kızlar bütün yorumları okuudm ve merak ettiğiniz soruların cevabını en başında verdim aslında ama iyi okumamışsınız sanırım lütfen tekrar okuyup yorum yapın derim; bir kişi de bana hak verseydi gam yemezdim, abisi bekar ve 45 yaşında o yaştaki bir adamın o kadar para biriktirmiş olmasına neden bu kadar şaşırdınız anlamadım abisinin bankada 120 bin lirası var o yaşta bir adamın evi olmalı diye düşünüyorum bende ki; elindeki parayla istediği gibi ev alamadığı için para bekliyor bir de kararsızlığından ayrıca abisini ben tanıyorum onunla evlenecek kıza Allah yardım etsin gittiği restaurantta etin nasıl piştiğini kaç dakika tavada mı başka şeyde mi pişirildiğini aşçıya soran bir adam anladınız mı neyse Allah gönlüne göre versin diyorum ama başında parayı veririm deyip biz evsahibiyle pazarlık yaptıktan sonra veremiycem deyip kıvırmasını mı normal karşılıyorsunuz pes doğrusu, eşim bana tepkili değil abisinin yaptığına inanamadığı için şokta benimle de konuşmuyor o evi gördüğüm anda benim olmalı dedim ayrıca bu zamanda 40 bin lira çok büyük para değil bizim paramaız var açığımız o kadar gelirimiz gayet iyi ama şuanlık kredi çekmek istemiyoruz neyse kızlar o ev nasip olacaksa bana yine olur diyorum
yanlız sizin ailem diye bahsettiğiniz anneniz, eşinizin tarafındaki abisi...
arada çok fark var...
en başından tabi ki mecbur değil...
bir de sanırım evli eşinizin abisi... onun da bakması gereken bir ailesi, fikrini alması gerektiği bir eşi vardır...
ki bu devirde 30-40 bin de az bi para değil...
kredi de çekebilirdiniz... hem siz zor durumda kalmazdınız, hem onlar...
bana sanki siz de çok haklı değilmişsiniz gibi geldi...
bir hazır parayı elden çıkarmak vardır ki bu aydan aya daha kolay ödenir k,i bi taraftan sizi temin ederim o para abisine acil lazım olmayacaktı tanıdığıma ve gördüğüme göre yorum yapıyorum, bir de koskoca ev satmak vardır bu daha zordur ama abisi bizden bu parayı istediği anda temin edemiycek olursak abisini asla madur bırakmayıp annem evi satacaktı ailemin kardeşlerimin bizim birbirimize canımız feda biz aile içinde böyle insanlarız demekki bazıları çok iyi görünüp öyle olmayabiliyor ben bu durumda çok iyi niyetli olamıyorum yapılış şekli yanlış çünkü siz ne derseniz deyin ben yinede uzun bir süre abisiyle konuşmayı düşünmüyorum elimde değil
sevgili ,bizim evimiz var zaten ikinci ev istiyoruz iki yıllık evliyiz arabamız var arsalar var arsalar ha deyince satılmıyor ev olsaydı hemen arabamızı satacaktık babamın arabasını kullanacaktık araba alana kadar!!
sevgili ,bizim evimiz var zaten ikinci ev istiyoruz iki yıllık evliyiz arabamız var arsalar var arsalar ha deyince satılmıyor ev olsaydı hemen arabamızı satacaktık babamın arabasını kullanacaktık araba alana kadar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?