Kızlar Sevgiliniz Sizinle Kadın Doğum Uzmanına Gelmek İstese Tepkiniz Ne Olurdu?

Götürür hastanenin kapısına kadar, bekler, çıkar gideriz. İlacımı da eczaneye girer beraber alırız. Evli değiliz. Benim için sorun yok.. Ama irdelemez hiç, arabadan dahi inmez, anlatmak istemezsem zorlamaz, yanımda olmak için gelir sağolsun. :)

kişiden kişiye farklılık gösterir demekki herşey
(Ex) Sevgilimle ilk buluşmamda marketten beraber ped almıştık desem bana dersin acaba :))) tabiiki keyiften değil,o an hasta olduğumdan-acil ihtiyacım olduğundan da değil,zevkten hiç değil :) :)))
Anlatsam uzun hikaye...
Bence sevgilininki normal bir istek,erkekler böyle şeyleri merak eder.Ama tabiiki o senin mahremin,yanında istememek de en doğal hakkın.
Peki dişçiye gittiğini öğrenseydi yine gelmek ister miydi?
Eğer cevabın evetse belli ki zor anında yanında olmak isteyen biri.
_________
ben senin yerinde olsam,eğer çocuğu da çok seviyosam
ultrason resmin ve yazdığım ufak bir notu,şu minik zarflara koyar ve bi dahaki buluşmamda ona verirdim.
Notta da "canım aşkım,müstakbel çocuklarımızın yaşayacağı müstakil ev işte burası.Yalvarırım bi hıyarlık yapma da bi ömür mutlu yaşayalım"
tarzı bişey yazardım..
yoksa yazdım mı??
Neyse :)))

Yorumuna bayıldım, ne kadar içten çok teşekkür ediyorumm :)
Aslında diş doktorundan çok korkuyorum, bu benim fobim. Birlikteliğimizden itibaren sadece iki kez gittim, ve ikisinde de geldi.
Destekçim olması beni çok rahatlatmıştı, sanırım bu rahatlığı da birlikte gittiğimiz diş doktorlarından aldı.
Mesela ben ölsem ped filan alamam onun yanında, ama büyük konuşmamak gerek bakarsın başıma gelir. Eminim ki kimse isteyerek almaz o ayrı bir konu zaten :)
Senin dediğin bu ufak notu düşüneceğim, çok orjinal bir fikir :)

Ben jinekoloğa arkadaşımla bile gitmiyorum ya annem oluyor yanımda ya da tek gidiyorum. Ciddi bir mevzu olsa allah korusun kist vs korkup yanında olmak isteyebilir ama normal bir muayene için ben de normal karşılamazdım. Bir de çok gerekmedikçe hastanelerde o bölümlerde erkekleri görmek istemiyorum ben çünkü çoğu insanın adaptan bir haber yaşadığı ülkemizde şakkadanak diye kapıyı açıp içeri daldığını biliyoruz, o anda da dışarıda kim varsa, allah ne verdiyse görüyor. E göz bu ister istemez kafasını çevirirken görüverir adam. Bazı hastanelerde oluyor böyle şeyler ihmalkarlıklar yüzünden.
Bence üstelemeyip özür dilediyse siz de üstünde çok düşünmeyin kötü bir niyetle söylememiştir belki sonradan dank etmiştir. Bir daha aynı şeyi yaşarsanız o zaman aşırı tepki gösterebilirsiniz.

ben de böyle düşünüyorum
yaşadığımız kültür,zamanla benliğini o kadar yitirmiş ki
ben de mahremiyet konusu olduğunu düşünüp bilmemesi gerektiğine inananlardanım
evet kesinlikle geri kafalılık değil bu sadece her kişinin mahremiyet çizgileri farklıdır
senin çizgin bu durumu dışarıda tutmak ister bi başkası istemez tercih meselesi

ayy çok pardon ozaman kusura bakma :)

daha yeni bir birliktelik içindesin belli yıllar geçtikçe utanma filan kalmaz canım aksine her ne olursa olsun hastalıkta sağlıkta yanında olsun isticeksin onun niyetide öyle daha şimdiden bu güzel bişi utanmamalı sevinmelisin sana karşı ilgisiz değil inşallah böyle devam eder..

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, amin inşallah :)

Cem yilmaz in dedigi gibi analog ve digitale iyi ornek.
Analog olan erkek: kiz dr. A gitti, ilgi ister, destek olmak lazim. Ve bende gelseydim diye düz mantıkla sorar.
Digital olan kız: ne demek yani, bu bnm özelim, nicin gelmek istiyor...vb. rahatsiz olur. Ve sacmalama der ne işin var.
Bundan sonraki asamadi:

Anolog erkek:Anlaşıldı sağlık konularında hasas,dr.a yalnız gitmek istiyor diye kendini programlandirmiş apantisti patladi derse dahi ben ses dahi duymadım diyebilecek kıvama gelmistir.
Digital olan kiz: eyvah artık bnmle ilgilenmiyor, eskiden dr. Gelmek isterdi ama şimdi sormuyor bile, neden yoksa biri mi var?
Diye kendini üzmeye dvm eder:)
İşte kadın erkek ilişkileri:)) o düz mantıkla konusur, sen neden dersin onun gibi düşünmeye calıs:)

( esprili yaklasiyim dedim, bencede iyi niyetle soylenmis. İstemiyorsan da gelmesini kibar dille aciklamak mantikli:))

Benim anlayamadigim sizin buna neden bu kadar cok sasirdiginiz.sonucta o sizin erkek arkadasiniz ileride belkide aile olacaginiz biri.sizin yaninizda olmak istemesi cok normal.ben bunda bu kadar sasiralacak bi sey gormedim.

Benim anlayamadigim sizin buna neden bu kadar cok sasirdiginiz.sonucta o sizin erkek arkadasiniz ileride belkide aile olacaginiz biri.sizin yaninizda olmak istemesi cok normal.ben bunda bu kadar sasiralacak bi sey gormedim.

Ama henüz bir aile değiliz arkadaşım...
Bazı şeyleri erken yaşama taraftarı değilim ben.
Zamanı gelince hepsi olacak elbette, ama sizin görüşünüze de saygı duyuyorum...

fazla abartmışsınız siz böyle bu kadar herşeye tepki verirseniz altında mana ararsanız sizin ilişkiniz fazla yürümez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…