Kızlar sizin eşinizde böyle mi?

Bizde çok konuşuruz ama eşim hiç susmaz.
Evden çıkar asansöre bindiğinden bir başlar, eve gelene kadar kimi gördü, ne konuştu noktası virgülüne kadar anlatır.
Bazen kızıyorum ama konuşmasa birşey mi oldu diye tedirgin oluyorum.
Bizimkide enerjisini öyle atıyor galiba.

Benim eşimin de cenesi kankalarını görünce açılır kabak cicegi gibi siyasette zıttız ee araba ve mac muhabbeti de anlamam pek onun dısındaki konularda eh iste ama cok fazla konuşmaz babasına cekmemiş oysa kp min her konuda yorumu var gecen görümceme ek gıdanın püf noktalarıni anlatıyordu cocuk daha 20 günlük var yok 😄

Eşim benimle hiç konuşmuyor gün içinde neler yapmış anlatmıyor. Eve bı geliyor sadece telefonla oynuyor. Bana ilgili davranıyor canım cicim vs söyler ama gün içinde yaşadığı şeyleri işi nasıl gidiyor bu ay fatura ne geldi vs sohbet etmiyor anlatmıyor konuşkan değil hep ben konuşuyorum ve sıkılıyorum. Sadece belirli konularda konuşmayı seviyor dini konular, siyaset. Bunun dışında konuşmaz yorgunum diyor. Ama yorgun değilken de konusmuyor mesela çocukluğu ile ilgili de konuşmaz askerlik anısını anlatmaz çok az şey anlatmıştır ağzından cımbızla laf alıyorum. Sohbet edilmeyen evlilik olur mu?
Böyle evlilik olmaz ki

Eşim benimle hiç konuşmuyor gün içinde neler yapmış anlatmıyor. Eve bı geliyor sadece telefonla oynuyor. Bana ilgili davranıyor canım cicim vs söyler ama gün içinde yaşadığı şeyleri işi nasıl gidiyor bu ay fatura ne geldi vs sohbet etmiyor anlatmıyor konuşkan değil hep ben konuşuyorum ve sıkılıyorum. Sadece belirli konularda konuşmayı seviyor dini konular, siyaset. Bunun dışında konuşmaz yorgunum diyor. Ama yorgun değilken de konusmuyor mesela çocukluğu ile ilgili de konuşmaz askerlik anısını anlatmaz çok az şey anlatmıştır ağzından cımbızla laf alıyorum. Sohbet edilmeyen evlilik olur mu?
Çağımızın vebası bu hayattan bezmiş erkekler sanırım.bu kadar hayattan bezmişsiniz, yaşamayı sevmiyorsunuz, ne diye evlenirsiniz ki.işten gelin, saatlerce oyun oynayın, yatın, zıbarın.ilginç mevzular cidden.hanımlar sizi de anlamıyorum bu kadar iletişim kurmayı beceremeyen, bezgin erkeklerle nasil evliliğe gidecek ilişkiler yaşayabiliyorsunuz.nasıl ilerliyor ki ilişki?

Ben elimden geldiğince dikkat etmeye calısıyorum. Mesela eve girer girmez üst değiştirir, ev toplardım. Eşim bu konuda benimle güzel bir konusma yaptı😂 .Halbuki hersey bitsin ona vakit ayırayım diye herseyi halletmeye calısırken aslında onu ikinci plana attıgımı düsünmesine neden oluyordum☺️şimdi ilk ona vakit ayırıırum, sonra işime gücüme bakiyorum.kendinizi ifade edin. Bu sekilde davranıyor olmam eşime olan sevgimi sorgulatacak birsey asla değil.Yıllarca cok bireysel yasadım, hep kendını seven o kadındım, önceliğim hep kendim idi. Aksi nasıl olunur bilmiyordum.ama Onu anladıkca değişiyorum.adapte oluyorum.ama bunu bana cok naif sekilde dile getirir her seferinde.Bende onun icin değişmekten hic gocunmam🤗 kendinizi ifade edin lütfen, ama agresif bir sekilde değil.
Çok olumlu bakmışsınız da insan sevdiği ve önemsediği biriyle istese bile ilgilenmeden duramaz ki.bir kere kalbini kıramaz, yüzü düşse aynı evin içinde rahat edemez.zaten vakit geçirmekten zevk alır.... hepimiz de adımız gibi biliyoruz da bu gerçekleri.ülkemin erkekleri o kadar rezil durumdalar ki elimizde ne varsa onunla zorlaya zorlaya, ite, kaka idare etmeye çalışıyoruz.eee başa çıkamayınca da sizin gibi gerçekleri görmemek için çarpık bakış açıları geliştiriyoruz.lafım size değil, bizi bu hâle getirenlere yanlış anlamayın.daha bugün yine bir sürü karısının yüzüne bakmayan koca konusu açıldı.kadınlar kadınlara saldırıyor artık mutsuzluktan, sinirden.yok evde koca bekleyeceğine şöyle yap böyle yap diye.gerçekleri ise herkes biliyor aslında.eşinle oturup iki bardak çay içip, sohbet etmek için de önceliğinin o olmasina gerek yok.bu kadarini da biz öğretmeyelim ya.aynı evin içinde adam yerine koyup iki kelam laf edememek de sevgi sorgulatmayacaksa, dayak atmak sevgi sorgulatacak heralde.daha kötüsü bu çünkü.olumlu bakacağız, kendimizi avutacağız diye iyice ayarlarımız şaştı hee 😂😂

Son düzenleme:
Bazı insanlar konuşmayı sevmez ki adam din ve siyaset konuşuyormuş
Bence siz aynı dili konuşmuyorsunuz
Evlendiğimiz insan ile evlilik öncesi flört önemlidir
Uyumlu olup olmadığınızı anlarsınız eğer uyumlu iseniz bunu kalıcı bir beraberliğe dökmelisiniz
Sohbet edemeyen sevişemeyen insanlar gidip evleniyorlar
Aaa bunun boyu posu mesleği iyi diyerek evlilik mi olur
Ben de anlamıyorum ya.bu tarz adamlarla nasıl evliliğe kadar giden ikişkiler kurulabiliyor ?.bu adamlar evliliğe gidecek ilişkiyi yönetmeyi nasıl beceriyor ?. Görücü usülü tanışsan bile bir yönetmek gerekmiyor mu ilişkinin gidişatını. Bazı meselelere aklım ermiyor benim.

Çağımızın vebası bu hayattan bezmiş erkekler sanırım.bu kadar hayattan bezmişsiniz, yaşamayı sevmiyorsunuz, ne diye evlenirsiniz ki.işten gelin, saatlerce oyun oynayın, yatın, zıbarın.ilginç mevzular cidden.hanımlar sizi de anlamıyorum bu kadar iletişim kurmayı beceremeyen, bezgin erkeklerle nasil evliliğe gidecek ilişkiler yaşayabiliyorsunuz.nasıl ilerliyor ki ilişki?
Gerçekten bilmiyorum aslında eskidende çok konuşkan değildi ama birbirimizi tanımak için sorular sorunca vs ister istemez konuşuyodu evlenince konu tıkandı sanki. Ve evet bezgin biri arada güler eder ama öyle çok güler yüzlü değil bende aksine çok gülen çok konuşan biriyim belki farketmemişimdir o geçmişte de böyleydi belki ben konuştum farkında olmadan hep

Ben de anlamıyorum ya.bu tarz adamlarla nasıl evliliğe kadar giden ikişkiler kurulabiliyor ?.bu adamlar evliliğe gidecek ilişkiyi yönetmeyi nasıl beceriyor ?. Görücü usülü tanışsan bile bir yönetmek gerekmiyor mu ilişkinin gidişatını. Bazı meselelere aklım ermiyor benim.
Canim cicimle yönetiyorlar valla biz kadınların aklını çelmek kolay duygusaliz😁 eskidende ben açardım konuları daha çok konuşuyodu o zamanlar ama şimdi yorgunum diyor hep halbuki aşırı yorucu bir işi de yok . Bazen de yapım bu diyor. Seviyorum kocamı ama evde kendi kendime konuşuyorum sadece dinliyor

Canim cicimle yönetiyorlar valla biz kadınların aklını çelmek kolay duygusaliz😁 eskidende ben açardım konuları daha çok konuşuyodu o zamanlar ama şimdi yorgunum diyor hep halbuki aşırı yorucu bir işi de yok . Bazen de yapım bu diyor. Seviyorum kocamı ama evde kendi kendime konuşuyorum sadece dinliyor
Depresyonda falan mı bu adamlar biz mi anlamıyorum.hayattan zevk almamak nasıl yapı olabilir ? Eylemsizlik zevk almamak demek yani.kim ne derse desin normal gelmiyor.

Depresyonda falan mı bu adamlar biz mi anlamıyorum.hayattan zevk almamak nasıl yapı olabilir ? Eylemsizlik zevk almamak demek yani.kim ne derse desin normal gelmiyor.
Ay sorma hep surat asık anca oyun oynasinlar

Hahahhaa bı de konuşturmuyoki o konuda da sadece kendisi konuşur ve kendisi haklidir kendisi akıl verir karşısındakinin düşüncesini kabul etmez asla
kendisinin kimlerden olduğu, siyasi ve dini görüşü nedir tahmin etmesi zor değil 😊

kendisinin kimlerden olduğu, siyasi ve dini görüşü nedir tahmin etmesi zor değil 😊
Yok bence tahmin edemezsiniz siyasi görüşü ters köşe edebilir 🤣 dini konularda da biraz farklı düşünür o yüzden kendini haklı saniyonhep herkesten farklı olduğu için

Yok bence tahmin edemezsiniz siyasi görüşü ters köşe edebilir 🤣 dini konularda da biraz farklı düşünür o yüzden kendini haklı saniyonhep herkesten farklı olduğu için
Uçlardaki insanlar öyledir 😊ya bu uçta,ya da diğer uçta. Toplumsal hoşgörü sahibi biri olsa zaten dinden siyasetten bahsetmez bile 🤣

Uçlardaki insanlar öyledir 😊ya bu uçta,ya da diğer uçta. Toplumsal hoşgörü sahibi biri olsa zaten dinden siyasetten bahsetmez bile 🤣
Aslında günümüzde bunlardan bahsetmemek mümkün değil ama ben tek konuştuğu bunlar olduğu için kızıyorum diğer konularda konuşmadıgi için

Baslikta sizin esiniz de boyle mi demissiniz benim esim boyle degil. Sorunuzda sohbet edilmeden evlilik oluyor mu diye sormussunuz demek ki oluyormus ki evlenmissiniz. Bu adam sevgililik doneminde cok konusan, sizinle paylasimi olan, iyi iletisimde oldugunuz biri iken evlenince birdenbire degismemistir. Sizin aranizda bir paylasim yok ve ciddi iletisim sorununuz var. Bunun karakterle falan alalasi yok.

Baslikta sizin esiniz de boyle mi demissiniz benim esim boyle degil. Sorunuzda sohbet edilmeden evlilik oluyor mu diye sormussunuz demek ki oluyormus ki evlenmissiniz. Bu adam sevgililik doneminde cok konusan, sizinle paylasimi olan, iyi iletisimde oldugunuz biri iken evlenince birdenbire degismemistir. Sizin aranizda bir paylasim yok ve ciddi iletisim sorununuz var. Bunun karakterle falan alalasi yok.
Ama adam herkese karşı böyle yani annesiyle bile çok konuşmaz genelde karşı taraf konuşur eşim dinler yorum bile yapmaz pek

Back
X