mutlu olursunuz hep
Nişanlım toplu taım araçlarına binmemi haklı gerekçelerle istemyor.Ben bakımlı bi bayanım süslü diyebilirim toplumumuz henüz böyle şeyleri aşamadığı için rahatsız edebiliyorlar..Tşkrler iyi dilekleriniz için fakat ailemi yada beni aşağılayacak şekilde tutunduğunuz bu tavır hiç hoş değildi belirtmek isterim.
Nişanlım toplu taım araçlarına binmemi haklı gerekçelerle istemyor.Ben bakımlı bi bayanım süslü diyebilirim toplumumuz henüz böyle şeyleri aşamadığı için rahatsız edebiliyorlar..Tşkrler iyi dilekleriniz için fakat ailemi yada beni aşağılayacak şekilde tutunduğunuz bu tavır hiç hoş değildi belirtmek isterim.
birşey diyeceğim, öncelikle gerçekten beyniniz yıkanmış neden mi. yukarlarda bir yerde şey yazmışsın çok bakımlıyım, güzelim toplum buna alışık değil toplu taşıma güvenli değil gibi birşey.
Canım bi bilsem( Dolabımı baştan donattık eski kıyafetlerimi bi valize koydum verdim ona.Erkeklerin aklından ne geçirdiğini bilemezsin onların arasında ben bulunuyorum ne konuştuklarını ben biliyorum senin hakkında kimse kötü bişey düşünmesin istiyorum diyor..Seviyorum onu katlanıyorum azaldı tabki kıskançlıkları eskisi gibi değil ama okulum bitmeden evlenmek korkutucu geliyor..
Tabiki öyle çalışmayı sevmeyen biri olsam zaten şuan bu konumda olamazdım ben.Ama seviyorummm aşığım benOndan kıymetlimi diye düşünüyorum..Benim isteklerm onun için herşeyden önce geliyor.Okuma demiyor ki okulunu bitir diyor kendiside mühendis gayet kültürlü falan biri ama çalışma ortamını sevmiyor.Türkiye çok geri gerçeklerden kaçamayız birsrü abaza var onlar varken sen çalışamazsın burası amerika değil diyor..
Bak sevgili kardeşim, konuna yorum yapmadan geçemem.Alttaki yorumlarını da okudum.
Bu adam seni kesinlikle eve kapatır, bu kadarını sen de anlamışsın zaten.Sosyal hayatın da olmayacak; bunalmayacak mısın?Okula gitmeden, kimseyle konuşmadan evde 1 hafta otur bakalım, neler oluyor?Haydi bunları da geçtim, çalışmak sadece para için değildir;çalışmak ve üretmek dünyanın en güzel duygularından biri, özgüvenli bir birey olmak ve tatminkar bir hayat için kesinlikle gerekli. Nişanlın psikopat, camı bile açtırmayan adam için bütün hayatın boyunca evde mi oturacaksın?
Yazdıklarını okurken çok sinirlendim, şimdi buraya geleyim.Sen çok önemli ve güncel bir mesleğe aitsin.Çalışmamak gibi bir lüksün olamaz, sen ülkemizin ileri mi geri mi gideceğini belirleyenlerden olacaksın, fikirlerin çok önemli olacak.
Paraya ihtiyacın olursa çalışırsın bu kadar şeyin içinde avukatlık mı yapacaksın diyor
Asıl bu kritik günlerde çalışmalısın zaten.
Üniversite bitiren herkes çalışmak zorunda değil..Diplomam ekonomik özgürlüğüm elimde olduktan sonra bunun sorun olacağını düşünmüyorum
Beni iyice dinle küçükhanım, ne düşünüyorsam yazacağım şimdi. Televizyonlarda dayak yiyen hemcinslerini, demokrasi adı altında çiğnenen insan haklarını, 2ye bölünen ülkemizi gördüğünde vicdanın ne diyor? Elinde bir şeyler yapma imkanın varken, eve kapanmayı seçerse vicdanın; sen zaten hukukçu olma. Ezilenlere yardım edeceğine onlardan biri olmayı seçiyorsan, hukukçu olma kapasiten zaten yoktur.Hocalarının emeklerini daha fazla ziyan etmeyip okulu şimdi bırak o zaman.Senin yerinde olmak isteyen ve bu işi layıkıyla yapacak insanlara bırak üniversitedeki yerini.
Canım bi bilsem( Dolabımı baştan donattık eski kıyafetlerimi bi valize koydum verdim ona.Erkeklerin aklından ne geçirdiğini bilemezsin onların arasında ben bulunuyorum ne konuştuklarını ben biliyorum senin hakkında kimse kötü bişey düşünmesin istiyorum diyor..Seviyorum onu katlanıyorum azaldı tabki kıskançlıkları eskisi gibi değil ama okulum bitmeden evlenmek korkutucu geliyor..
Farkında değilsiniz fakat sizi ve ailenizi çok feci bi şekilde aşağılayan kişi ben değilim NİŞANLINIZ. Ve evet katılıyorum siz nolur lütfen çok rica ediyorum avukatlık falan yapmayın. Çünkü siz kendi yaşamınızla ilgili haklarınızı koruyamazken başkalarının haklarını hiç koruyamazsınız. Zaten siz isteseniz de nişanlınız denecek o şahsiyet asla buna izin vermez. Ama olur da sonunda bir gün kendinize ettiğiniz haksızlıkları gördüğünüzde sakın haa bu kişiyi suçlamayın yok kocam bunu yaptırmıyor yok kocam şöyle etmiyor falan demeyin. Çünkü baştan BİLİYORDUNUZ.
aman tanrım! baban nasıl kızmaz buna, ben kızıma bakamıyormuyum, onu koruyamıyormuyum demiyor mu ya?
sen de onun kiyafetlerini değiştir, o da gezmesin. yurtdışına hele hiç gitmesin ordaki kızlar çok ahlaksız falan de o zman
Üniversite bitiren herkes çalışmak zorunda değil..Diplomam ekonomik özgürlüğüm elimde olduktan sonra bunun sorun olacağını düşünmüyorum.Toplu taşım araçlarına binmeme izin vermiyordu bakıyorlar rahatsız ederler diye aileme anlattı ben araba alayım onunla gitsin gelsin benim olan onun değil mi dedi.Benim arabam olsa onun ihtiyacı olsa ben ona vermem mi?Veririm..Ama okulumu bitirmeden evlenmek korkutuyor beni
Canlarım, benim 2 yıllık bir ilşkim var 21 yaşındayım nişanlım ise 26 yaşında.Ben üniversite öğrencisiyim hukuk fakültesinde 3.sınıf öğrencisiyim nişanlımın okulu falan bitti askerliğini yaptı kıskançlıkları yüzünden benim okulum bitmeden ikinci sınıftayken nişanlandık ama nişanlanmadan önce söz verdi bana okuluna gitmene gelmene artık karışmaz olucam daha rahat olucaksın diye.Şimdi de evlenelim diye tutturuyo.Uzatmanın ne anlamı var okul nasılsa biter bi iki dönem uzasın diye ısrar ediyor.Ben okulumu bitirmeden evlilik istemiyorum ama böyleyken huzur da vermiyo kiSürekli kıskançlıklar arabamı bile istediğim gibi kullanamıyorum yaz günü cam açamıyorum arabada klima yzünden sürekli hasta oluyorum düşünün yani ne derece kıskanç olduğunu.Napmalıyım ben nolur bi akıl verin
Kötü konuşmak istemiyorum.Bakın burda açtığım konuya herkes yorum yaptı edebinde adabında iyi niyetli.Siz ise ailemi beni aşağılayıcı şekilde konuştunuz ve devam ediyorsunuz.Lütfen birdaha yorum yapmayın kalbiizi kırmak istemiyorum.Benim avukatlık yapacağım da yapmayacağımda beni ilgilendirir siz kim olarak buna karar veriyorsunuz bu şekilde yorum yapıyorsunuz.Lütfen terkedin konumu.
Katılıyorum aynı seylerı ben yazıcaktım mutlaka guzelsındır konu sahıbı arkadasım yanlıs anlama ama ne guzeller var otobuse mınubuse bınen daha hıckımsenın uzerıne saldırdıgını gormedımbirşey diyeceğim, öncelikle gerçekten beyniniz yıkanmış neden mi. yukarlarda bir yerde şey yazmışsın çok bakımlıyım, güzelim toplum buna alışık değil toplu taşıma güvenli değil gibi birşey.
güzelim eminim güzelsindir ama ne güzeller var otobüse/metroya binen. nasıl toplum buna hazır değil ya arabistan da mı yaşıyoruz? hiç bakımlı güzel kız görmedin mi sen otobüste
ikincisi onun hayatında bir sürü kişi olmuş senin ise tek. adam tabii ki seni kaybetmek istemez bulmuş çıtır çıtır tazecik kızı. seni kızdırmak istemiyorum ama görünenen bu. kıskançlıkları olmasa ve dese ki hadi evlenelim falan anlarım. ama bu kadar kıskanç sana araba alacak kadar. ünideykken nişanlayacak kadar. iki dönem uzasa da olur zaten çalışmayacaksın diyecek kadar kıskanıyorsa bir oturup düşünmem lazım eğitimli erkeklerin özünde de klasik kıskançlık/maçoluk/şiddet eğilimı bulunur.
bence oturup ciddi ciddi oturup onun kıskançlık sınırlarını bi öğren.
üstelik annen baban birşey demiyor mu? baban seni okutacak o da sen evde otur diyecek. lütfen biraz da kendi fikrin olsun
gencecik okumuş kızsın yaaaa
sanırım zenginiz:)) hukuk akultesı arabamızzz fılan:))
cok gusl bı hayatınn var. ne gerek var erkenden evlenmeye .tabiri ceizse yedıgın önunde yemedıgın arkada.elını sallasan zaten ellisi. AYRIL DEMIORUM... AMA BASKICI DURUMA GETIRIRSE AYRILABILIRSIN MANTIKLI BENCE..asla evlenmemelisin.. iş hayatına gectıgınde mesela bır hakim oldugunda... cok buyuk bı ask senı beklıo olucak bence öyle hıssedıorum.... bu cocukda erkencı davranma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?