ay kızlar bunu vücudunuza deydirmeyin bence saçları çoğaltıcam derken olan biten kılı tüyü çoğaltmayalım : ))))
tamam bitanem yarın markete gidip sölediklerine bakıyımmmm..yaptık bi hata,,neyseeeeeee
canım o kadar üzülme bazıları diyorki hiç kokmuyor hepsine katmışlar.benimde ilk yıkamamda hiç hissetmemiştim.2.de biraz 3.de leş gibi kokuyordu ondan sonra ayırdım.senide uyarayım dedim ama geç kalmışım.bakalım belki sana kokmaz şampuanına göre değişiyor galiba.bide sütte kaynatanlar var kokmasın diyeonu araştır.ben yapmadımbilmiom.kolay gelsin.
bende neredeyse 1 ay olacak kullanıyorum.saçım dökülüyor ama dökülmesi eskiye oranla daha azaldı.kokması falan umrumda değil yeterki işe yarasın.ben eğilerek felan yıkamıyorum valla duşta direkt kafama sürüyorum.köpüklenirken de kafamda tutuyorum sonra duruluyorum.yarım şişe şampuanla denemiştim şimdi yeni bi şişe aldım 350 ml.içinedoğranmış sarımsak-zeytinyağ-e vitamini-birkaç damla sirke-bir tatlı kaşık bal-biraz çörek otu yağı kattım.kıvamı biras sulandı ama ben memnunum.inşallah faydasını görürüm.
:93: ya peki bu sarımsaklı şampuanı normal şampuanlar gibi saçımızımı yıkicaz yoksa dier tarifler gbi 3-4 saat bekleticez?ltfn cevap...
yağlı birıkmıyor mu saçı bu şampuanın içindeki zeytinyağı çörekotu yağı e vitamını falan. temelli gözenekleri tıkamaz mı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?