Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

soğan ??? nasıl yapıyosun canım ve ne işe yarıyormuş
Canim soganda kükürt oldugu icin sac uzatmada etkisi varmış. Ben bir sogani dogradim bir kac diş sarimsak koydum icine kaynattim suzdum icine badem yagida koydum. Yine iki saat beklettim saclarimda.. Daha bir kere yaptım uzatiyormu bilemem ama saclarim elimden kayıp gidiyo ve o kadar cok parlıyor ki. Erkek arkadasim bu gün sacini mi boyadin dedi. Farkedilcek derecece parlaklik ve yumusaklik oldu.. bunu hergün yapmayi dusunuyorum vaktim oldukça. Sinemakiyide hafta sonlari yapıyorum.

Icinde kükürt olan seyler iyi geliyor.. sogan sarımsak turp bişeyler daha vardi ama unuttum.. yanlis hatirlamiyorsam zencefil olmasi lazim. birde vitamin olarak a ve b vitaminleri b kompleksi birde çinko olarak vitaminleri kullanabilirsiniz cinkoda saci uzatiyor ve cilde de cok iyi geliyor..

Mormu oda guzel ben de kirmizi yapmistim :-D ah biz kizlar .. bisi olmadi derken rahatsiz edici tarafida tararken yikarken zorlamasi yatarken batmasi benimkide boncuktu.. bide komple yapanlari düşün bir sıra sac bir sira kaynak oluyo. Amann uzar saclar sabretmek lazım. gecen gece ruyamda uyuyorum bir uyandim bir gecede 5 cm dibim gelmis amannn sevincten havalara uctum tabi fazla uzun surmedi uyaninca aynaya koştum hemen o kadar takmisim kafaya :-D

tşk ederim canım darısı seninde başına :) ilk haftalarda pek belli değil değildi 1. aydan snra etkisini net bi şekilde gösterdi.daha yolun başındasın sabret canım
Ayy insallah ya bana oyle 24 cm felan degilde bir 8-10 yeter saçlarım katlı kesim en uzunu 48 cm.. 15 gunde yarim cm uzamis demekki ayda 1 cm olucak beklediğim sonuc deil ama dedigin gibi bir ay bir dolsun bakalım. Kafayi takinca da olmuyor galiba

Bende sinemaki yapıyorum baya uzadı bir daha omuzlarımda kestirmem

ewet canım sinamekinin içindede kükürt var o yüzden kullanıyoruz yani sinamekiyi seçmemizin nedeni kükürt.

:) sabret canım 1 aydan snra nolcak bakalım.ewet fazla kafayı takmamak lazım uzayacak de psikolojını bu yöne hazırla bu çok önemli

ay valla biz kadınlar bir alemiz ya.bilinç altımıza ne kadar işlediyse artıkkk :)neyse güzelim o rüyalar gerçek olacak inş.

kızlar nasıl yapılıyo bu kür banada anlatın ya ben bir ay önce camterebentin yagı kullandım saçlarım uzaması için ama hiç iyi gelmedi hep kepek yaptı saçlarım sertlesti

hoşgeldin canım :) bende şu bob modelinden kestirmiştim ense kısmı çok kısaydı çok pişman olmuştum bende bir daha kestireceğimi sanmıyorum

Uzadı ama saçlarım gür olduğu için hala topluyorum ya göğüsaltıma gelince kendine geliyor saçlarım :/

Ay çok güldüm rüyana Allah'ta seni güldürsün ama Haklısın sabır çok önemli birde aklıma bişi geldi acaba bu iki hafta arayı yapmamakta sürekli kullansak ne olur kii birde haftada bir değil iki yapsak ne olur kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…