Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

sarımsak gerçektende çok işe yarıyor..
ben iki şampuan kullanıyorum..bir şampuanıma sarımsak rendeleyim koydum diğer ve bemix bepanten
evigen koydum bir adet..her banyo yaptığımda çalkalayıp öyle kullanıyorum..
diğer şampuanımada gül suyu koydum oda iyi geliyor..

saçlarım çok hızlı uuzadı valla benim. bi de alnıma yakın yerlerde ufak ufak saçlar çıkmaya başladı. dökülmeye etkisi ilk zamanlar daha iyiydi sanırım. şu an hala çok fazla dökülüyo sizde nasıl?

bendede dökülme devam ediyo:26:

benim saçlarimda çok dokuluo ön kisminda çok açilma var:26:kel kalcam valla . sizce sarimsak fazda edermi??

uzun zamndır aklımdaydı.kokusundan filan yapmıyodum ama akşam forumu okuyunca kalktım hazırladım hatta uyguladımda (çatlarım yoksa)
bioblas şampuanım 1 yıkamalık kalmıştı içine yeni aldığım şampuandan 350ml olcak şekilde aktardım(bu sefer bioblas değil) 5 diş sarımsağı rendelemedim 3'e 4'e kesip attım içine.kokusu ve bakım içinde çam terebentin döktüm.Bakalım sonuçlar nasıl olcak.Saçlarım uzasında kokmaya razıyım ben yahu.
Gelişmeleri yazarım bende

ben maya maskesini de denicem arkadaşım.ii gelirse sölerim sanada

Tatlım kesinlikle denemelisin annemle ben ilk yapışta bile faydasını gördük.Şaşırtıcı belki ama gerçek.
Benim saçlarım nasıl dökülüyodu anlatamam sana avuç avuç şimdide dökülüyo ama çok az.Gerçi sinemakili tarifide yapıyorum ondan da olabilir ama benim okuduğum kadarıyla %90 kişi memnun

hah sana soruyum o halde bikaç kez sordum cevap veren olmadı.maya yapışmıyomu yani temizlemesi kolaymı.ben yüzüme yaptım zor temizlemiştim.teşekkürler

kolay canım ya saçın her yerine yedirmiyosun ki zor temizlesin boya yapar gibi diplere sürcen.Her yerine yedirsende gidiyor tereddütün olmasın bu konuda

hah sana soruyum o halde bikaç kez sordum cevap veren olmadı.maya yapışmıyomu yani temizlemesi kolaymı.ben yüzüme yaptım zor temizlemiştim.teşekkürler

Yapisiyor kuruyor cok cabuk sacta ama suyu görünce cok cabuk eriyip akiyor sactan. Ha bu arada ben yas maya ile yaptim, kuru maya nasil yapar bilemiyorum.

Yapisiyor kuruyor cok cabuk sacta ama suyu görünce cok cabuk eriyip akiyor sactan. Ha bu arada ben yas maya ile yaptim, kuru maya nasil yapar bilemiyorum.

hım saolun ht... aliye.evde pek sıcak su olmuyoda soğuk suyla temizlenip temizlenmediğini merak ettim. maya gününe denk getireyim bakıp.teşekkürler...

hım saolun ht... aliye.evde pek sıcak su olmuyoda soğuk suyla temizlenip temizlenmediğini merak ettim. maya gününe denk getireyim bakıp.teşekkürler...

Soguk suyla hic yikamadim sacimi maya varken, hep ilik suyla duruladim ben sacimi. Ama soguk suylada akar neden akmasin, yeterki bol suyla durula..

Soguk suyla hic yikamadim sacimi maya varken, hep ilik suyla duruladim ben sacimi. Ama soguk suylada akar neden akmasin, yeterki bol suyla durula..

saol arkadaşım.bu arada ben sinameki yapmıştım uzatamamıştım ya şimdi ölçtüm yarım cm turpla uzatabilmişim.10 günde haberin olsun

saol arkadaşım.bu arada ben sinameki yapmıştım uzatamamıştım ya şimdi ölçtüm yarım cm turpla uzatabilmişim.10 günde haberin olsun

Sevindim senin adina canim, ins dahada fazla uzatir.. ben turplu suyu bir kez yapabildim oda ilk ve son yapisim oldu zaten, $ip $ip omuzlarima damlayan o icinde yumurta olan sivi beni cok tiksindirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…