Kızlar siz benim yerimde olsanız napardınız

Çürütmüş kendini birde elin herifine hizmetçilik yapıyor kuruyemiş tahin yaban mersini avakado hurma gibi sağlıklı şeyler alabilicek mi çocuklara hiç sanmıyorum çocuklar hiç bir zaman yiyemeyecek sağlıklı gıdalar.

Bacım senin hiç mi başın ağrımadı
Retro Merkür lodos hiç mi etkilemedi Allah aşkına.
9 aylik bebegim var aman uyanmasin diye gece neredeyse nefes almiyoruz degilki seviselim, vbu cocuklar deliksiz mi uyuyor, hic mi kipirdanmiyorlar masallah. 2. Cocugu maddi manevi yetebilir miyiz diye dusunmuyoruz bile.

Onu da gectim rahmin toparlanmasi icin en az 2 yil gerek insan kendine acir, sagligini dusunur.

Ben 3+1 evde tek cocukla ancak sigiyorum, cocugun oyuncaklari, salincaklari vs heryer dolu. Birde yok oyun grubuna mi yazdirayim, yok suraya mi gotureyim diye ay sonu patliyoruz. 3 cocuga 1+1 evde, kisitli maddi imkanlarla yasatmayi nasil layik goruyorsunuz anlamiyorum. Insan neden dusuncesizce urerki.

Emekli ve hala çalışabilecek gücü varsa yalnız yaşamalı zaten. Eviniz 4+1 de olsa bu sekilde olmalı.

Şuan kuru bir evi var ama orda oturmam diyor boşu boşuna kira vermem diyor ve kardeşlerime var tek yaşıyorlar onlarada gitmiyor kafayı bizle bozmuş öyle diyim
Nasıl ya direkt valizini alıp size mi taşındı? Şuanda düzen nasıl?
Evde kim nerede yatıyor?

Ayrıca kayınvalideniz ölmeden önce kira yine ödenmiyor muydu? Demek ki hem kira hem evin ihtiyaçlarını bir şekilde karşılayabiliyorlardı. Şimdi bir kişi eksilmiş, giderler düşüyor ama gelir sabit kalıyor. Nasıl geçinemeyecek anlamadım?

Şimdi en iyi zamanlar. o çocuklar büyüyecek bebek kalmayacak. O zaman ne yapacaksınız. İnsan ana konuya odaklanamıyor resmen. Bu saatten sonra kp gelse ne olur gelmese ne olur ? Çocuklara çok üzüldüm. Çocukları sevmek çocuk yapmak için yeterli bir unsur değil maalesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…