Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

Rica ederim canım ne demek, menekşe güzel kokuyor gerçekten, o itici kokuyu da bastırıyor. Umarım faydalı olur sende de

merhaba arkadaşlar, neredeyse tüm yorumları okudum benim saçlarım stresten ve boyadan döküldü kedi kuyrugu kadar kaldı. 2 aydır sacıma vichy şampuanla karışık bioksin şampuan kullanıyorum saç çıkartıcı serumlar vs. kullanıyorum ancak pek de faydalı gibi gelmedi. ben saçlarım çooook çok gürleşmesini istiyorum zaten kısacık ve az ( sarımsak gercekten işe yarıyorsa vichy sampuanıma katıcam ama uzaması için turplu su mu sinemaki mi daha etkili bu konuda yardımınızı bekliyorum. saçlarım kısacık besleme modundayım (

bence dene canım...faydasını görürsün..
benim saçlarıma iyi geldi ve de yağlı karışımları yapmayıda ihmal etme..

bence dene canım...faydasını görürsün..
benim saçlarıma iyi geldi ve de yağlı karışımları yapmayıda ihmal etme..

teşekkür ederim canım.. ben turp bulamadım o yüzden sinemeki bemiks badem ve hint yağı aldım sarımsağı da kattıım başlıyorum bugün :))

selaam kizlarr
bende dün düsündüm tasindim evdede 2 sampuan vardi yarim kalmisti vee onun icine 3 dis sarimsak rendeledim ve az cam terebent yagini koydum.
sacimi o sarimsakli sampuani sürdüm ve 5dk beklettim sonra gittim yikadim tekrar baska bir sampuanla yikadim. ve en son elma sirkesiyle duruladim
bugünde kalktimki koku moku kalmamis.. saclarimda yumusacikk

Bende şampuanıma sarımsak katmaya karar verdim.Yalnız şampuanı başka bir küçük kaba koyucam orda sarımsakla karıştırıcam malum evdekilerde benim şampuandan kullanıyor olabilir sonra ne koydun sen bu şampuana diye tepkii görmeyeyim Sinameki sayesinde uzuyor saçlar ama biraz daha fazla uzaması lazım inşş sarımsak benimde saçlarımı uzatır.Yalnız kokuyu falan hiç sorun etmiyorum.Zaten sinameki yüzünden kafam biraz kötü kokuyor o da yağlanmaya başladığında anca.Yeter ki saçlar uzasın biz eer şeye razıyııızzz.......

Şaçlarım yumuşacıkkkkk
Gerçi çok fena kokuyor kafam ama spreylerle halledicem artık ama bu yumuşaklığa değer koku falan...

kızlar ben eczanede saç diplerime baktırdım iki haftadır sarmısak ve sinameki yapıyorum uzama yok ancak eczanede gördü bir sürü yei sacım cıkmıştı.. sarmısaktan oldugunu düşünüyorum

sarımsak yağı vardır herhalde şampuanımızın içine ondan katsak nolur ki....(temizlenelim derken yağdan bitlenirmişiz bide)

arkadaşlar bir ay olacak neredeyse ben sarımsak katalı şampuana ve dün sacımı bagladım böle toplayınca bazı yerler kel kel görünürdü ve dün o görünüm yoktu sac cıkmış galiba :)))

arkadaşlar bir ay olacak neredeyse ben sarımsak katalı şampuana ve dün sacımı bagladım böle toplayınca bazı yerler kel kel görünürdü ve dün o görünüm yoktu sac cıkmış galiba :)))

HAYATIM DÜZENLİ KULLANIRSAN DAHA FAZLA ETKİSİNİ GÖRÜRSÜN. BAN BAYADIR KULLANIOM ÇOK SAĞLIKLI OLDU SAÇLARM AYRICA UZADILAR BAYA MAŞALLAHLARI VAR YANİ HE

peki sarımsak koku yapıyor mu banyodan sonra..benimde saçlarım hiç uzamıyor ve çok dökülüyor..

peki sarımsak koku yapıyor mu banyodan sonra..benimde saçlarım hiç uzamıyor ve çok dökülüyor..

Geçen gün yaptım ben bunu.
Banyodayken kokusuna dayanamadım zaten berbat kokuo,çıktıktan sonra saçlarım o kadar iğrenç kokuodu ki ağladım resmen.
1 hafta ne yaptıysam geçiremedim kokuyu her gün 2-3 kere banyoya giriodum parfümü saçlarımda bitirdim resmen anca öyle azalttım kokuyu hala daha ıslanınca hafif de olsa gelio koku evet saça çok iyi gelio güzel bişey ama o kokuya dayanılmaz ben direkt döktüm şampuanı yani.

Bir de şöyle bişey okudum,sarımsağı şampuana eklemeden önce sütte kaynatılırsa kokusu kalmıomuş.

Sarımsagın saç çıkartmada etkili oldugu bir gerçek zira geçmişten bu güne saç kıran tabir edilen rahatsızlıkta sarımsak kullanılır. Yazdıklarınızı okudumda bunu bir kür gibi uygulasanız daha mantıklı degil mi? Şöle ki çift şampuanla birine sarımsak katıp gece yatarken yıkayın sabah kalktıgınızda sarımsak katılmamış olanla bir kez daha yıkayın gece boyu geçen süre yeterli olur sanırım. Hem böylece iş yerinizde vs sabah sabah işkembe çorbası içip gelen mi oldu diye sölenecek birilerinden kurtulmuş olursunuz

Lady evil benim banyoda koku oluyor ama saçlar kuruyunca koku kalmıyor. Kaç sarmısak koydun ki canım öyle
Ben sarmısak koyalı nerden baksan 1 ayı geçmiştir, şimdi banyoda bile koku az. Tabii aynı şampuanın içine menekşe yağı koymuştum onun da etkisi vardır

valla kızlar bnm sarımsak dişlerim hayvan gbi büyük yani :d 7-8 tane ezdim sampuana kattım baydır kullanıom ama öle çok kokmuyorrr.... bide diolarki kokmaması için sarımsağı sütte kaynatın diolar koku fln kalmıyormuş doğrumu acaba

sampuanin kac ml ki canim senin 7-8 dis attin ? (500 ml sampuana 5 dis yeterliymis.. yani 100 ml basina 1 dis sarimsak)
ben sütle denedim, evet koku biraz kayboluyor ama tamamen degil.. bide sutle kaynatiliyor ya, bana butun faydalari sutte kalir gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…