Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

[QUOTE="Melis Eken, post: 39317931,rum saclarımı kestirdim pişman oldum herhangi bir sorunınız mı sacınızla ilgili ayrıca bemiks ampülü kötü kokuyomuş kürün içine lavanta yagı atsak kokuyu alması ıçın olur mu acaba ?[/QUOTE]

Bemiksin ole abartilcak bi kokusu yok.bnde hicbir yan etkisini gormedim.saclarim yumusacik.ayrica sacimida gurlestirdi

Ya telden foto atmaya calistim ama olmuyo.yarin pcden atarim artik...ölçüm yaptim 3.5 cmi gecmiss :)

sinemaki baska seylere yarıyor dıye bılıyodum da saç duymamıstım hıc belkıde ıyıdır de ıcıne baska seyler katılınca ugrasasım gelmıyo benım..suruyorum badem ya da susam yagını gecıyorum...
susam daha hızlı uzatıyo ama bademden..sınemakıyı merak ettım acıkcası

ewet canım sinameki içiliyo mide ve bağırsaklara iyi geliyo die duymuştum bende daha önce.ama içerdiği kükürt saçlara iyi gelio ve uzamasını sağlıyo.ben çok faydasını gördüm.saçları muhteşem uzatıyo denemelisin bence canım

ay çok güzelmiş o zaman sinemaki annem sürekli bulundurur evde kaynatıp mı sürücez ben tam okuyamadım tüm yazılarını vıtamınler demıssın galıba,, ben bır de saça b ve e vıtamın kullandım tüplerde oluyor ya (ampul) onlardan mı? kısaca soylersen cok sevınırım

ewet canım sinameki bir çay bardağı suda kaynatılıo.süzülüp soğuduktan snra içine bir çorba kaşığı tatlı badem yağı.bemiks,bepanten ve evin ampul kırılıo bunları karıştırıp sürüyoruz ve 4-5 saat bekletiyoruz :))

aa çok teşekkür ederım zaten dayanamadım baktım ınternette cogu kısı yapmış..zaten bıtkılerın cogu faydalı sadece duzgun kullanmayı bılmeliyiz..
bu arada eczacımız sacın en cok ıhtıyacı olan vıtamın e ve b dır demıstı...o yüzden işe yarıyomus bu ampuller demek kı...mantıklı zaten besınlerde bıle bu vıtamınler yararlı her seye..
o zaman devam her zaman soylerım uzun sacın yerı baska

ewet canım ampullerin etkisi çok.bu işlemde düzenlilik ve sabır istiyo.uzun saçlara kavuşucaz inş. :)))

Canım ne güzel uzamissss ve cok cok sağlıklı görünüyor bayıldım darısı bana inşallah.
senin bu 2. sinemaki turun değilmi? Kaçıncı kür oldu canım ?

Bu arada sen 1 çay bardağı su ile kaynatıyorsun sinemaki yi ben yarım çay bardağı okumuştum bir yerde ve hep yarım çay bardağı ile yaptım. Hangisi doğru ki ?

tşk ederim canım.senin saçlarında da baya gelişme var :))benim 2. turda bitti 15 günlük araya girdim bakalım.ewet ben bir cay bardağı ama bu küçük olanlarla yapıyorum.miktarı az oluyo suyun.senin çay bardağın nasıl büyük olanlardansa yarım normal canım :))

Aceba bende niye işe yaramıyor ki sizde belirgin uzamalar var

evet cnm bendekiler büyük olandan. Sonuçta işe yarıyor aynen yaptığım gibi devam ederim.

Aceba bende niye işe yaramıyor ki sizde belirgin uzamalar var

Eki Görüntüle 1413851 Eki Görüntüle 1413852

Canım bence pes etme hemen. Bekleme sürecine kadar devam et. Ve sen bu karışımın içine evin ve bepanthen ampulu de ekliyormusun?

Evet canım ekliyorum son bi kür kaldı bakalım ne olacak

Tatlım gebelikte zararı yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…