Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

kızlar ya bu sarımsaklı şampuan bekleyince çok keskin kokuo sizde de öyle oldu mu ben mi fazla rendeledim sarımsağı acaba CADIARZU ama banyodatektük döküldü saçlarım

valla kızlar saçıma bi ton sprey sıktım koku gitsin diye ama hala kokusu geliyo napıcam şaşırdım ..akşam adam gelince beni boşıycak valla kokarca gibi kokuyo saçlarım...

saç ıslanınca kokuyo gibi geldi bana ya bi daha sarımsaklı şampuanla yıkamıcam bende kokmuyodu ama ne biliyim psiklojk olarakmı etkilendim nedir //

yok ya dün adama koklattım bayılacaktı valla resmen kokuyo işte..rezil oldum ::::::::::::)

kızlar sarımsak şampuanının ıcıne atmak gerekmez dimi tekrar sarımsagı . bal karıştırsam yeter 300 ml falan bide ne kadar bal koymam yeterlı olur

kızlar ya bu sarımsaklı şampuan bekleyince çok keskin kokuo sizde de öyle oldu mu ben mi fazla rendeledim sarımsağı acaba CADIARZU ama banyodatektük döküldü saçlarım

benim de öyle oldu cnm bekledikçe kötü kokuyor ben attım yenisini yapmadım daha ama dökülmeyi azaltıyor ve bunun yanında çok yumuşak oldu saçlarım. koku da sadece nemliyken biraz oluyor kuruyunca geçiyor

annem yıllar önce sarımsağı hap gibi hergün bir tane yutuyordu ve yeni yeni saçları çıkıyordu çok faydasını görmüştü..ama bunu hiç denemedik bende mutlaka sarımsaklı şampuanı denicem..ama çok kokarsa adamı kaçırmadan bende sarımsağı yutma işine başlıcam:icecream:

benim de öyle oldu cnm bekledikçe kötü kokuyor ben attım yenisini yapmadım daha ama dökülmeyi azaltıyor ve bunun yanında çok yumuşak oldu saçlarım. koku da sadece nemliyken biraz oluyor kuruyunca geçiyor

anladım canım bende acaba yanlış mı yaptım die düşünüodum cevabın için teşekkürler :lepi:

bir ayı geçti sarımsaklı şampuanı kullanmaya başlayalı...artık banyoda ve sonrasında hiç saçım dökülmüyor kopmuyor..uzaması da iyi gidiyor öyle dehşet verici uzama yok ama ayda 1 cm uzayan saçlarım extra bakımlarla yağlarla da destekleyerek 2-2,5 cm falan uzamaya başladı..bu da bana yeter.saçımın uzamasına bakmak için dibi gelenlerden 1 tel koparıym diyorum ama o bile zorla kopuyor,kesinlikle şunu söyleyebilirim sarımsaklı şampuan dökülme ve kopmaları azaltıyor saçı güçlendiriyor..ancakkkk şampuanın sonlarına doğru kokuyor gibi geldi ki ilk başlarda kokmuyordu yıkama sonrasında..bu da şu demek oluyor sarımsağa devam ama daha az şampuanı sarımsaklayacağız bitince tekrar(örnek en fazla 250 lik şampuan veya 400 lük ise yarısı)

kızlar acaba ben sarımsak yağıyla öncesinde maske yaptım saçlarıma ondan mı olduki?

kızlar acaba ben sarımsak yağıyla öncesinde maske yaptım saçlarıma ondan mı olduki?

kesinlikle ondandır cnm yağını ben de aldım ama 1 kere sürebildim saçlarıma koku tüm evi sardı ve uzunca bi süre koktu..yağı çokk etkili ..şampuana katılan sarımsak, yağıyla kıyaslanamaz bile ..bence dene

ben de 3 ay boyu kullandım ama pek etkisi görmedim
ısırgan çayı içmek fayda etti bana
saçtan saça fark var tabi
sarımsaktan fayda görenler de olur, hiçbir işe yaramaz diyemem
sarımsaktan fayda göremeyenler ısırgan çayı içebilirler her gün
saçı içten, kökten beslemek daha etkili zaten

uzamasına mı yardımcı oldu??

aynen katılıyorum benimde ayda 2 cantim uzamış 2 aydır yapıyorum şuan diplerim 4 parmak uzamış haftada birde yağ bakımı yapıyorum tabii bu arada ılık zeytinyağı bakımı mükemmel yapıyo saçları saç kırıklarınada çok ii geliomuş ekliim dedim:) velhasılkelam ben sarımsaklı şampuana devam diyorum ıslakken evet kokuyo ama kuruyunca bişey kalmıyo saç kremide kullanıyorum belki ondandır gelişmeleri tekrar yazarım :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…