- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Kızlar az önce foto çektirdim. 1 aydaki sonuçlara sizde bakın istedim. Uzama varmı baNamı öyle geliyor ?? Eki Görüntüle 1408917
sinemaki baska seylere yarıyor dıye bılıyodum da saç duymamıstım hıc belkıde ıyıdır de ıcıne baska seyler katılınca ugrasasım gelmıyo benım..suruyorum badem ya da susam yagını gecıyorum...
susam daha hızlı uzatıyo ama bademden..sınemakıyı merak ettım acıkcası
ewet canım sinameki içiliyo mide ve bağırsaklara iyi geliyo die duymuştum bende daha önce.ama içerdiği kükürt saçlara iyi gelio ve uzamasını sağlıyo.ben çok faydasını gördüm.saçları muhteşem uzatıyo denemelisin bence canım
ewet canım sinameki bir çay bardağı suda kaynatılıo.süzülüp soğuduktan snra içine bir çorba kaşığı tatlı badem yağı.bemiks,bepanten ve evin ampul kırılıo bunları karıştırıp sürüyoruz ve 4-5 saat bekletiyoruz :))ay çok güzelmiş o zamansinemaki annem sürekli bulundurur evde kaynatıp mı sürücez ben tam okuyamadım tüm yazılarını vıtamınler demıssın galıba,, ben bır de saça b ve e vıtamın kullandım tüplerde oluyor ya onlardan mı? kısaca soylersen cok sevınırım
işte kızlar fotolarım :)Eki Görüntüle 1411610 Eki Görüntüle 1411611
ewet canım sinameki bir çay bardağı suda kaynatılıo.süzülüp soğuduktan snra içine bir çorba kaşığı tatlı badem yağı.bemiks,bepanten ve evin ampul kırılıo bunları karıştırıp sürüyoruz ve 4-5 saat bekletiyoruz :))
aa çok teşekkür ederım zaten dayanamadım baktım ınternette cogu kısı yapmış..zaten bıtkılerın cogu faydalı sadece duzgun kullanmayı bılmeliyiz..
bu arada eczacımız sacın en cok ıhtıyacı olan vıtamın e ve b dır demıstı...o yüzden işe yarıyomus bu ampuller demek kı...mantıklı zaten besınlerde bıle bu vıtamınler yararlı her seye..
o zaman devam her zaman soylerım uzun sacın yerı baska
işte kızlar fotolarım :)Eki Görüntüle 1411610 Eki Görüntüle 1411611
Canım ne güzel uzamissss ve cok cok sağlıklı görünüyor bayıldım darısı bana inşallah.
senin bu 2. sinemaki turun değilmi? Kaçıncı kür oldu canım ?
Bu arada sen 1 çay bardağı su ile kaynatıyorsun sinemaki yi ben yarım çay bardağı okumuştum bir yerde ve hep yarım çay bardağı ile yaptım. Hangisi doğru ki ?
Aceba bende niye işe yaramıyor ki sizde belirgin uzamalar var
Eki Görüntüle 1413851 Eki Görüntüle 1413852
Haklısın canımo zaman başka kürler dene. her saça her zaman etkili olamıyo
tşk ederim canım.senin saçlarında da baya gelişme var :))benim 2. turda bitti 15 günlük araya girdim bakalım.ewet ben bir cay bardağı ama bu küçük olanlarla yapıyorum.miktarı az oluyo suyun.senin çay bardağın nasıl büyük olanlardansa yarım normal canım :))
Aceba bende niye işe yaramıyor ki sizde belirgin uzamalar var
Eki Görüntüle 1413851 Eki Görüntüle 1413852
evet cnm bendekiler büyük olandan. Sonuçta işe yarıyor aynen yaptığım gibi devam ederim.
Canım bence pes etme hemen. Bekleme sürecine kadar devam et. Ve sen bu karışımın içine evin ve bepanthen ampulu de ekliyormusun?
Gerçekten çok güzel uzamışmerhaba kızlar şu saç uzatan sinameki kürünü bende denedim ve bir ayda saçlarım nasıl uzamış sizlerlede paylaşmak istedimyorumlarınızı bekliyorum hanımlar Eki Görüntüle 1333665 Eki Görüntüle 1333667
Tatlım gebelikte zararı yoktur dimiSaçların da dökülme oldumu canım ilk başta dökülme oluyormuş bende hızlı uzasın istiyorum valla uzun saç hevesim den çıt çıt saç aldım bugün geldi ama midem almadı valla başkasının saçı diye yollıycam yarın en güzeli kendi saçımı uzatmak bugün dank etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?