Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

hayır canım saclarımı esıme cevremdekılere koklatıyorum kımse sarımsak kokusu yok dıyor ben banyodan sonra sac kremı kullanıyorum onun kokusu kalıo

yaaa yaa ben geçen gün sadece sarımsağı şampuana katıp 2 gün bekletip yıkamıştım saç diplerim zonklamıştı.ertesi gün de kurutunca koku moku yok dedi millet bana koksa da.biraz önce 2.kez kullanayım dedim içine biraz zeytinyağı,ceviz yağı ve susam yağı da katayım amaan nolcak hepsi saça iyi geliyo nası olsa deyip kullandım.anam şampuan bir köpürdü saçım hiç bu kadar köpüklüyken hacimli olmadıydı bir şişti korktum hemen duruladım sonra sade şampuanla yıkadım.. benim saçta yumuşama olmadı aksine sertleşti ama saç diplerim yandıkça uzayacaklarına inanıyorum ben devam edicem yapılmış olan şampuanı da döktüm korkudan sadece sarımsaklıdan yapmak için ;P ahh ahh nelere katlanıyoruz.. kaydirigubbakcemile

bende bugün şampuanıma sarımsağı rendeleyip kattım,saçalrım bir an önce uzasın istiyorum inşalllah etkisini görürüm ben dekafamçokkarıştı

var işe yarıyorsa en kolay yöntemlerden biri bu , sarımsağın saçlara olan etkisini herkez biliyor zaten :)) saçımı katlı kestirdim en uzun kısmı 50 cm üzerinde ama katları çok kısa kesmiş sacım zaten kıvırcık bonus gibi oldu ( hemen başlıyorum inşallah hemen şekle girer

bende bugun baslıyım kızlar saclarım cok yıprandı boyadan kokmuyo demıssınz su sarımsagı sırf kokusundan yapmıyodum yapalım barı kokmuyosa ınsallah hayrını gorurum sıze nası dua ederım nası

sarmısaklı şampuanınızın içine bır kapak menekşe yağı karıstırın kızlar koku felan kesınlıkle kalmıyor yıkarken bıle almıyorsunuz sarmısak kokusunu aklinialirimsmile

ben yanlışlıkla saç kreminin içine katmışım ( bişey olmaz herhalde şampuan gibi kullanılıyor nasılsa di mi sempatiksalakcinni

Bu sarımsak tarifini sakın denemeyin yoksa benim gibi şampuanı komple çöpe atmak zorunda kalırsınız.tek kelimeyle leşş gibi koku yapıyor.ben sarımsağı yemeklerde severim fakat şu anda nefret etmiş durumdayım.rendelemesen de yine aynen kokuyor.

dolu şampuan şişesine koymuyorum ben. dibinde kalıyor ona koyuyorum birkaç yıkamaya bittiği için beklememiş oluyor böylece kokmuyor. ama evet eğer uzun süre o sarımsk şampuanın içinde kalırsa çok kötü kokuyor

ben çok kattım içine acaip koku yaptı ama ıslakken..lavanta çayıyla durulayınca kalmıyor bişey.2 haftada 2cm uzadı bu bile çok büyük gelişme bana göre aylarca uzamamıştı.

bende sarımsak rendeliyorum şimdi şampuana katcam
bioblas aldım ona koysam olur değil mi? kuru yıpranmış saçlar için olanını aldım
yardım edin

veee eveeeeeettttttt 3 haftalık bir süreçten sonra sonucu burada paylaşmanın gururunu yaşıyorum ve bu karışımı veren arkadaşıma binnnnlerrrrceee kez teşekkür ediyorummmmm.. 3 haftadır düzenli olarak 40ml'lık şişenin içine biraz şampuan koyup içine de irice 1 sarımsağı rendeledim, ilk etapta sadece sarımsaklı kullanıyordum da son 2-3 kullanımdır çam terebentin yağını da koydum ki fazla koymuşum henüz çökmediği için hemmen normal şampuanıma geçirdim çam t.i sarımsak kokusunu da azalttı.. ki artık alıştım da kokusuna.yıkadıktan sonra da koku moku kalmıyormuş.bizzatt koklattım sevgilimee kokuyo mu kokuyo mu diye diye delirttim çocuğu da opuyorumnanaktan sonuççç eveeeeeetttt sonuççç olarakkkkkkkk 3 hafta da (saçım boyalı olduğu için) sonucu görmek te mümkün oldu benim o uzamak bilmeyen saçlarım 1.5-2 cm kadar uzadıııııııııııııııııııııııııııı.. kesinlikle tavsiye ederimmmmm.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla bendede etkili oldu..ben eylül sonu kestim saçımı.6 ay oluyor..bu kadar zamanda kendiliğinden taş çatlasa 3cm uzadı uzamadı gibi bişey..ama sarımsaklı şampuan kullandığımdan beri haftada 1 cm oldu.6 ayda 24 cm olur :)))

bende burda okuduklarımdan sonra az önce 4-5 diş sarımsağı şampuanıma kattım daha kullanamadım ama bu akşam kullanıcam bakalım bana iyi gelicek mi.. sonuç alan arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra zaten hemen yapmaya karar werdim inşallah bende de aynı etkileri gösterir bende sonuç aldıkça yazarım buraya yerimseniben
ama şu koku olayı nası olucak merak edıyorum CADIARZU

ben de bu gece hemen sarmısaklı zeytinyağ maskesi yaptım.dün gece de 4 diş sarmısağı ezdim.üstüne biraz şampuan döktüm.1 gece beklemiş oldu böylece.birazdan bununla yıkayacağım.durularken sulandırılmış elma sirkesi kullanacağım.
ayyy saçlarım hızlı hızlı uzayacak mı çok merak ediyorum

Herkes yumuşatır demiş ama benim saçlarım sertleşti sanki ya... ama yine de sarımsak saça çok faydalı devam edicem kullanmaya

Bende sinamekili kürü yapıyodum geçen hafta bıraktım ,10 kez yaptm 2 cm gibi bi uzama oldu boshayallersmile
Sonrada şampuanımdan biraz boş bi kaba koydum içine 1 diş sarımsak rendeledm deneme amaçlı, koku kalır diye korkuyodum ama hiç kalmıyo gerçekten a.s
Ve şuan memnunum,uzuyomuş gibi hissediyorum bilmem belkide psikolojiktir benimkisi sırnaşık şey O zaman bu başlığı okumamıştım bu kadar etkili olduğunu bilmiyodum, kullanmaya devam etcemm
Sizde deneyin bence kızlar ama ilk önce küçük bi kaba şampuanınızdan biraz koyun içine 1 diş sarımsak rendeleyin o şekilde kullanın , şampuanın içinde çok fazla durursa kötü kokabilir a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…