Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

ay kızlar bunu vücudunuza deydirmeyin bence saçları çoğaltıcam derken olan biten kılı tüyü çoğaltmayalım : ))))

tamam bitanem yarın markete gidip sölediklerine bakıyımmmm..yaptık bi hata,,neyseeeeeee

ay kızlar bunu vücudunuza deydirmeyin bence saçları çoğaltıcam derken olan biten kılı tüyü çoğaltmayalım : ))))

canım bak bu konuda ama hata yapmadım:)başımı öne eğip öyle yıkıyorum..dediğin gibi kıllanırsak ,alim allah

tamam bitanem yarın markete gidip sölediklerine bakıyımmmm..yaptık bi hata,,neyseeeeeee

canım o kadar üzülme bazıları diyorki hiç kokmuyor hepsine katmışlar.benimde ilk yıkamamda hiç hissetmemiştim.2.de biraz 3.de leş gibi kokuyordu ondan sonra ayırdım.senide uyarayım dedim ama geç kalmışım.bakalım belki sana kokmaz şampuanına göre değişiyor galiba.bide sütte kaynatanlar var kokmasın diye onu araştır.ben yapmadımbilmiom.kolay gelsin.

tatmam canım sütle deneyenleri de bi araştırıyım olmazsa senin yöntemi denerim...çooooooook sağol ..öpüyom nanaklarından

bence de sütle karışınca özelliğini kaybeder. ben bi krem kutusuna bir miktar şampua n koydum 2 diş de sarımsak rndeledim attım içine.ilk yıkamada o kadar değil de durdukça fenakokuyo sarımsak. ma şöyle bir şey var.ıslakken beter kokmasına rağmen kuruyken gram koku yok saçlarımda. uzaması için değil dökülmemesi ve yeni saçlarçıkması için yapıyorum ben. dediğiniz gibi tüylenme olursa oramda buramda vay bana vaylar banaaben normal banyoda yapıyorum çünkü saçımı yıkamıyorum her yerime de değiiyo haliyle

Ben de şimdi sarımsak koydum.Ayrıca bal ve çamterebentin de ekledim birazdan yıkayacağım bakalım ne olacak

evet saç kuruyunca koku azalıyo,bu sefer de yastığıma siniyorrrr....
ayyyyyyyyyyyy ben çok pippirikleniyorum..gülü seven dikenine katlanır,faydası varsa çekcem kokuyu da dimi kızlarrrrrr:26:

meciiiii seni arıyodummmmm
buldum ya sana özelden nie mesaj atılmıyoooo.güzellik uzmanı olunca soracaklarım vardıı

ayy tatlım bilmem ki ben anlamıyorum daha çözemedim kulübü : ))) bakıiim karıştırıiim bi bulurum belki özel mesja kapalıdır falan : )

sütte kaynatınca kokusu kalmıyor gerçekten.denedim.önceden direk sarımsağı ezip koymuştum şampuana.her yıkamada kokuyodu istisnasız.

şimdi sütte kaynatıp küçük küçük doğrayıp koydum ve hiç koku yok...

bende dökülme ve saç çıkarması için kullanıyorum.1 hafta oluyo nerdeyse...:97:

ve dökülme %70 azaldı diyebilirim...

saç çıkarma meselesi için daha erken.. ama yinede sanki açılma olan yerler siyahlaşmaya başladı gibi... sanırım minik saçlar çıkıyor...

bakalım düzenli kullanıp sonuçlarını yazarım inş..

sütte kaynatınca etkisi gider demiş kızlar ama bence gitmez yaaaa... :84: gitmesin yani.... kokusuna dayanılmıyor ki...

ayrıca açılma olan yerlere yine sütte kaynattığım sarımsaklardan ikiye bölüp saç diplerime sürüyorum.. saç çıkarmada sanırım bunun etkisi var..

birde sarımsak vücuttaki kılların çoğalmasına ya da gürleşmesine sebep olur mu? dikkat edin falan yazan olmuş...?

bu konuda deneyim sahibi olanlar varsa yazabilirler mi?

bu çok önemli... eğer öyleyse kafamı eğip yıkıycamda... :78::26:

Son düzenleme:
bende neredeyse 1 ay olacak kullanıyorum.saçım dökülüyor ama dökülmesi eskiye oranla daha azaldı.kokması falan umrumda değil yeterki işe yarasın.ben eğilerek felan yıkamıyorum valla duşta direkt kafama sürüyorum.köpüklenirken de kafamda tutuyorum sonra duruluyorum.yarım şişe şampuanla denemiştim şimdi yeni bi şişe aldım 350 ml.içinedoğranmış sarımsak-zeytinyağ-e vitamini-birkaç damla sirke-bir tatlı kaşık bal-biraz çörek otu yağı kattım.kıvamı biras sulandı ama ben memnunum.inşallah faydasını görürüm.

yağlı birıkmıyor mu saçı bu şampuanın içindeki zeytinyağı çörekotu yağı e vitamını falan. temelli gözenekleri tıkamaz mı:44:

:93: ya peki bu sarımsaklı şampuanı normal şampuanlar gibi saçımızımı yıkicaz yoksa dier tarifler gbi 3-4 saat bekleticez?ltfn cevap...

yağlı birıkmıyor mu saçı bu şampuanın içindeki zeytinyağı çörekotu yağı e vitamını falan. temelli gözenekleri tıkamaz mı:44:

yok bişey olmadı.yani zyağ ve çörek otunu çok az koydum mesela 1 çay kaşığı kadar zyağ.birkaç damla çörekotu yağı.e vitamini de bu yumuşak kapsüllerden 1 tane delip içine akıttım.ama saç kremi kullanmama gerek kalmadı yeni boyanmasına rağmen yumuşaklık veriyor sanırım bu karıştırdığım yağlardan kaynaklanıyor.miktarı fazla koymadıktan sonra sorun olmayacaktır

Benim saçlarım kokmadı.Ama küçük bir ped şişeye 3 kullanımlık şampuan koyup 4 diş flan sarımsak atsak daha iyi olacak sarımsak bekledikçe kokmasın diye.Bitince yine yaparsınız.Bir de kabukları gelmesin diye ben şişenin ucuna lastikle ince çorap parçası koydum süper oldu.Eşim sarımsaktan nefret eder bugün şampuanı kullandı, anlamdı bile

kızlar bnde bugün yaptım saçım hala ıslak kokuyordu tabi ama umarım güzel sonuçlar alırım eğer uzadığını fark edersem size karşılaştırmalı foto göstercem ki sizde deneyin

bugün 5. kez yıkadım sarımaklı şampuanımla. saç çıkarması için çok erken ama hakkaten eskisi kadar saçım dökülmüyo.bu arada hakkaten ıslakken kokuyorda kuruyken zerre koku yok. çevremdekilere soruyorum acaba bana mı gelmio koku die,kimse de kokuyor demedi. bence boşu boşuna süt karıştırmayın

bende yaptım dün akşam.
aslında tesettürlü olduğum için kokması çokta önemli değildi benim için ama yinede sütte kaynattım biraz.
dört beş diş rendeledim güzelce.
şampuanıma kattım ve çalkaladım.
ilk yıkamamdı bu .
hemen far edemem tabiki,durdukça daha çok etkili olur belki.
bakalım sonuç ne olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…