Rica ederim canım ne demek, menekşe güzel kokuyor gerçekten, o itici kokuyu da bastırıyor. Umarım faydalı olur sende de
merhaba arkadaşlar, neredeyse tüm yorumları okudum benim saçlarım stresten ve boyadan döküldü kedi kuyrugu kadar kaldı. 2 aydır sacıma vichy şampuanla karışık bioksin şampuan kullanıyorum saç çıkartıcı serumlar vs. kullanıyorum ancak pek de faydalı gibi gelmedi. ben saçlarım çooook çok gürleşmesini istiyorum zaten kısacık ve az( sarımsak gercekten işe yarıyorsa vichy sampuanıma katıcam ama uzaması için turplu su mu sinemaki mi daha etkili bu konuda yardımınızı bekliyorum. saçlarım kısacık besleme modundayım (
bence dene canım...faydasını görürsün..
benim saçlarıma iyi geldi ve de yağlı karışımları yapmayıda ihmal etme..
arkadaşlar bir ay olacak neredeyse ben sarımsak katalı şampuana ve dün sacımı bagladım böle toplayınca bazı yerler kel kel görünürdü ve dün o görünüm yoktu sac cıkmış galiba :)))
peki sarımsak koku yapıyor mu banyodan sonra..benimde saçlarım hiç uzamıyor ve çok dökülüyor..
Geçen gün yaptım ben bunu.
Banyodayken kokusuna dayanamadım zaten berbat kokuo,çıktıktan sonra saçlarım o kadar iğrenç kokuodu ki ağladım resmen.
1 hafta ne yaptıysam geçiremedim kokuyu her gün 2-3 kere banyoya giriodum parfümü saçlarımda bitirdim resmen anca öyle azalttım kokuyu hala daha ıslanınca hafif de olsa gelio koku evet saça çok iyi gelio güzel bişey ama o kokuya dayanılmaz ben direkt döktüm şampuanı yani.
Bir de şöyle bişey okudum,sarımsağı şampuana eklemeden önce sütte kaynatılırsa kokusu kalmıomuş.
Lady evil benim banyoda koku oluyor ama saçlar kuruyunca koku kalmıyor. Kaç sarmısak koydun ki canım öyle
Ben sarmısak koyalı nerden baksan 1 ayı geçmiştir, şimdi banyoda bile koku az. Tabii aynı şampuanın içine menekşe yağı koymuştum onun da etkisi vardır
valla kızlar bnm sarımsak dişlerim hayvan gbi büyük yani :d 7-8 tane ezdim sampuana kattım baydır kullanıom ama öle çok kokmuyorrr.... bide diolarki kokmaması için sarımsağı sütte kaynatın diolar koku fln kalmıyormuş doğrumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?