Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

evet canım aynen dediğin gibi olabilir 5 kere şampuan 2 kere saç kremi ve bol bol sprey fayda etmedi üstelik ertesi günde aynısı yaptım aradan beş gün geçti yeni yeni gidiyo kokusu..bi daha tövbe saçlarım uzasın derken adamı kaybedecem yoksa birde ben sarımsakları soydum zeytin yağının içinde saklıyorum hazırcana alıp kullanmak için onları katsam şampuana gene yağı gibi etkili kokarmı..?

cnm zaten bir şeyin yağı zeytinyağında bi süre bekleterek çıkarılıyormuş..kendisi havucu rendeler ve baya bi süre zeytinyağında bekletir ve kendi havuç yağını kendi yapardı..bu işlerde ilgili ve bilgili bir arkadaşımdı inanırım söylediğine...senın formülle de sarımsağın yağını çıkarırsın ve emin ol o da kokar sen sadece şampuana rendele,inan işe yarıyor...bugün okulda arkadaşlara yaklaşık 40 gündür sarımsaklı şampuan kullandığımı ve geçen yazdığım gelişmeleri anlattım herkes yüzünü ekşitti...kokmazmı?dediler hemen allahtan bu sabah da yeni duş almışttım ve kokladılar saçlarımı inanamadılar,kokmuyor dediler eminim bu akşam hepsi şampuanlarını sarımsaklayacak..

kizlar durulama suyuna sirke katiyomusunuz o kokuyu aliyo bide parlatiyo bi kova suya bir fincan elma sirkesi ekleyin durulama suyu olarak kullanin

merhaba arkdaşlar,bende bgn denedim sarımsağı bakalım zamanla etkisi olucak mı?yanlız saç diplerim yanıyor iyice duruladım ama..

arkadaslar cok fazla bekletmeyin kafanizda fazla bekletmek zarar verir sarimsagin icinde kükürt var o yüzden

arkadaslar cok fazla bekletmeyin kafanizda fazla bekletmek zarar verir sarimsagin icinde kükürt var o yüzden

bende yaptım ama söylediğiniz gibi koku falan olmadı boş bir şişeye yarısına kadar sampuan koydum sonrada 3 diş sarımsak rendeledim bir haftalık yetecek kadar yaptım ne koku ne bişey yok acaba azmı koydum sarımsağı diyecem ama sampuanıda az koydum şişem çok büyük değil bence yeter size görede yetermi?

ben 750ml şampuana 7 diş sarımsak rendeledim şuan şampuanım bitti gibi dün saçıma fön çektim ablam bile şaşırdı kesinlikle uzatıyo ya haftada birde yağ bakımı yapıyorum bana yetiyo valla 5 cantim kesmiştim saçımı kahrolmuştum şuan geri geldi saçlarım gene belimde ama dahada uzun istiyorumm sarımsağa devamm yani:) offf bu uzun saç takıntısı beni öldürceeek yaaa:):))

ya arkadaşlar bende yaptım bu sarımsak şampuan ikilisini ama bi sorum olacak saçımızı kaç günde bir bu şampuanla yıkamamız gerekior uzaması için yani benim saçlarım boya rofle vs. işlemlerden sonra acayip yandı mecburen kestirdim kısacık ışıl alben gibi dolaşıyorm ama saçlarımın uzamasını çok istiyorum,bu arada bu sinameki bademyağı ve bemiks kürünü de yapıorm hafta da bir kez ama yorucu olmaya başladı artık sarımsak olayı daha pratik geliyor ama ne kadar aralıklarla yıkamak gerekli sonuç alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...

ben hergun banyo yaparım oyuzden hergun kullanıyorum..sacları resmen parlatıgı ve beslıo.hıc zararı yok ozellıkle kokuda kalmıo ustelık ben en son durulamayı sarımsaksız sampuanla bıle yapmıyorum.ınanın kokuda kalmıo.. banyodan cıktıktan sonra durulanmayan sac kremlerınden kullanıom..ben avonun badem ozlu durulanmayan sac kremı war onu sewıom en son onu surdugum ıcınde onun kokusu kalıooo...

sarımsağı saçınıza katıp kullanırsanız başka bir ek şampuan daha kullanın bende şampuana katmak yerine sarımsağı kaynatıp suyunu saçlarıma uyguluyordum bir ara

o kokuyu sen duymaya bilirsin ama başkaları duyar sana yokmuş gibi gelir bende öyle duyulmuyor diyordum ama öyle değilmiş

valla istediği kadar koksun yeterki uzasın beslesin parlatsın razıyım..berbat saçlarım var şuanda..permadan dolayı çok bozulduççbeğenmedimde kıvırcık saçı.
düzleşsin diye hiç şekilledndirmiyorum krem veya jöleyle..bir an önce eski haline dönsün..
ayrıca şu yağlı kürler çok yorucu geliyor bana..yapamıyorum düzene sokamıyorum..
o yüzden bu şampuana katma işi çok daha kolay geldi..zaten en geç 2 günde 1 yıkıyorum..kendi kendine bakım yapmış olacak..
ben şampunaı dün aldım 700 ml
içinede büyüklerinden 9 tane falan rendeledim..1 çorba kaşığı bal kattım
3 ampül bepanten,3 ampl e vitamini kattım..
saçlarımı yıkayınca 5 dakka bekleyeceğim o sırada kese falan atarım..bekletmeliyimki ampüllerin de faydası olsun..
inşallah güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…