Kızlar yaptıgım tepki dogrumu

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Bakın kaynanam ne yaptı geldi hic konuşmadı bende konuşmadım . Esim geldi birlikte iki sevgili gibi saatlerce konuştular benle hic muhatap olmadılar . 5 yaşındaki oğlum herseyi görüyor giderken kaynana gel sarılayım dedi oğlum gitmedi . Bende bebeğime bakıyordum gittim kızıma su getirmeye esim oğlumu karanlık yerde köşeye sıkıştırmış sen babaannene neden sarilmiyossun oğlumda küçülmüş . Rengi atmış gorunce hemen aldım . Kaynanamda gülüyor dedim anne oğlunu uyaracagina 5 yaşındaki cocuğa neler yapıyor cocuğum sakat olur dili gider korkak olur neden gülüyorsun dedim . Daha cok güldü garip olan ben miyim anlamadım . Esim ortancayi alıyor oğlumu 5 yaşındaki oğlumu götürmüyor babaannesini götürmeye bende hayır dedim götürme 5 yaşındaki oğlum üzülür sonra kaynanama dedim bu cocuk askerden mı gelmis amacınız nedir gitti 5 yaşındaki oğlumu aldı onuda götürdü eşimde cocukları Yukari yolladı kendi gitti nedir çilem neden kaynanam geldi anlamadım geldi biraz olan huzurumu bozdu ağlıyorum ağlıyorum Allah'a havale ediyorum . Inanın sesim çıkmadı dedim guzel bir sekilde yolculayayim ama oğlumu öyle gorunce dayanamadım oğlum zaten zayıf bisey iyi yaptim mı bilmiyorum. Konu evlatlarım olunca susamıyorum gülmesi aklımdan çıkmıyor

ben bısey anlamadım kaynanan cocugu mu korkuttu sen yokken

Kusura bakmayın ama konuyu biraz kopuk anlatmışsınız..Cok bisi anlayamadım ben.
Esim 5 yaşındaki oğluma karanlıkta köşeye koymuş bağırıyor koca koca gözüyle bende gorunce şaşırdım sen ne yapıyorsun dedim annemin elini öpmedi sarılmadı cocuğun rengi gitmişti cn

Aksam üstü geldi hosgeldin dedim tepki yok konuşma yok . Saatlerce öyle durdu esim geldi konuştular ben yemek hazırladım cocuklara baktım . Neye gelmis anlamadim

Koca koca gözüyle dev gibi yukarda cocuğum ufalmisti kucağıma aldım kalbi kut kut atıyordu kaynanamda gülüyor
Ayy canim benim yaa. Az bile yapmissiniz, ne haklari var kucucuk cocugun psikolojisini bozmaya yaa terbiyesizler. Ezdirmeyin kuzunuzu kocaniz kaynananiz bile olsa.

Eski konularına baktım da senin koca baya odun yani. Sen kaç yaşındasın merak ettim

Esim 5 yaşındaki oğluma karanlıkta köşeye koymuş bağırıyor koca koca gözüyle bende gorunce şaşırdım sen ne yapıyorsun dedim annemin elini öpmedi sarılmadı cocuğun rengi gitmişti cn
Hayırlı koca.Küçücük bebeğin psikolojisini düşünmekten aciz..Ne diim mantıklı bi adam 5 yaşındaki bi çocuğa bunu yapmazdı zaten..Allah sabır versin size ve çocuklarınıza..

Son düzenleme:
Ne biçim insan o ya bi de gülmüş yaa inanamıyorum ben olsam agzna ederdim heralde.
Kocana da diyecek kelime bulamadım yani .
Allah sana sabir versin.

Üzülüyorum bu konulara. Kv kahrı çekip, eşi yanında olmayan herkese boşanın demek istiyorum. Yalnız kalsınlar, analarıyla Mutlu olsunlar. Kimse bunu hak etmiyor.
Heleki çocuklar hiç hakketmiyor . Sanki babamız yokmuş gibi yasıyoruz sadece çocuklara bağırtıp olmasa çok iyi olur oda oluyor

Kocanın kafasına yukardan saksı atsaydın ayarları bozulmuş kendine gelirdi .....çok sinir oldum iyi yapmışsın

Kusura bakmayın da en büyük zararı o çocuğa siz veriyorsunuz
Gözünün önünde annesi babası tarafından saatlerce dovuluyor ama annenin giki çıkmıyor. Ertesi gün hicbirsey olmamış gibi anne sırf çocukları için hayata devam ediyor. Hanzo baba gelip saçma sapan sebepten dolayı anneye yine şiddet uyguluyor. Kusura bakmayın gerçekten o çocuklar bu ortamı haketmiyor

Cansu gercekten benim içim şişti nedir bu öküz koca ve annesinden çektiğin yaaaa Allah aşkına onceki konundan sana yardim elini uzatan kisiyle iletisime geç artık bunu cocuklarin icin bari yap yazik o cocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…