- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Arkadaşlar merhaba..
Sevgiliniz sizinle kadın doğum uzmanına gelmek istese tepkiniz ne olurdu?
Normalde ben bu tarz özel mevzularımı sevgilimle asla paylaşmam özel gündü, doktordu vs.
Geçen gün tüylenme sorunum nedeniyle hormon testi yaptırmak için kadın doğuma çıktım, test yaptırdım filan.
Barkotumu cüzdanıma koymuştum, orda kalmış unutmuşum.
Ardından sevgilimle buluştuk, ben cüzdanımı karıştırırken barkotu gördü baktı, aldı eline.
O anda bişey yapamadım, anlık gelişti olaylar. İzin vermek istemedim tabiiki, ama görmüş bulundu.
Bugün mü çıktın filan dedi.
Evet dedim.
Keşke ben de gelseydim, yanında olmayı çok isterdim dedi.
Aa yok artık dedim, çok şaşırmıştım :S
Niye yok artık diyorsun sevgilim dedi.
E daha neler yani dedim, neden bu kadar çok yanımda olmanı istiyorsun ki anlam veremedim, duymamış olmak istiyorum dedim.
O da afedersin canım, bence de duymamış ol, kızdırdıysam seni özür dilerim dedi.
Ben daha da bir şey demedim.
Ama tavrımı koydum, utandım ve kızdım açıkçası.
Ne demektir yani, evli değiliz bir şey değiliz, amacı neydi anlamadım?
Sizin başınıza böyle bir şey gelseydi ne yapardınız kızlar?
Yani normal mi böyle bir soru, ben mi çok geri kafalıyım anlamadım ki
Ondan beklemediğim için, bu sorusu şaşırttı beni. Daha evvel başımıza böyle bir şey gelmemişti, konuşmazdık böyle konuları hiç.
Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..
İşte bende tam da ondan bahsediyorum... Kimse kimsenin kişisel önceliklerini yaftalayamaz...Şimdi KISMEN daha net oldu en azından...... teşekkür ediyorum...Herkes dilediği doktora gitmekte özgürdür arkadaşım, olayı böyle ele alacağınız hiç aklıma gelmemişti esasen..Ama bay\bayan doktoru ayrımı yapan kadının öncelikleri önemli elbette..Benim için cinsiyeti önemli değildir, bir başkasına göre daha önemlidir.Bu kişisel bir tercih.Yanlış anlaşılmak en büyük korkum ve yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum :/Sığı beyinli insanlar, o hastanede hiçbir bayan kadın doğum uzmanı yokken sırf erkek doktor var diye doğum yapamayıp ölen insanlar.Kastettiğim bu tarz insanlardı...Anlaşılabilmişimdir umarım :)
Arkadaşlar merhaba..
Sevgiliniz sizinle kadın doğum uzmanına gelmek istese tepkiniz ne olurdu?
Normalde ben bu tarz özel mevzularımı sevgilimle asla paylaşmam özel gündü, doktordu vs.
Geçen gün tüylenme sorunum nedeniyle hormon testi yaptırmak için kadın doğuma çıktım, test yaptırdım filan.
Barkotumu cüzdanıma koymuştum, orda kalmış unutmuşum.
Ardından sevgilimle buluştuk, ben cüzdanımı karıştırırken barkotu gördü baktı, aldı eline.
O anda bişey yapamadım, anlık gelişti olaylar. İzin vermek istemedim tabiiki, ama görmüş bulundu.
Bugün mü çıktın filan dedi.
Evet dedim.
Keşke ben de gelseydim, yanında olmayı çok isterdim dedi.
Aa yok artık dedim, çok şaşırmıştım :S
Niye yok artık diyorsun sevgilim dedi.
E daha neler yani dedim, neden bu kadar çok yanımda olmanı istiyorsun ki anlam veremedim, duymamış olmak istiyorum dedim.
O da afedersin canım, bence de duymamış ol, kızdırdıysam seni özür dilerim dedi.
Ben daha da bir şey demedim.
Ama tavrımı koydum, utandım ve kızdım açıkçası.
Ne demektir yani, evli değiliz bir şey değiliz, amacı neydi anlamadım?
Sizin başınıza böyle bir şey gelseydi ne yapardınız kızlar?
Yani normal mi böyle bir soru, ben mi çok geri kafalıyım anlamadım ki
Ondan beklemediğim için, bu sorusu şaşırttı beni. Daha evvel başımıza böyle bir şey gelmemişti, konuşmazdık böyle konuları hiç.
Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..
bence cüzdanını karştrması en basta bir yanLş ve bu rahatlığı siz vermişssiniz. hastanyede gelmek istemesi normal neden yanLş anlıorsun ki başka bir bölüm olsa orayada gelirdi diye düşüneblirsin? neticede orda seni görecek değil kapıda beklicek kan verirken yanında olcak
Arkadaşım , konu sahibi arkadaş sevgilisine cüzdanını karıştırtmamış, kendisi cüzdanını karıştırırken sevgilisi görmüş, biraz dikkatli okursanız..
tersten bakalım olaya..
erkek arkadaşın senin onunla üroloğa gelmeni ister mi?
benim de aklıma bu gelmişti.
ben erkek arkadaşının art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama senin davranışın da tuhaf gelmedi sonuçta bir kadın hastalığın olabilir ve ona söylemek de istemiyebilirsin utanabilirsin gayet normal.sonuçta 10 aylık erkek arkadaşın yıllardır tanımıyorsun eşin falan değil böyle konuları ona söylemek zorunda değilsin.Ama o belki rahatsız olacağını düşünmedi.o bir sorunuyla ilgili üroloğa gitse senin bilmeni ya da yanında gelmeni ister miydi sanmıyorum.başka bir doktor olsa neyse de ben de kadın doğuma giderken eşin falan olmayan bir insanın gelmesini mantıklı bulmuyorum
bence bu senin hoşuna gitmiş... kaç yaşındasın tatlım
bilmem yani flörtde bu tür şeyler sevimli olur öyle hissettim :)
çok şekersin :) bu tür küçük şeyler insanın ruhunu okşar bizde yaşadık tatlım utanma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?