Kızlar Sevgiliniz Sizinle Kadın Doğum Uzmanına Gelmek İstese Tepkiniz Ne Olurdu?

Erkekler ne yapsa hatalı oluyor yahu
Gelmek istese dert istemese dert
Bazen biz kadınlar ne istediğimizi bilmiyoruz sanırım
Şahsen ben gelmek istiyor diye mutlu olurdum.
Yanımda olup bana destek çıkmak istiyor ne güzel derdim
Ama sana tuhaf gelmiş.Çocuk özür bile dilemiş hata yapmamasına rağmen
İçeri girmezdi zaten.Kapıda beklerdi.
Amaç bazı yerleri görmek değil yanında olmak

evet benim de başıma geldi
özel doktora gitmiştim bi de
gerçekten çok tuhaf bakıyo çevredekiler
sürekli sen evli misin diye sordular
tuhaf tuhaf baktılar o zaman yaşım 17ydi
resmen fesatlık düşünerek sordular çok utanmıştım
o yüzden ben istemiyorum artık gelmesini filan

özel doktor dğildi benimki devlet hastanesiydi.
özel olsaydı terslerdim rahat rahat ama devlet hastanesi olunca daha kalabalık oluyo.
niye orda olduğumu bilmeden rahatsız edici bakışlar dedikodular....
sinir oluyorum

PARDON AMA.... size bi soru sormak istiyorum; tercihini bayan kadın doğum uzmanından yana kullanan onca insan "SIĞ BEYİNLİ" mi oluyor bu mesaja göre..... ??

hayatımda ise zaten vardır bır anlamı
isterse cehennemın dıbıne bıle gelebılır benımle, sorun olmaz

PARDON AMA.... size bi soru sormak istiyorum; tercihini bayan kadın doğum uzmanından yana kullanan onca insan "SIĞ BEYİNLİ" mi oluyor bu mesaja göre..... ??

Herkes dilediği doktora gitmekte özgürdür arkadaşım, olayı böyle ele alacağınız hiç aklıma gelmemişti esasen..
Ama bay\bayan doktoru ayrımı yapan kadının öncelikleri önemli elbette..
Benim için cinsiyeti önemli değildir, bir başkasına göre daha önemlidir.
Bu kişisel bir tercih.
Yanlış anlaşılmak en büyük korkum ve yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum :/
Sığı beyinli insanlar, o hastanede hiçbir bayan kadın doğum uzmanı yokken sırf erkek doktor var diye doğum yapamayıp ölen insanlar.
Kastettiğim bu tarz insanlardı...
Anlaşılabilmişimdir umarım :)

özel doktor dğildi benimki devlet hastanesiydi.
özel olsaydı terslerdim rahat rahat ama devlet hastanesi olunca daha kalabalık oluyo.
niye orda olduğumu bilmeden rahatsız edici bakışlar dedikodular....
sinir oluyorum

Çevre baskısı değil mi :/
Böyle bir kültürde büyüdüğüm için bana belkide bu yüzden tuhaf geliyor böyle şeyler...

boşveeerrr her cevaba açıklama yapmak zorunda değilsin..

Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum derinderin :/
Bu çok bıçak sırtı bir konu...
Dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden, yorumun için teşekkür ederim :)

yanlış anlaşılmaktan korkma sonuçta burası sanal ortam ve sadece yazı var.
jest mimik yok. insanlar hangi ruh haliyle okurlarsa öyle yorumlarlar...

çevre baskısı da.. böyle çevre olmaz olsun..

belki kadın hastalıklarından bi sorunun olduğunu düşünmüştür yanında olmak sana destek olmak istemiştir bence bunda kızılıcak bişey yok önemli bişey olmadığını sadece basit bi hormon testi yaptırmaya gittiğini söyleyebilirdin (benim görüşürüm bu)

Çok güzel bir jeste takılmış, çok çirkin bir davranışı birşey yokmuş gibi anlatmışsın.

Madem özelinize bu kadar düşkünsünüz niçin cüzdanınızı karıştırtıyorsunuz ?

Sonucta doktora gitmissiniz o da yaninizda olmak istemis bence guzel bisey, ama sanirim sen sevgiline o kadar guvenmiyosun bitebilecek bi iliski gibi bakiyodun hissine kapildim

"özel" kavramı sanırım kişiden kişiye değişiyor..

bir kere sevgilimle cüzdanlarımızı karıştırıken ( bize ait olanlardan bahsediyorum) hem o hem ben yüzlerimiz başka yerde olur..
onda da öyle mi bilmiyorum ama ben utanıyorum.hiç bir suretle telefonunu ya da bilgisayarını dahi karıştırmak aklıma gelmez.
adı üstünde "özel" kadın doğum uzmanına ne için gittiğimi bilir fakat benle hiç bir zaman gelme arzusunda olmadı.
ha gelmek istese alt tarafı gelir, oturur, bekler..bunda da çok özellikli ya da yadırganıcı bir durum bulmuyorum.

Yasınız kaç bilmiyorum ama 20 yaşındayken ben de herşeyimi saklardim sevgilimden... Sonra bunların kafaya takılacak seyler olmadıgını gördüm. Sonuçta herkesin bildigi rutin doğal seyler bahsettikleriniz... Siz de öyle yapın derim.

ne güzel işte senin sağlıkla ilgili bir sıkıntında yanında olmak,destek vermek istemiş,niye söylemedin demiş. benimki ben istediğim halde hiçbir doktora gelmezdi.bütün doktorlara hastanelere hep yalnız gittim. oysa onun desteği olsa moralim çok daha yüksek olurdu. kıymetini bil derim

Eğer ilişkinin boyutu ciddiyse ve duygularından eminsen bence sorun yok.
Çünkü o adam senin herşeyine tanıklık edecek.
İlerde hasta olacaksın annen baban değil o adam bakacak.
Allah korusun insanın başına herşey gelebilir.
Sana destek olmak istemiş ve bence çok nezih bir hareket bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…