Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

Arkadaşlar biraz önce bende başka bir şampuan kutusunun içine 10cnm kadar şampuan koydum ve içine iki diş sarımsak ile biraz arı poleni koydum. Arı poleninin mucizelerini, vitaminlerini falan az çok biliyorsunuzdur aklıma geldi ve denemekten ne çıkar dedim. Bakalım nasıl bir sonuç alıcam ve şimdi yıkamadan önce saçlarıma badem yağı sürdüm umarım iyi sonuç alırım :)))) benim saçlarım çabuk uzar 5 ayda 10 cnm uzama oldu dahada uzasın istiyorum ve inşşallah istediğim gibi olur dua edin

arkadaslar bende saclarımı uzatmak ıstıyorum ama gurlesmesını ıstıyorum sadece uzasın yeter sarımsaklı sampuandan bahsedılmıs
bu sampunı eczaneden mı almak daha dogru yoksa aktarcılardan mı ?
bu sampuan sacları gurlestırıyomu sadece uzatmaya katkısı oluyo mu gurlestırıyosa almıcam ona gore cevaplarınızı beklıyoum kızlar ??
bı de bu sarımsaklı sampuanın kokusu nasıl ?
bu son :) bı de bu sampuanı kullndıktan sonra ustune bı de kendı sampuanınızı kullnıyomusnuz ? gerek varmı yanı yoksa sadce bu sampuanı kullnıp cıkıyomunuz cunku mesela ben hep elıdor ardından elıdorun kremını uygularım sacıma yıllardr baska bı sampuan kullndıgımda saclarım elektrıklenıyo bu sampuandada bole bı etkı oluyomu ??

kizlar bende 3 haftadir kullaniyorum ama ben rendelemedim dogradim icine attim sampuanimin sonuc yumusacik parlak saclar...bu yöntem hem masrafsiz hemde zaman gerektirmiyo...ayrica uzama var gibi saclarimda bir.iki ay sonra belli olur ama uzadiginihissediyorum :)tesekkür ederim konuyu acan arkadasa

kızlar nerdeyse 20gundur kullanıyorum sonuc harikaa uzun suredir kullanıp kullanmamak arasında kalmıstım..ben bıoblas yarıya kadar olan sampuana 4-5dıs sarımsak ezip koydum.. saclarımda cok kuru oldugundan bırazda zeytınyagı koydum cunku bayagı kurutuyo sacı sarımsak..kokusuna gelınce benım kadar koku konusunda hassas ve ıyı koku olan cok nadırdır evet yıkanırken kokuyo ama ustunede normal sampuanla yıkayınca(lorealle arginine kullanıyorum ıkıncı yıkamada koku azalıyo ve sac kuruyunca tamamen gıdıyo kokusu..ılk basta bayagı doktu annemle kullandık ama sonradan azaldı ve resmen alnımın kenarlarında yeni saclar cıktı sonuca ınanamadım cok mutluyum umarım dokulmeyı de en aza ındırır ama pes etmek yok yaza kadar bakalım hemen sızlerle paylasmak ıstedım mutlakaaaaaaaa deneyınnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
bende kesin sonuç verdiği falan yok.. İddialı iddialı konuşup milleti heveslendirmeyin, önerin.
herkese uyacak değil ya?

bende kesin sonuç verdiği falan yok.. İddialı iddialı konuşup milleti heveslendirmeyin, önerin.
herkese uyacak değil ya?
Benim gibi bu yazilari okuduktan sonra umutlari tavan yapmis pek cok insan bir hevesle aktarlara marketlere kosup, malzemeleri alip, binbir zahmetle diger arkadaslarin aldigi sonucu alma umuduyla geciyoruz basina. Ben turplu su, sinameki kuru ve sarimsakli sampuan olmak uzere 3 ayri cesidi 10 gundur uyguluyorum. Mucize bir uzama gormedim yarim cm disinda.
Umit ediyorum olumlu bir sonucu bazi arkadaslar gibi 1 aylik uygulamadan sonra alirim en azindan. Bi ise yaramazsa cektigim eziyet ve zaman kaybi icin en az saclarimin kisalmasi kadar uzulurum(

arkadaslra am ayanlıs dusunuyosunuz bence cunkuherkseın cılt tıpı faklı olabıldıgı gıbı sac derısı de farklı
herkesten aynı etkının gorulmesını beklemeyın zaten su kadar gunde sunlar sunlar olur dıyen fırmalarda ınanamayın sıze oyle soleyenlerede

mesela ben orenk verıyım kendımden ben de kırpık uzatmaya calısanlardanım
bı kac arkadasımızın bı haftada uzarken benım ıkı haftada uzadı bazılarının bı yada kı ben hala ıstedıgım sonuca ulasamadım mesela
bu ısler sabır gerektırıyo
cunku bence bıtkısel yolla yapılan bakımlar alınan ılaclardan kremlerden daha etkılı kokten cosum yanı
kesın sonuc dıye tabıkı bısey olmaz sarımsak bırıne dah aıyı etkı eder bırıne etmez mecbur denıcez

ben de zeytınyagı yumrta sarısı maskemden cok memnunum cok cabuk uzadı mı hayır ama saglıklı uzuyo en azından ol edusunun
bı de burda hanı yararınıgoremedım dıyen bazı arklar ıcın dıyorum hem bakım yapıp hemde gunku ya da ne bılım bıkac gunde bır saclarınıza fon masa vs yaparsanız ole carcabuk ( 1 aydan falan bahsedıyorum cabuk derken ) uzamasını beklemeyın sıcaka maruz kalıp kırılan sac nasıl uzasınkı zaten

Sarimsagi sütte kaynatip öyle ekleyin sampuana arkadaslar gercekten önlüyor kokuyu. Hatta o sekilde hos koktugunu bile söyleyebilirim.
Sarimsaklari kesmeden/rendelemeden önce üzerini biraz gececek kadar sütle cezvede kaynatin. Sütü atin, sarimsaklari alin rendeleyip sampuana katin, farki göreceksiniz...

sütle gecer mi kokusu yiaaaa kızlar faydası olurmuu?

Denemeden önce ben de ise yaramayacagini düsünüyordum ama deneyince kokuyu cok iyi önledigini anladim. Sampuani bu sekilde hazirladiktan sonra koku hazir satilan sarimsakli sampuanlarinkine cok benziyor.

Kızlar ben sütte kaynatmadan sarımsakları rendeledim, az önce saçlarımı yıkadım, 2. bir şampuan da kullandım sarımsaksız sanki sarımsak kokusu alıyorum saçlarımdan nasıl geçirebilirim bu kokuyu ? Gerçekten kötü kokuyor

Sanırım yeni bir şampuan alıp sütte kaynatıp içine öyle rendelemem gerekecek Ya da şampuanım çöpe gitmeden bu koku sorununu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz :2:

atmana gerek yok...2. bi şampuan kullanırsan koku falan olmaz...içine 1 kaşıktan fazla bal koy...iyice karışsın...
ilk bakım için sarımsaklı şampuanını kullan.5-6 dakika beklet saçında ardından güzel kokulu bir şampuanla yıka...bişicik kalmaz...
ben haftalardır yapıyorum zerre koku almadım daha...belkide dikkatini verdiğin için kokuyo sanıyorsundur...

Çok haklısın bugün hiç koku yoktu saçımda, aksine hoş da kokuyordu. Neyse biraz da bal katarım içine, 2. bir şampuan kullanıyorum zaten de kokmasın diyordum, teşekkür ederim :)

Çok haklısın bugün hiç koku yoktu saçımda, aksine hoş da kokuyordu. Neyse biraz da bal katarım içine, 2. bir şampuan kullanıyorum zaten de kokmasın diyordum, teşekkür ederim :)

ne güzel işte, bakım, sağlıklı saçlar ve hoş kokular...
sevindim adına...

kızlar bende katmak istiyorum ama şampuanmı tek başıma kullanıyorum ve bitmesi 2 ay flan alıyo . 2 ay dursa sarımsak içinde daha kötü olmaz mı kokusu :) ben ne yapmalıyım yardım edin bana boya saçlarmı çok inceltti aslında sık saçlarıjm olmasna rağmen azcık gibi duryo toplaynca

E tatlım küçük kapaklı bi kaba ayır koy.. yada küçü boy şampuan al..

Kizlar slm..bu konuyu yeni gordum ,tum sayfalari okumadim.ben turplu suyu ve sinemekili kuru de ayri zamanlarda 4-5 ay kadar kullandim.saclarim hizli uzasin diye ama ise yaramadi.sarimsakli sampuanin sac uzattigini duydum.hem dokulme icin hem uzatsin diye kullaniyim dedim ama ben aktardan aldim.guvendigim bir markanin.hazir sarimsakli sampuan kullanan ve fayda goren var mi

arkadaşlar ben de konuya yeni müdahil oldum bi çok yorumu okudum ama hepsini değil,sizce sarımsak saçımı uzatırken kırıklarımı da düzeltir mi saçım kırık dolu yaa (((( bi de sarımsağı rendelemek yerine ikiye-üçe bölüp koysak yine de faydası olur mu dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…