Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

Dişler küçüktü ve 5-6 diş koymuştum.
Ben içine başka bişey eklemedim çilek yağı falan demişlerdi ya da güzel kokusu olan bi yağ,ama yapmamıştım ondan sanırım.
Ama bidaha cesaret edebileceğimi sanmıyorum

Bioblas şampuanın içine ben 4 tane rendeledim. Banyodayken kusacak gibi oluyordum kokusunda. Eşim bile rahatsız oluyordu. Terleyince koku ayyuka çıkıyor. Şampuan lesinlikle bastırmıyor. ya da be beceremedim .. Birde kapağını hep rendelenmiş sarımsaklar tıkadı. saçlarıma geldi. Birde onu temizlemeye uğraşıyordum

aynen.. ben rendeleyip attigimda da sampuanin agzina gelip tikiyordu :26: seninde dedigin gibi bi de saclarimin arasinda kaliyordu, o rendelenmis sarimsaklar

Kizlar sarimsagi ikiye bölüp atsak sampuana nasil olur ?? sonucta icinde bekleye bekleye o da salar özünü... zaten her kullanimdna once de calkalaniyor bi guzelce.. rendelendigi zaman sampuanin agzina gelip tikiyor, saclarin arasinda kaliyor iyyygg

sutle kaynatildiginda tum faydalari sutte kalir..

Ender Saraç da "eğer kokusundan rahatsız olursanız sütte kaynatın" demişti. Sütte kaynadığı zaman faydasını yitirseydi sanırım Ender Saraç önermezdi.

Son düzenleme:

ben iki ayrı şampuan kullanıyorum ikiside saç dökülmesine karşı sapuanlar vichy normaderm ( sarımsak kattığım ) organicium var o da sarmısaktan sonra yıkadığım evet berbat konuyo ama ilk yıkadığım gece sabaha geciyo

ben 200 ml sampuana 2 tane rendeledim evet ya parcalar midemi bulandırıyo ama saclarım güçlensin de gerisi mühim deill

kokmazmı peki nasıl koku geliyo saçınızdan

sütle 5 dk kaynatinca kokmuyor.. sampuanin kendi kokusu siniyor sadece saca. ama sarimsaklari direk atarsan feci sekilde sarimsak siniyor saca. kuruyunca kokmuyor diyorlar ama kokuyor! her terlediginde sac diplerinden buram buram sarimsak kokusu geliyor.. hele su yaz aylarinda asla asla yapilmamamsi gereken birsey.. illaki sarimsakli sampuan kullanmak istiyorsan sutle kaynat direk yapma pisman olursun derim.

bende yaklasik3 haftadir sütte kaynattigim sarmisakla ve cam terebentiyle zenginlstirdigim sampuani kullaniyorum, yalniz ilk baslarda kafa derimde ufak sivilceler cikti sonra gectiler fakat o zamandan beridir saclarim cok dökülüyor ama sadece yikarken oluyor gün icinde o kadar degil. acaba ölcüyümü kacirdim sampuanim sisede yaridan azdi.

arkadaşlar ben bioxin şampuan aldım ,bir sürü para verip , onu bile kullanamıyorum. yıkanırken sıcak suyla, yada deiğiniz gibi terleyince koku acayp derecede çıkıyor ortaya..o yüzden kullanamıyorum, birde sarımsak rendelesem ne olur bilmem , hiç düşünemiyorum vallaha.. bende rendeleyip direk saç olmayan yerlere koyulduğunu dumuştum ama kokusundan insan sürekli kullanamıyor. bana yılan yağı ve tatlı badem yağı baya iyi geldi, sizlerde deneyin bence.

Cnm Sarımsaklı Şampuan da bulabilirsiniz aktarlarda .. Gerçekten sarımsağın saça faydası gözle görülebilir derecede büyük..

en güzeli önce sarımsaklı şampuanla yıkayıp sonra içinde çam terebentin eklenmiş
şampuanla yıkamak koku falan kalmıyo
ben bi de durulama suyuna biraz sirke eklerseniz hem parlak olur hem koku kalmaz
şampuanında yoğun kokulu olması sarımsak kokusunun önüne geçiyo bi de.
menekşe yağı da yoğun bi koku katılabilir ama ben menekşe yağlı bi durulanmayan
sprey kullanıyorum buram buram menekşe kokuyo heem de bakım yapıyo

Son düzenleme:
ya arkadaşlar şu sarımsağın kokusu hakkında kesin bir şey söyleyin kokuyo mu kokmuyo mu? ona göre başlayayım :84: çok tırsıyorum

ya arkadaşlar şu sarımsağın kokusu hakkında kesin bir şey söyleyin kokuyo mu kokmuyo mu? ona göre başlayayım :84: çok tırsıyorum

kuruyunca kokmuyor diyorlar ama terleyince buram buram sarimsak kokuyosun.. sütle kaynatinca hic kokmuyor ama sütle kaynatmadan direk atildigi kadar fayda ediyormu onu bilmiyorum iste...

yaz aylarında olduğumuzdan olsa gerek bende biraz koku yapıyor:)sinamekili kürle beraber şampuanıma sarımsak karıştırıp kullanıyorum.parlak saçlara kavuştum.görünen bir uzama da oldu:)koksa da kullanmaktan vazgeçmeyeceğim..saçlarım biraz daha gürleşsin istiyorum çünküteşekkürler

bende çam terebentinli şampuanıma sarımsak katacağım ve inanıyorum ki çam terebentin kokusu sarımsak kokusunu bastırır :) ben çam terebentinden memnunum amacım yeni saç çıkartıp saçlarımı gürleştirmek ve normal şampuanım 750 ml ben 100 ml lik bi kutuya şampuanımı ayırıp sarımsağı şampuanı bitirip bitirip tazeleyip katacağım çünkü başka bi topikte çok yksek ml li şampuana sarımsak katmak bi süre sonra şampuan hemen bitmediği için o şampuanda etkisini kaybediyor diye okumuştum o yüzden saçlarımı 2 kere yıkayıp önce sarımsaklı sampuanda sonra da sarımsaksız şampuanda yıkayacağım böylece kokusuda kalmaz die düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…