Lady evil benim banyoda koku oluyor ama saçlar kuruyunca koku kalmıyor. Kaç sarmısak koydun ki canım öyle
Ben sarmısak koyalı nerden baksan 1 ayı geçmiştir, şimdi banyoda bile koku az. Tabii aynı şampuanın içine menekşe yağı koymuştum onun da etkisi vardır
sarımsak kokusunu sütle bastırabilirsiniz
Bioblas şampuanın içine ben 4 tane rendeledim. Banyodayken kusacak gibi oluyordum kokusunda. Eşim bile rahatsız oluyordu. Terleyince koku ayyuka çıkıyor. Şampuan lesinlikle bastırmıyor. ya da be beceremedim .. Birde kapağını hep rendelenmiş sarımsaklar tıkadı. saçlarıma geldi. Birde onu temizlemeye uğraşıyordum
sutle kaynatildiginda tum faydalari sutte kalir..
Sarımsagın saç çıkartmada etkili oldugu bir gerçek zira geçmişten bu güne saç kıran tabir edilen rahatsızlıkta sarımsak kullanılır. Yazdıklarınızı okudumda bunu bir kür gibi uygulasanız daha mantıklı degil mi? Şöle ki çift şampuanla birine sarımsak katıp gece yatarken yıkayın sabah kalktıgınızda sarımsak katılmamış olanla bir kez daha yıkayın gece boyu geçen süre yeterli olur sanırım. Hem böylece iş yerinizde vs sabah sabah işkembe çorbası içip gelen mi oldu diye sölenecek birilerinden kurtulmuş olursunuz
Geçen gün yaptım ben bunu.
Banyodayken kokusuna dayanamadım zaten berbat kokuo,çıktıktan sonra saçlarım o kadar iğrenç kokuodu ki ağladım resmen.
1 hafta ne yaptıysam geçiremedim kokuyu her gün 2-3 kere banyoya giriodum parfümü saçlarımda bitirdim resmen anca öyle azalttım kokuyu hala daha ıslanınca hafif de olsa gelio koku evet saça çok iyi gelio güzel bişey ama o kokuya dayanılmaz ben direkt döktüm şampuanı yani.
Bir de şöyle bişey okudum,sarımsağı şampuana eklemeden önce sütte kaynatılırsa kokusu kalmıomuş.
Bioblas şampuanın içine ben 4 tane rendeledim. Banyodayken kusacak gibi oluyordum kokusunda. Eşim bile rahatsız oluyordu. Terleyince koku ayyuka çıkıyor. Şampuan lesinlikle bastırmıyor. ya da be beceremedim .. Birde kapağını hep rendelenmiş sarımsaklar tıkadı. saçlarıma geldi. Birde onu temizlemeye uğraşıyordum
kokmazmı peki nasıl koku geliyo saçınızdan
ya arkadaşlar şu sarımsağın kokusu hakkında kesin bir şey söyleyinkokuyo mu kokmuyo mu? ona göre başlayayım :84: çok tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?