Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu eve gelin geleli 16 yıl oldu , Ne zaman zora düşsek benim ailem destek oluyor kiralarımızı çoğu kez ailem ödüyor her ay bize para yolluyorlar, onun annesinden destek bekleyince bunun adı neden paragözlük olsun ki, zaten vicdanı olan böyle ayrımcılık yapmazdı kendi içinden gelirdi Allah büyük neyse bakalımYok yok yanlis anladin yada ben tam olarak ifade edemedim sanirim. Kendinde diyorsun gucumuze gidiyor diye. Esin de rahatsizsa bu durumdan tamamen esin ve kv ne kalmis bi durum bu. Eger sen araya girersen kotu olursun paragoz olmakla suclanirsin. Maddi sıkıntı varsa esin annesinden yardim istemeli o da bi anne sonucta ogluna kiyamaz. Ama sen gelinsin cogu kv nin zihniyetine gore el kızı babında, anlatabiliyormuyum ?:)
Kayınpederimin üstüne, hakkını istiyor onunda gücüne gidiyor bu olanlar ama bir taraftan yapamıyor zamanı var diyorEşiniz kendi hakkını istemiyorsa siz hiç karışmayın. Bir de nasıl şart koşabiliyor ki ev alın diye. Bu saydığıniz mülkler kimin üstüne?
Bunları yazmamistin kiBen bu eve gelin geleli 16 yıl oldu , Ne zaman zora düşsek benim ailem destek oluyor kiralarımızı çoğu kez ailem ödüyor her ay bize para yolluyorlar, onun annesinden destek bekleyince bunun adı neden paragözlük olsun ki, zaten vicdanı olan böyle ayrımcılık yapmazdı kendi içinden gelirdi Allah büyük neyse bakalım
Eski konulariniza baktim da cok üzücü. Adam sizi anasının yaninda sacinizdan surukleye surukleye dövmüş, siz 3.hamilesiniz. 16 yıl ve 3 cocuk icin bu adama mi guvendiniz, mirasina mi, anasina mi? Ben anlayamıyorum ki.Ben bu eve gelin geleli 16 yıl oldu , Ne zaman zora düşsek benim ailem destek oluyor kiralarımızı çoğu kez ailem ödüyor her ay bize para yolluyorlar, onun annesinden destek bekleyince bunun adı neden paragözlük olsun ki, zaten vicdanı olan böyle ayrımcılık yapmazdı kendi içinden gelirdi Allah büyük neyse bakalım
Sanırım tam kendimi ifade edemedim , ailem kendiliğinden yollluyor , Yollamasalar içlerine sinmez çocuklarımın ihtiyaçlarını herşeyini karşılıyorlar Allah bin kez razı olsunBunları yazmamistin ki
İşte eşine şöyle bunları senin ailende asla yapmasın!
Senin evladın zor durumda olsa senin imkanın olsa yollamaz mısın para yardım etmez misin? Vicdanın rahat eder mi ? İşte ailem tamamen karşılıksız kendileri istedikleri için yardım ediyor16 yıldır siz kaç kere demissinizdir git al şöyle diye. Belki güzellikle belki tartışarak demissinizdir yani ben öyle düşünüyorum. 16 yıldır almadıysa daha da almaz gibi. Miras zaten kişiye kalır eşe değil karışmayın. Siz de ailenizden yardım almayı alışkanlık haline getirdiyseniz bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz sanırım.
Allah razı olsun tabii ama olmayana bu yardım yapılır sizin eş de sanırım alışmış bu hayata. Kendi ailesine baş kaldırmıyor.Sanırım tam kendimi ifade edemedim , ailem kendiliğinden yollluyor , Yollamasalar içlerine sinmez çocuklarımın ihtiyaçlarını herşeyini karşılıyorlar Allah bin kez razı olsun
Anneniz ne düşünceli bir insan hak yemekten korkuyor,Olması gerektiği gibi davranıyor, keşke birazı benim kv de olsaymışBabam vefat etti annemin bi kendi emekli maasi bide babamdan aldigi maas var. Ama annem babamizin parasini 3 kardesiz hepimize bölüp her ay verir. Kendi aldigi maasin ona yettigini söyler. Biz istemedik ama annem kendisi bu sekilde düşünüp kararini verdi. Allah razi olsun..Biz boyle gorduk. Baskada ekstra geliri yok annemin. Sizin kayinvalideniz parayi seven biri belli ki. Cocuklari zorundayken baskalarini yedirenleri kusura bakmasinlar pek sevemiyorum. Miras konusuda esinizin uzerine yasal olarak ne gözüküyor ise isterse satar parasini alir tapularda vs şerh yoksa eğer. kimse de karisamaz. Biz babamdan sonra herseyi annemin uzerine yaptirmistik. Anneme allah gecinden versin birsey olursa da hepimiz yasal hakkimiz ne ise onu alalim diye.
Ben bu eve gelin geleli 16 yıl oldu , Ne zaman zora düşsek benim ailem destek oluyor kiralarımızı çoğu kez ailem ödüyor her ay bize para yolluyorlar, onun annesinden destek bekleyince bunun adı neden paragözlük olsun ki, zaten vicdanı olan böyle ayrımcılık yapmazdı kendi içinden gelirdi Allah büyük neyse bakalım
Senin evladın zor durumda olsa senin imkanın olsa yollamaz mısın para yardım etmez misin? Vicdanın rahat eder mi ? İşte ailem tamamen karşılıksız kendileri istedikleri için yardım ediyor
Hmm bilmiyordum kızlar teşekkür ederim
Bilmiyordum öğrendim teşekkür ederimevet evet benim annneannemde alıyor.
Kızlarına kardeşlerine veriyormuş ama bunların durumu kötü hiç bir fatura bile odemiyormus.Gelinin ailesi kira bile veriyormuş ...Ben zamanında eşimle emek emek biriktiriyim, eşim vefat edince gelin hanım hakkımızı bize ver desin bak sen :) vermem. Ben öldükten sonra napiyorlarsa yapsınlar ama ben hayattan mal veremem. Kadıncağız kendini düşünmek zorunda.
E vermesin gelinin ailesi deKızlarına kardeşlerine veriyormuş ama bunların durumu kötü hiç bir fatura bile odemiyormus.Gelinin ailesi kira bile veriyormuş ...
Duruma göre ederim. Işsiz kalmıştır, yeni bir şey almak istiyordur parası yetmemistir, bir cesaretle yeni bir işyeri açmıştır vs o zaman, ev ya da araba almıştır parası çıkışmamıştır vs. Ama bazı durumlarda da etmem. Vicdanım sızlar mı öyle bir şey yaşarsam emin olurum şimdi sızlamaz gibi geliyor.Senin evladın zor durumda olsa senin imkanın olsa yollamaz mısın para yardım etmez misin? Vicdanın rahat eder mi ? İşte ailem tamamen karşılıksız kendileri istedikleri için yardım ediyor