Kızlar siz de dikkat edin lütfen. .

Adınıza hat açılmış olabilir, bunları edevletten mobil hat sorgulamadan öğrenebilirsiniz. Eşimin üzerine 10 tane hat açılmış, neredeyse hepsi ayni dönemde, neyse ki bikac ay sonrasında kapattırmışlar. Borç filan yok ama insan tedirgin oluyor ne amaçla kullandılar diye. Kullandığımız operator bayiindekiler hat satan küçük işletmecilerin aylık kotasini doldurmak için boyle bisey yapmış olabileceğinden bahsetti. Dikkatli olun.

O kadar aradım ki nasıl olur bende kimlik fotokobimi verdim nasıl baskasının üstüne olur karsıma dogru durust kımse cevap vermedi aldıgım yer bile olabılır boyle hatalar dedıler pişkinliğin böylesi

Hem de ne pişkinlik. Bizi suçlu çıkardılar.

Benim arkadaşım adına da böyle bir hat açılmış ve hattı açan adam sapıklık yapıyormuş o hatla.. Şehirler de çok çok uzaktı bir de.. Nasıl olmuş anlayamadılar. Sonucunda temize çıktı diye biliyorum.

Sapıklık dahil her türlü suça karıştırabilirier de insanları. Bunun bi önlemi olmalı. Burada bi arkadaş yazmıştı. Kimlik fotokopisi verildiği zaman üzerine not düşülmeli kesinlikle. Daha başka ne yapılabilir araştırmak lazım.

Çok geçmiş olsun

Çok teşekkürler. Evet o kota olayından ablam bahsetti bana da.

Canım benim eşimde benzer bir sorun yaşadı. Ama onun adına açılan hatlar kontörlü hattı. Turkcell sürekli ayak diredi bu hatları kapamamak için, şubeye gelin kimliğinizle imza verin vs diye. Eşim kimliğini tekrar vermeyi reddetti.
En son kesim çözüm https://tuketici.btk.gov.tr/ adresinden şikayette bulundu. Turkcell iki günde hatları kapadı. Bu inceleniyoruz bilmemne laflarına aldanmayın btk'ya şikayet edin.

Teşekkürler. Hatta hemen şimdi yazdığınız yerden şikayette bulunacağız.

Evet bu çok tehlikeli kimlik fotokobisi veriyoruz o bazı şerefsizlerde bunlarla hat alıyor hat açıyor kanı bozuklar kimseye güven yok... e devletten hemen kontrol edin adınıza kaç hat var hattnız açıkmı değilmi mutlaka kontrol ettirin

Çok şaşırdım telefon kullanmaya başladığım ilk günden beri Turkcell kullanırım ve çok memnunum her türlü maduriyetimi giderdiler.Gerçekten inanılmaz şaşırdım şuan. Gerçekten bu tür şeyleri takip etmek gerekiyor demekki. Geçmiş olsun üzüldüm

Çok teşekkürler. Kesinlikle e-devletten kontrolü bırakmayın derim. Güven olmuyor.

Küçük bayiler yapıyor bunu. Çok tehlikeli iş. Kimlik fotokopisini tam üzerine çapraz iki çizgi çekip ne için hangi tarihte verdiğinizi yazmanız gerekiyor.

Sakın odemeyin hakkinizi arayin hukuken. Operatorlerin avukatlari boyle olaylarla cok ugrasiyorlar. Sorumlulari bulup parayi alamayacaklari icin magdur olan insanlari korkutarak alabildiklerini aliyorlar. Sakin odeme yapmayin

Nasıl olabilir ki bu???
Sonuçta kimlik istiyorlar.
Eğer ellerinde bu kimlik olmadan hat açılmışsa siz onları dava edin.

Hat acarken bayi kimlik fotokopisini aliyor ya illaki birinin eline gecmistir kim bilir nasil sakliyorlar o dosyalari arsivleri mi yoksa ortalikta mi . Cok buyuk rezillik olayin pesini birakmayin bence sonuna kadar gidin bu ulkede insanlarin hakkini gaspetmek bu kadar kolay olmamali esinizin hat actigi veya degistirdigi bayiler bellidir herhalde 10 tane hatti yok hatirlar yani. O bayiler hakkinda da suc duyurusnda bulunun. Kabul etmeyin kisacasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…