Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

ben de 3-4 diş sarımsak attım şampuanıma ama kötü kokuyor şampuan ya.saçımda koku kalmıyor gerçi ama sarımsağın kokusu kötü geliyor şampuandan.ne kadar kalmamalı şampuanda.1-2 hafta önce atmıştım sarımsakları.her gün o şampuanla yıkıyorum.kafa derim kaşınıyor yalnız benim.bunun iyi geldiğine emin misiniz kızlar?

rezil oldu koca bir kutu şampuanım. leş gibi kokuttu saçlarımı şampuan da banyoyu kokuttu ağzını kapatmama rağmen. sadece 1 diş rendeleyip koymuştum. yok hiç bana göre değil o kokuya tahammül edemem, çöp gibi kokuyor insan... geçmiyor da burnuna burnuna geliyor. attım çöpe olduğu gibi rezalet.

valla bana iyi geldi..3 cm kadar uzadı kullanalı 1ay oldu mu bilmiyorum..benimde saçlarım berbat kokuyor ama çıkmadan önce lavanta çayı döküyorum ılık..koku falan kalmıyor..
aylarca uzamayıp bu yöntemle uzayınca varsın koksun benim için sorun değil valla..

saç kremi kullanınca ne koku kalıyo ne bişey uzattığı garanti saç ta dökmüyo ee daha nolsun arkadaşlar ya bende ne maskeler uyguladım saçıma ama insanda bi heves oluyo sonra sıkılıyo üşeniyo yapamıyo o bakımları bide benden tavsiye sürekli cantim cantim kontrol etmeyin saçınızı kendi haline bırakın benim şuan saçım 5 cantim uzadı 3 ayda ablamda kullanıyo onunda saçı küttü şuan omuzuna indi ben memnunum arkadaşlar koku mokuda yok saç kremi kullanın yada başka bi şampuanla durulayın yeter bugünlük benden bu kadar...... sağlıklı uzun saçlaraaa by byyy

bnde kullanıyorumm kızlar :)) eed biraz kötü kokuyor ama sonra normal sampuanımla bida yıkıyorumm geçiyor koku fln kalmıyorrr

ben sarımsaklı şampuanı kullanmaya başlayalı 1 ay oldu iyi gidiyor ben haftalık hazırlıyorum şampuanımı

slm kıslar valla ben 200 ml lık şampuana 4 diş sarımsak ezıp kattım yaklaşık bır hafta olacak saçlarım acaip dökuluodu şıp diye kesiıldı valla artık orda burda saçlarımın peşınden gıdıp toplamıorum.o kadar kı arkadaşım bile evde artık senın saçlarını görmuorum ne yaptın dedi. evet biraz pis kokuor ama sadece saçım kuruyana kadar hafıf bi koku oluo zaten saç kremıde kullanıorum fazla koku olmuo iyice kuruyunca ne koku ne bişe olmuo valla . şimdi yenı bı tane daha aldım onun içine de 4 tatlı kaşığı bal kattım .once sarımsaklıyla sonra ballı şampuanla yıkıorum.saçlarım kendine geldı valla bu bılgılerı veren arkadaşlara yurekten teşekkurlerımı sunarım .

evet şampuanın içine bildğimiz bal katıorum burda bı topiğe yazmış arkadaşlar.bende uygulamaya başladım.saçları gerçeklten onarıor.ama ıyıce çalkalamak gerekıor kullanmadan önce.onca sarımsakla sonra balla.

Bende denedim arkadaslar uzatmaya etkisi olmadi gibi ama saclari yumusacik yapiyo,birde kokusu olmasa.Kuruyunca koku kalmiyor ama saclar islaninca resmen sucuk gibi kokuyor

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;xxxxl adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Nivalin sarımsaklı ve ısırgan otlu şampuanı var isterseniz onu bir deneyin ayrıca sarımsak kokusuda yok .

valla uzamasından geçtim resmen saç çıkardı bende..kötü kokması gerçekten umrumda değil..kuruyunca geçiyor zaten..
saç diplerimden yeni saçlar çıkmış..bide benimkiler çok ince teli ve azdı..çıkmasını çok istiyordum..arkadaşım dedi senin saçın gürleşmiş naptın..dedim böle böle sarımsak sağolsun..şampuanım bitene kadar kullanacağım..sonra çok az bi şampuanla normal olarak yıkayacağım bir süre alışkanlık yapmasın saçım diye..sonra tekrar sarımsaklıya geçeceğim

ayrıca içine 1 tane bemixs ampül,çam terebentini, badem yağıda koydum acaba sorun olurmu

arkadaşlar ben şampuanıma koymadım ama sürekli uygulamıştım çok güzel oldu. 2 katına çıktı saçım. şimdide sarımsak özlü şamğuan aldm. bakalım bi yaz gelsn yeniden bakımlara dönücem şimdi okuldan vakit kalmıyor:)

Arkadaşlar ben de 2 aydır kullanıyorum, bir sıvı sabun kutusuna şampuan koydum içine de 2 diş dövüp attım.. Kötü kokuyor ama kullanmadan da edemiyorum. Mazoşistim herhalde.. Bolca onunla yıkıyorum sonra mercimek kadar sarımsaksız şampuan döküp yıkıyorum. Ben kafamda hiç bekletmiyorum ama en fazla 20 saniye kalıyordur.. Kuruyunca zerre koku kalmıyor. Nasıl geldi derseniz, ben saçımı ölçemiyorum.. Kıvırcığa yakın dalgalı bazen düze yakın oluyor o zaman aa uzadı galiba diyorum ama göz yanılması da olabilir Emin olduğum ise yumuşattı, dökülmeyi azalttı, alnıma yakın yerlerde kısa saçlar vardı onların uzadığını daha kolay anlıyorum, uzadılar, ve galiba diplerden yeni saçlarım çıkyor, dökülmüş olanlar yeniden geliyor diye düşünüyorum. 4-5 ay daha kullanıcam, net bir uzama o zaman belli olur sanırım bende uzayan kıvrılıyor çünkü kaydirigubbakcemile2

Tarifi veren arkadaşa da teşekkür ederim..

ben yaptım ve tam 4 ay kullandım içine badem yağı evigen falan da atıım. yıkarken cook fena kokuyo nefret ettim 4 ay duşa girmekten ve sonra da sacım ıslakken hep hissttim o kokuyu uzun bi süre ama kurutunca ucuyo kalmıyo bişi. kesinlkle yumusatma,parlaklık canlılık vs olmadııı hatta karıstı daha cok saçım. ve koktugumla kaldım . uzattı mı derseniz, o dönem o kadar bakım yaptım ve saçımı sarı yaptım 3. gün yataktan kalktıgımda dipler siyahtı

En son 17 martta yazmışım bu konuya.Saçlarımı 5 Nisanda boyattığım için şimdilik uzama kontrolü yapamıyorum,belli olmuyor boyadığım saçla renk yakın olduğundan.
ama şunu söyleyebilirim ki banyo esnasında topak topak saç toplamıyorum, çok dökülüyordu ve de yumuşacık oluyorlar.bence hiç de bahsedildiği kadar kötü değil koku çünkü kuruduğunda zerre koku kalmıyor.ayrıca avonun hindistan cevizli bir saç spreyi vardı, bulabilirseniz ondan alabilirsiniz çok kokarsa, ben ilk zamanlarda ondan sıkıyordum da gerek görmüyorum artık.30 ml. şişeye 1 sarmısak rendeliyorum, biraz da çam terebentin ekliyorum.şimdi bephantene ya da evigen almayı düşünüyorum.kokarsa da koksun saçım uzasın yeter ki.millet bakım bilmem ne derken bir ton para harcıyor.o kadar parayı da çöpe atmak istemem açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…