Kızlar Sevgiliniz Sizinle Kadın Doğum Uzmanına Gelmek İstese Tepkiniz Ne Olurdu?

rica ederim canım
sanırım 10 küsür aydır birlikteymişsiniz, yani çok yeni değilsiniz art niyetle yaklaşmamıştır gerçekten yanında olmak istemiştir sevgilin
erkekler çok ayrıntı düşünemiyorlar, düz mantık yaklaşmıştır.. bi de kadın hastalıkları deyince kist vs tarzı bişey zannedip korkmuş da olabilir

Olabilir canım, ben de abartmış olabilirim :)
Bazen beklenmedik tepkiler veren biriyim, bunun da farkında olamayabiliyorum.
Sayenizde farkında oluyorum, aşacağım inşallah :)
Evet 10 küsür aydır birlikteyiz, bir yılı aşkın birbirimizi tanıyoruz..
Ama düz mantık yaklaşımı aylar geçse de düzelmedi, düzelmiyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece görüştüğün insan bence hiç luzum yok seviyeni korumalısın .. şayet bir gün o değilde bir başkası olursa evlendiğin insan bunlar pişmanlık olarak kalır sende :S keşke herşeyin ilkini şu konunun bile eşimle yaşasaydım dersin .. Sadece benim fikrim..

sevgiliniz yanınızda olmak istemiş siz terslemişsiniz bence sorun sizde bune mesafedir anlamadım

O barkotu görmeseydi, ben asla söylemeyi düşünmüyordum zaten canım.
Bana tuhaf geliyor, henüz sevgilimin bu tarz konuları bilmesi, aynı senin gibi düşünüyorum.
Arkadaşlar böyle deyince geri kafalı olduğumu düşünüyorum yer yer :S

yanı sevgılınız ılle kadındoguma gıdıyorsunuz dıye degıl belkı ortopedı bolumune gıtsenız ona da gelmek ısteyecektı..yanı orada onemlı olan sızın yanınızda oldugunuzu bılmenızı ıstemenızdı bence...

Gerikafalılık değil mahremiyeti korumaktır sadece .. arkadaşların yorumlarını okumadım ..şayet üzerinde düşünüyor isen bir konunun demekki o konu senin kafana gerçekten tamamı ile yatmamış ve sana uymayan birşeyler var ..

Ben sıkıntı yapmazdım. Gelebilir bence sorun olmazdı. Girip içeride bekleyecek hali yok ya.

Valla canim, benimki basur sorunu nedeniyle doktora muayeneye gittigimde geldi, Doktor orta yasli bir adamdi pek iyi ingilizce bilmediginden muayane odasina grip bana tercumanlikta yapti .. Zamani gelirse neden kadin dogum doktorunada gelmesin ki. Kendi tiksinecegini dusunmedigi surece hicbir sorun yok. Eger sende bu muayenelerden hoslanmayan biraz korkuyorsan yaninda olmak istemistir.

Bence sorun sevgilinizde değil sizde.. 'Hiç öyle konuları konuşmadık ' falan demişsiniz bu ayıp bir şey değil ki neticede sağlık, 'öyle konular' kapsamına girmiyor yani.. Biraz fazla tepki vermişsiniz bence.

ben sevgilime sen de gel beni yalnız bırakma demiştim
ama oraya gidince parmakta yüzük yok yanında bi erkek tuhaftuhaf bakıyolar tabi

ben de hormon testi için gitmiştim tüylenme sorunu için ama millet fesat yanlış anlıyo hemen

Ben duzenli jinekolog kontrolundeyim.
Bazen gelir erkek arkadasim. Ozellikle ameliyat oldugum zaman her dakika yanimdaydi.
Ben hic art niyet aramadim bu durumdan.

Pekala ben yanlış anladım sanırım..
Sonuç itibari ile cogu kişi aynı şeyi demiş..
Ortada garipsenecek durum yok..

Seni de anlıyorum jinekolog konusu oldugu için ne diye gelmek istedi diyorsun sonucta kadınsal birşey..
Ama erkekler ince düşünmez işte..
Doktor ne olursa olsun yanında olmak ister.. sevdiği,düşündüğü için.. Hani yanında olsaydım keske söyleseydin anlamında söylemiştir..

Valla adam yine iyi bir şey dememiş özür dilemiş helal olsun.
Bence çok yanlış düşünüyorsun, ya da sevgilini henüz bu konuları konuşacak kadar yakın görmüyorsun kendine.

Sevgilinle ne kadar yakınsın ,yaşlarınız kaç bilemiyorum ama bu tavrın çok tuhaf ...

Sonuçta doktora gitmek stresli bir durum ,sanadestekolmak istemiş

sevgilini yakın görmüyorsn demek ki ,bence otuup ilişkini bir gözden geçir ,10 ay olmuş madem boşuna oyalamayın birbirinizi

Benim böyle bişey söylenmesi hoşuma giderdi açıkcası.
Ben kendim isterdim benimle gelmesini.
Neden bu kadar garipsedin ki ?
Bence tepki göstermen iyi olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…