Kızlar Sevgiliniz Sizinle Kadın Doğum Uzmanına Gelmek İstese Tepkiniz Ne Olurdu?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Arkadaşlar merhaba..
Sevgiliniz sizinle kadın doğum uzmanına gelmek istese tepkiniz ne olurdu?
Normalde ben bu tarz özel mevzularımı sevgilimle asla paylaşmam özel gündü, doktordu vs.
Geçen gün tüylenme sorunum nedeniyle hormon testi yaptırmak için kadın doğuma çıktım, test yaptırdım filan.
Barkotumu cüzdanıma koymuştum, orda kalmış unutmuşum.
Ardından sevgilimle buluştuk, ben cüzdanımı karıştırırken barkotu gördü baktı, aldı eline.
O anda bişey yapamadım, anlık gelişti olaylar. İzin vermek istemedim tabiiki, ama görmüş bulundu.
Bugün mü çıktın filan dedi.
Evet dedim.
Keşke ben de gelseydim, yanında olmayı çok isterdim dedi.
Aa yok artık dedim, çok şaşırmıştım :S
Niye yok artık diyorsun sevgilim dedi.
E daha neler yani dedim, neden bu kadar çok yanımda olmanı istiyorsun ki anlam veremedim, duymamış olmak istiyorum dedim.
O da afedersin canım, bence de duymamış ol, kızdırdıysam seni özür dilerim dedi.
Ben daha da bir şey demedim.
Ama tavrımı koydum, utandım ve kızdım açıkçası.
Ne demektir yani, evli değiliz bir şey değiliz, amacı neydi anlamadım?
Sizin başınıza böyle bir şey gelseydi ne yapardınız kızlar?
Yani normal mi böyle bir soru, ben mi çok geri kafalıyım anlamadım ki
Ondan beklemediğim için, bu sorusu şaşırttı beni. Daha evvel başımıza böyle bir şey gelmemişti, konuşmazdık böyle konuları hiç.
Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne var ki gelsin noluyor zaten muayene odasına almıyorlar dışarda beklerdi.. gizlimi yaptıracaktınız testi

Herhangi bir gizliliği yoktu ama ultrasonda filan baktı doktor. Test yaptırmadan önce.
Sadece anneme söylemiştim giderken zaten.

gelmek istiyorsa gelsin bırak dışarda bekler seni ... erkeklerin bu jinekolog merakını anlamıyorum ...ordaki doktor görevini yapıyor yaa bu kadar büyütmeyin .. rahatsızsanız bayana gidin o zaman ..

Çok normal ne var ki bunda? Böyle konuları konuşmadık demişsiniz, cinsellikse kastınız cinsellik değil ki bu sağlık. Kadın hastalıkları gittiğiniz yer neticede, sevdiği insanın hastaneye giderken bir sağlık problemiyle uğraşırken yanında olmak istemesi gayet normal bence.

gelmek istiyorsa gelsin bırak dışarda bekler seni ... erkeklerin bu jinekolog merakını anlamıyorum ...ordaki doktor görevini yapıyor yaa bu kadar büyütmeyin .. rahatsızsanız bayana gidin o zaman ..

Arkadaşım, doktorun bayan ya da bay olması değil benim şikayetim. Anlatamadım sanıyorum :/
Elbette doktor görevini yapıyor, altında mana aranması gereksiz ki zaten.
Benim sorunum sevgilimle daha önce böyle konuları konuşmamamıza rağmen benimle gelmek istediğini söylemesi.
Doktor ayrımı yapmıyorum ben burda.
Öyle sığı beyinli biri değilim olmadım hiçbir zaman.
Yorumunuz için teşekkürler yine de.

Yanında olmak istemiştir canım . Jinekolog olmuş , diş doktoru olmuş bence farketmez . Art niyetli olmadığını düşündüm

Konunuza saygı gösterip yorum yapan arkadaşlara ne bu sert çıkışmalarınız, anlayamadım..

Ayrıca erkek arkadaşınız da bir hata göremedim.
Gelmek istemiş ne olmuş yani..

Erkekler o kadar ince detayları düşünmezler ki.
Sonuçta özünde karnım ağrıyo desen veya fazladan trip atsan "adetlimisin nesin" diyebilen canlılar
Bence hastaneye tek gitme mantığıyla düşünmüştür. Hani hastane+hastalık+destek ilişkisi.

eğer hastaneye kadar eşlik etmek kapının önünde beklemek gibi bi amacı varsa normal karşılarım

ama seninle birlikte muayene odasına filan girmeyi kastettiyse çok saçma bence
senin kocan değil ki o sonuçta

Bence de erkek arkadaşınız kötü niyetten değil destek olmak istediği için böyle davranmış. Bu durumun sizi rahatsız eden yönü sanırım tüylenme sorununuz olduğunu anlayacağından korkmanız.

o zaman sevgiliniz öyle biri .. sizin deyiminizle çünkü onun düşüncesi bu oluyor kendiside gelmek istediğine göre ...

Son düzenleme:
Sevgiliniz sizinle farklı bir konu konuşmamış ki ha dahiliye ye giderken kapıda beklemiş ha ona arada fark ve art niyet göremedim ben :44:

ben hiçbişey anlamadım valla :26:
belki önemli bi sorun var zannetmiştir destek olmak istenmiştir :26:
jinekoloğa gelmek istemesini neden yanlış anladınız gerçekten anlamadım, siz neden gelmek istediğini düşünüyosunuz?
bence neden acayibinize gittiğini söyleyin ona göre yorumlayalım

Konunuza saygı gösterip yorum yapan arkadaşlara ne bu sert çıkışmalarınız, anlayamadım..

Ayrıca erkek arkadaşınız da bir hata göremedim.
Gelmek istemiş ne olmuş yani..

Arkadaşım, kimseye sert çıktığım filan yok. Herkesin yorumuna saygı gösterip, teşekkür ediyorum. Art niyetsiz.
Allah aşkına ne yapayım başka?
Konuyu saptıran arkadaşlar vardı, o yüzden açıklama yapma durumunda kaldım.
Olayı başka yönlere çekmeyi istemediğim için.
Yoksa başka bir amacım yoktu...

Garipsedim canım ne bileyim, sebebini de bilmiyorum açıkçası :/
Özel bir sorun sonuçta, keşke ben de gelseydim demesi tuhaf geldi.
Elbette gelip kapıda bekleyecekti tabiiki ama böyle konuları paylaşmadığımız için bu denli rahat davranması şaşırttı beni..
O yüzden bir size de sorayım dedim, acaba yanlış mı bu düşündüklerim diye.
Teşekkür ediyorum yorumun için.

o zaman sevgiliniz öyle biri .. sizin deyiminizle çünkü onun düşüncesi bu oluyor kendiside gelmek istediğine göre ...

Sevgilim de gayet çağdaş biridir aslında.
Benden daha çağdaş olduğunu söyleyebilirim, benim tabularım çok fazla :/
Sizlerin de düşüncesi benim için önemli, o yüzden sorma ihtiyacı hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…