kesinlikle ondandır cnm yağını ben de aldım ama 1 kere sürebildim saçlarıma koku tüm evi sardı ve uzunca bi süre koktu..yağı çokk etkili ..şampuana katılan sarımsak, yağıyla kıyaslanamaz bile ..bence dene
cnm zaten bir şeyin yağı zeytinyağında bi süre bekleterek çıkarılıyormuş..kendisi havucu rendeler ve baya bi süre zeytinyağında bekletir ve kendi havuç yağını kendi yapardı..bu işlerde ilgili ve bilgili bir arkadaşımdı inanırım söylediğine...senın formülle de sarımsağın yağını çıkarırsın ve emin ol o da kokar sen sadece şampuana rendele,inan işe yarıyor...bugün okulda arkadaşlara yaklaşık 40 gündür sarımsaklı şampuan kullandığımı ve geçen yazdığım gelişmeleri anlattım herkes yüzünü ekşitti...kokmazmı?dediler hemen allahtan bu sabah da yeni duş almışttım ve kokladılar saçlarımı inanamadılar,kokmuyor dediler eminim bu akşam hepsi şampuanlarını sarımsaklayacak..evet canım aynen dediğin gibi olabilir 5 kere şampuan 2 kere saç kremi ve bol bol sprey fayda etmedi üstelik ertesi günde aynısı yaptım aradan beş gün geçti yeni yeni gidiyo kokusu..bi daha tövbe saçlarım uzasın derken adamı kaybedecem yoksabirde ben sarımsakları soydum zeytin yağının içinde saklıyorum hazırcana alıp kullanmak için onları katsam şampuana gene yağı gibi etkili kokarmı..?
Cok sagol Meganncim en kisa zamanda bende deneyecegim.
ben hergun banyo yaparım oyuzden hergun kullanıyorum..sacları resmen parlatıgı ve beslıo.hıc zararı yok ozellıkle kokuda kalmıo ustelık ben en son durulamayı sarımsaksız sampuanla bıle yapmıyorum.ınanın kokuda kalmıo.. banyodan cıktıktan sonra durulanmayan sac kremlerınden kullanıom..ben avonun badem ozlu durulanmayan sac kremı war onu sewıom en son onu surdugum ıcınde onun kokusu kalıooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?