Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

kızlar bende sarımsaklı sampuan ııle yıkıyorum ınanılmaz bakımlı oluyor saclar uzamasınıda takıp edeıyorum en kısa surede resımler gelıyorrr

canım ya gerçekten kokmuyor mu?

ben daha önce sütte kaynatmadan yapmıştım.saçlarım her ıslandığında kokmuştu.kuruduktan sonrada

kokuyodu.acaba sarımsağı mı fazla koymuştum?

canım ya gerçekten kokmuyor mu?

ben daha önce sütte kaynatmadan yapmıştım.saçlarım her ıslandığında kokmuştu.kuruduktan sonrada

kokuyodu.acaba sarımsağı mı fazla koymuştum?

Bende denedim hayır kokmuyor.Yıkarken evet ama kurudukdan sonra hayır.

ben ikinciyi yaptım dün gece. daha önce sarımsakları sütte kaynatmıştım ve doğramıştım biraz da elma sirkesi koymuştum. koku da olmamıştı. bu defa sütte kaynatmadan yaptım sarımsakları rendeledim ve bal koydum. ilkinde koku falan olmamıştı. bakalım bunda ne olacak.
aslında ben sarımsağı sütte kaynatınca etkisinin azalacağını pek düşünmüyorum. çünkü Ender Saraç da bahsetmişti bundan. Eğer öyle olsaydı adam çiğ tüketin derdi.

ya sarmsagn saç çıkrma özellgi oldugndan alnımda fln kçk kçk saç çıkrdı bnm oda kötü duruyr .. bide unutmadan kızlr sarmsaklı şampuanla yıkrken başınzı öne eginde yıkayın yksa tüm vücudunuzda kıllar çıkar Allah göstermesn maymuncuk gbi olursunuz

bende 6-7 yıkamadr kullanıyorum sarımsaklı gerçekten faydasını gördüğümü söyleyebilirim evet kokusu var ama oda gülün dikeni artık napalım

ya kızlar bizim bi hocamız türkiyedeki kelliklerin sebebi sarmısak saç derisine çok irritan sakın sürmeyin fln demişti.
o yüzden şaşırdım bu topice acaba psikolojik mi sizin bu uzamalar fln ne dersiniz? :)

ya kızlar bizim bi hocamız türkiyedeki kelliklerin sebebi sarmısak saç derisine çok irritan sakın sürmeyin fln demişti.
o yüzden şaşırdım bu topice acaba psikolojik mi sizin bu uzamalar fln ne dersiniz? :)

:)) bir saç uzmanı arkadaşım vardı o önerdiğine göre sorun yok :)) sizin hocada bir sorun olmasın sakın?? ben bir zararını görmedim şimdiye kadar bırak kelliği saçım bile çoğaldı

irritan ne demek

kokmadigindan eminmisiniz?
bende denemek istiyorum ama kokmasindan cok korkuyorum
sarimsak bu sonucda
ve saclarimi oryalle actirdigim icinde cok kurular yumusatirmi?

bende koku olmadı saçımı yumuşak kolay şekil alır yaptı ayrıca temizlendiğini hissaediyorum ancak,dökülme devam ediyor...

sarımsak dökmekten ziyade daha çok saç çıkarıyo. veya kaş flan. yoksa herkes yıllardr yanlışmı biliyodu..

irritan hmmm nası desem tahrip edici demek..
vallahi saç uzmanı arkadaşın necidir bilemem canım ama bunu söyleyen dermatoloji profesörü.
neyse siz bilirsiniz yani ben uyarayım dedim benden günah gitti ve kaçtım bu topicten.

arkadaslar sarımsagı sutle kaynatın ve dovun yada rendeleyın yada dograyın..ınankı hıc kokusu olmuyor burda sarımsak kokusuna son dıye bır topık vardı kızlar gormedınızmı ben denedım superr hıc kokmuyooo..hatta suanda sutle 2dk kaynamıs sarımsagı dovdum ve ıcıne ısırgan ve sınamekı suyu bemıks koyup maske yapıcam zeytın yagını sadece uclarıma surmek ıstıyorum cunku dıplerım kuru olamsına ragmen yaglandırıyo deneyın kızlar benden solemesiii

arkadaşlar başka bir topikte okumuştum sarmısağı 2-3 dk sütte kaynatıyorsunuz.sonra süzüp şampuanınıza ekliyorsunuz.ben öyle yaptım hiç koku kalmadı.tv de ender saraç söylemiş hem de hiçbir besin değerini kaybetmiyormuş.saç uzatmayı kendimize işgence haline getirmeyelim.saç uzatmak uğruna kim kötü kokmak ister ki...

bir de arkadaşlar saç çıkartmadan saç uzatma formülü yokmu?Bu yöntemler yüzündensaçımın önlerinde alnıma doğru saçlar çıkmaya başladı.sizde böyle olmuyormu? bir de saç dökme formülü bulmam gerekecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…