Kızlar Sevgiliniz Sizinle Kadın Doğum Uzmanına Gelmek İstese Tepkiniz Ne Olurdu?

bir de ben hep sevgilim dediğim insan kötü günümde de yanımda olmalı diye düşünürüm. iyi günde gezmekte tozmakta herkes var zaten. ya da ben hastanelere doktorlara sevgilim yokken de yalnız gidiyorum zaten. benimle zor günümü paylaşmıyor destek olmuyorsa niye hayatımda ki yani

aslında sevgilin kibar çocukmuş, art niyeti olmadığını düşünüyorum ama
ben bir ilişkide sevgilinin çok özelinize girmesi taraftarı değilim,
yani herşeyide bilmek zorunda değil, sonra ayrılınca bu ufacık şeyler mevzu oluyor,
bu devirde kimseye güven olmuyor.( genel düşüncelerim)

Alt tarafı hormon tahlili yaptıracaksınız, jinekologa muayene olurken iceri gelecek değil ya. Biraz abartmışsınız.

İşte bende tam da ondan bahsediyorum... Kimse kimsenin kişisel önceliklerini yaftalayamaz...Şimdi KISMEN daha net oldu en azından...... teşekkür ediyorum...

Rahatsizligim ne olursa olsun ben sevinirm acikcasi gelsin destek olsun ne var bunda.
Ozel gunlerinden bahsetmeyebilirsin olabilir ama kadin dogum uzmanina gitmek ayip degil ki. Saglik bu sonucta.

bence abartmışsın ya..
ben sevgılıme kendım dıyordum ben jınekologa gıtcem
benı gotursene dıye butun gun bekledıgımızde olmustu hastanede..
şimdi evliyiz gercide..
kasma boyle seylerde...
nasıl bogazının agrıması doktora gıtmen hastalıksa oda öyle..

bence cüzdanını karştrması en basta bir yanLş ve bu rahatlığı siz vermişssiniz. hastanyede gelmek istemesi normal neden yanLş anlıorsun ki başka bir bölüm olsa orayada gelirdi diye düşüneblirsin? neticede orda seni görecek değil kapıda beklicek kan verirken yanında olcak

Arkadaşım , konu sahibi arkadaş sevgilisine cüzdanını karıştırtmamış, kendisi cüzdanını karıştırırken sevgilisi görmüş, biraz dikkatli okursanız..

Arkadaşım , konu sahibi arkadaş sevgilisine cüzdanını karıştırtmamış, kendisi cüzdanını karıştırırken sevgilisi görmüş, biraz dikkatli okursanız..

Evet arkadaşlar, birçok kişi madem özeline çok değer veriyorsun öyleyse niye cüzdanını karıştırmasına izin veriyorsun demiş...
Cüzdanımı ben karıştırıyordum arkadaşlarım.. İçinde başka şeyler ararken birdenbire barkotumu unuttuğumu farkettim orada.
O da barkotu görünce merak etti.
Öyle işte, olay bundan ibaret.
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Yorumlarınız benim için önemli, görmediklerimi görüyorum bu sayede...

tersten bakalım olaya..
erkek arkadaşın senin onunla üroloğa gelmeni ister mi?

benim de aklıma bu gelmişti.

ben erkek arkadaşının art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama senin davranışın da tuhaf gelmedi sonuçta bir kadın hastalığın olabilir ve ona söylemek de istemiyebilirsin utanabilirsin gayet normal.sonuçta 10 aylık erkek arkadaşın yıllardır tanımıyorsun eşin falan değil böyle konuları ona söylemek zorunda değilsin.Ama o belki rahatsız olacağını düşünmedi.o bir sorunuyla ilgili üroloğa gitse senin bilmeni ya da yanında gelmeni ister miydi sanmıyorum.başka bir doktor olsa neyse de ben de kadın doğuma giderken eşin falan olmayan bir insanın gelmesini mantıklı bulmuyorum

Aynen arkadaşım, yıllık ilişkilere bakacak olursak bizim ilişkimiz henüz yeni sayılır..
Ben de çok rahat değilim bu konularda yani..
Zaten bir daha da aramızda konusu geçmedi, sanırım biraz onun da dalgınlık anına geldi.

Gelmesinde bir sakınca yok ama ortada evlilik olmayınca tuhaf oluyor. Benim eşim kadın doğum uzmanı bekarken bir rahatsızlanmıştım başka bir doktora gitmiştim bana küsmüştü ben niye muayene etmiyorum diye :))

herkesin yaşam tarzı ne kadar farklı. bence gelmesinde hiçbir sakınca yok. benimde 10aylık bi ilişkim var doktora gittiğimde söylerim neden gittiğimi de sorar çıktığımda ne oldu sonuçlar iyi mi diye sorar. bunlar gayet insani şeyler. kadın doktoruna gitmek ayıp değil ki. babam da sorsa kadın doktoruna gittim derim ama içeriğini anlatmam.

Bence ortada yanlış anlamaya yaratıcak bi durum yok gibi... sanki biraz biraz benimsediğini göstermek ister gibi algıladım ben... masumane geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…