Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

Sevindim senin adina canim, ins dahada fazla uzatir.. ben turplu suyu bir kez yapabildim oda ilk ve son yapisim oldu zaten, $ip $ip omuzlarima damlayan o icinde yumurta olan sivi beni cok tiksindirdi

yumurta koymuyorum 1 buçuk bardak su ile yapıyorum.ever ilk sefer dediğin gibi olmuştu.acemilik işte

Bende saclarini tekrar uzatmak icin, denemedik care biramayanlardanim.

Bugünde 1 dis sarmisagi ezip, bikac damla limon, yarim yemek kasigi elma sirkesi, ceyrek cay bardagi susam yagi ile karistirdim.10 dak beklettim, süzüp sacima masaj yaparak sürdüm, dus sapkasi takip 2 saat beklettim.

Sonuc: bütün ev sarmisak kokuyo sabahtan beri. :) Ama sarmisak saclara faydaliymis, sac kirani felan olanlara iyi geliyormus. Bugün ibni sinanin sifali bitkiler kitabinda okudum.

Ayda bir yaparim galiba bu sarimsak kürünü, ama her hafta sarmisak kokusuna dayanamam :)

Ayy ben Denicem hatta Dün koyDum Bugün turp alıp turplu maskeyi yptıktan snra sarımsaklı şampuanLa yıKıcam umarım işe yaRaR..

sarımsaklı şampuan ilk zamanlar acaip şekilde dökülmemi azalttı benim ama şu an esksi gibi dökülmeye başladı mevssimsel sannırım

kızlar kaşlar için bağdem yağı sürülüyordu ya badem yağını içine aynı şekilde bi kaç diş sarımsak kesiğ koysak onu her gün kaşa sürsek etkili olurmu acep yaa saç tüy kıl derken kafayımı yiyorus acaba artııııkkkkk

Ben bu gün 50 ml lik bir şişeye 2 diş sarımsak rendeledim,başka bir 50 ml lik şişeye de 1 tatlı kaşığı bal koydum.Üzerlerine günlük kullandığım şampuandan ekledim.Bir arkadaşımız yazmıştı bu topikte önce sarımsaklı ardından ballı ile yıkıycam saçımı.Bal katma işini şampuana daha önce Nurgül Yeşilçayında yaptığını okumuştum bir yerlerde.Umarım iyi gelir.Hafta içi de şu sinameki maskesini deniycem malzemeleri bir alıyım da inşallah.

Bu topiği açan arkadaşım acaba hala sarımsaklı şampuana devam mı merak eetim?

Ayy evett birazdan yıkıycam saçlarımı şuanda saçımda zeytinyağı vaaar ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum açıkçası banyonun ve saçlarımın sarımsak kokmasından korkuyorm:18: Valla bi deliilik yptm sonucuna ktlancm napim bindik bi alamete gidiyoz kıyamete hesabı Yaw kızlar bn öyle bal fln filn ya da elma sirkesi katmadm acep çok kokarmı yaww yndm bn birazdn yıkıycm çok kokmasa bari:26: Yda kokmaması için neler yapabilirim yardım acill !!!!!!!!:26:

sarımsak kokusu cıkmaz arklar burnunuza o koku mutlaka gelecektır bende sacıma sarımsaklı zeytınyagı surerdım veya sarımsagın kendısını kokuu öle hemen cıkmıyor.

Ne yapmalıyımda çıkarmalıyım pekii kokuyu valla cuma günü 5 diş sarımsağı dövdüm içine attım 2 gündür banyoya her geldiğimde şampuanı kokluyorum hatta ara ara midem bulandığıda oluyoo ayyy naptmmm bn yaa böylee anneminde haberii yok

valla ben durulanmayan sac kremı suruyodum avonun kokusu azalsın dıye.onun dısında yapacak bısey yok maalesef aklıma gelmıyor yanı:S

Başka bir topikte okumuştum.Sarmısağı önce 2-3 dk sütle kaynatırsanız kokmaz diyordu.Ender saraç tv'de söylemiş.Hem hiç bir değerini kaybetmiyormuş.Bende cezvede çok az bir sütle kaynattım.Sonra çatalla ezip şampuanıma koydum.Bitti bile.Hiç koku falan yoktu.Süt bütün kokusunu alıyor.

ah ah süt için artk çok geç bn birazdn içine 2 çorba kaşığı elma sirkesi katcm inş kokusunu alır

ah ah süt için artk çok geç bn birazdn içine 2 çorba kaşığı elma sirkesi katcm inş kokusunu alır

Canım elma sirkesinin de güzel koktuğunu söyleyemem.Bence şampuanına çok fazla şey koyma.Son durulama suyuna 1lt kadar suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koy.bir daha durulama.Öylece çık.Hem saçların yumuşacık ve parlak olur.Islakken birazcık kokar.ama sarmısak kokusunu bastırabilir.

Son düzenleme:
hiç saçım kokmadı yaw :) hatta dün 2 kere onunla yıkadım norml bi şampuanla yıkamdm ama hç kokmadı ndn anlmdm am asaçlarm yumuşack oldu ve parldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…