Benim gibi bu yazilari okuduktan sonra umutlari tavan yapmis pek cok insan bir hevesle aktarlara marketlere kosup, malzemeleri alip, binbir zahmetle diger arkadaslarin aldigi sonucu alma umuduyla geciyoruz basina. Ben turplu su, sinameki kuru ve sarimsakli sampuan olmak uzere 3 ayri cesidi 10 gundur uyguluyorum. Mucize bir uzama gormedim yarim cm disinda.bende kesin sonuç verdiği falan yok.. İddialı iddialı konuşup milleti heveslendirmeyin, önerin.
herkese uyacak değil ya?
sütle gecer mi kokusu yiaaaa kızlar faydası olurmuu?
Kızlar ben sütte kaynatmadan sarımsakları rendeledim, az önce saçlarımı yıkadım, 2. bir şampuan da kullandım sarımsaksız sanki sarımsak kokusu alıyorum saçlarımdan nasıl geçirebilirim bu kokuyu ? Gerçekten kötü kokuyor
Sanırım yeni bir şampuan alıp sütte kaynatıp içine öyle rendelemem gerekecekYa da şampuanım çöpe gitmeden bu koku sorununu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz :2:
atmana gerek yok...2. bi şampuan kullanırsan koku falan olmaz...içine 1 kaşıktan fazla bal koy...iyice karışsın...
ilk bakım için sarımsaklı şampuanını kullan.5-6 dakika beklet saçında ardından güzel kokulu bir şampuanla yıka...bişicik kalmaz...
ben haftalardır yapıyorum zerre koku almadım daha...belkide dikkatini verdiğin için kokuyo sanıyorsundur...
Çok haklısın bugün hiç koku yoktu saçımda, aksine hoş da kokuyordu. Neyse biraz da bal katarım içine, 2. bir şampuan kullanıyorum zaten de kokmasın diyordum, teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?